CHAT MED OSS
Kundeservice

  Reisevesker og weekendbager av høy kvalitet for en behagelig reise

  Her finner du reisevesker og weekendbager i alle størrelser og design. Våre smarte reisevesker og weekendbager er av høy kvalitet og kommer i mange forskjellige farger. Reiseveskene er genialt designet i solide materialer. Blant annet kan du kjøpe reisevesker i skinn fra populære Treats. Vi tilbyr reisevesker og weekendbager med hjul, som gjør reisen langt mer behagelig. 

  Reisebager og weekendbager: Les mer nedenfor


  Reisevesker og weekendbager

  Kjøp din nye reiseveske eller weekendbag i dag hos Regovs.no – et smart valg. Når reiselysten melder seg, er kvalitet og design avgjørende. Vårt utvalg av reisevesker, weekendbager, kofferter og kabinkofferter er designet for den moderne reisende som verdsetter funksjonalitet like mye som stil. Hver reiseveske og weekendbag kombinerer stilig design med uovertruffen holdbarhet, og sikrer at bagasjen din er beskyttet uansett destinasjon. Leter du etter den perfekte kabinvesken for kortere ferier eller forretningsreiser? Vårt sortiment garanterer funksjonalitet for hver tur. Enten du planlegger en helgetur, en byferie, eller en lengre utenlandstur, gir våre vesker deg den kvalitet, komfort, og funksjonalitet du fortjener hver eneste gang.

  Reisevesker og weekendbager med hjul

  Du vet sikkert at du egentlig trenger et par gode weekendbager med hjul, slik at du har kontroll over tingene dine når du reiser. Hos oss i Regovs finner du både solide weekendbager, eller helgevesker, når du skal ut og reise, samt lettere bager og vesker til dine skitne klær eller shoppingen din. Hos Regovs.no har vi et stort utvalg av de kjente Allrounder weekendbagene fra Reisenthel.

  Det er mange fine design å velge mellom for bruk når du er på farten eller bare i hverdagen. Vi håper du tar deg tid til å bla gjennom vårt store utvalg ovenfor – vi har kanskje nettop den reisevesken eller weekendbagen du har drømt om!

  Reisevesker og weekendbager for helgeturen

  Trenger du en liten weekendbag å ha med deg når du skal på helgetur eller kortere reise? Da har du definitivt kommet til rett sted. Her hos Regovs har vi sørget for å ha et stort utvalg reisevesker og weekendbager, som alle er kvalitetsprodukter. Vi har flere forskjellige design som du kan velge mellom. Du kan kjøpe reisevesker med hjul, reisevesker med skulderstropper, reisevesker i skinn med mer. Det er helt opp til deg hvilken modell av reiseveske eller weekendbag du ønsker. Ikke bare kan du velge mellom én farge av hvert design, men vi har sørget for at du kan velge mellom flere farger av samme design, slik at du kan velge den reisevesken eller weekendbagen som passer deg best. I tillegg kan du kjøpe flere eksemplarer av reisevesken, for eksempel til din mann, kone, kjæreste, far eller mor, slik at de kan bli like fornøyd med kvalitetsreisevesken som deg. Ikke nok med at du kan velge mellom ulike farger, du kan også velge mellom ulike mønstre. Det gjør din smarte reiseveske enda mer unik og gir weekendbagen et personlig preg.

  Reisevesker og weekendbager – kvalitet kommer først

  Når varene dine er kvalitetsvarer, gjør det dem ekstra vakre, og holdbarheten vil være langt bedre enn et helt vanlig annet produkt. Her hos Regovs kommer kvaliteten først, fordi vi ønsker at du skal få det beste ut av kjøpene dine. Alle reisevesker og weekendbager er av beste kvalitet. Majoriteten kommer fra merket Reisenthel, som er kjent for å ha de beste varene, spesielt når det kommer til vesker som disse reiseveskene og weekendbagene du finner på denne siden.

  Når du skal på reise, er det alltid mye du må huske å ta med deg. Men det kan være vanskelig å huske alt, og det kan til og med være vanskelig å vite hva som er lurt å ha med på turen. Derfor har Regovs.no gjort det enklere for deg ved å lage en huskeliste med de viktigste tingene å pakke i kofferten når du skal på reise.

  Pakkeliste for reisevesker og weekendbager:

  1. Går turen til utlandet, er passet selvfølgelig det første du må huske å pakke. Det er lurt å sjekke passets utløpsdato, da land som Egypt krever at det skal være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomstdatoen.
  2. Når du pakker klær til turen, husk å pakke klær og sko etter været. Selv om du reiser til et varmt sted, kan kveldene være kjølige. En langermet skjorte og et par langbukser vil derfor være bra å ha i kofferten. Pakk gjerne et sett med klær i reisevesken, og ha en cardigan eller genser som du kan ta av/på under reisen.
  3. En ting du også må huske på når du pakker er at det kan regne, uansett temperatur. Pakk derfor en regnponcho som du kan ha i bagen eller sekken på turen. Det kan til og med være en smart idé å velge en regnponcho designet for backpacking, slik at du kan ha sekken under regnponchoen. Da slipper du å holde deg innendørs om det regner på turen.
  4. En annen ting de fleste glemmer å pakke er beltevesker. En belteveske er veldig praktisk fordi den sitter foran på kroppen og dermed reduserer risikoen for tyveri av dine viktigste eiendeler. Her kan du med fordel legge lommeboken din slik at den verken blir borte eller risikerer å bli stjålet fra lommen.
  5. Husk toalettsakene dine – kremer, såpe, tannbørste med mer, og pakk dem gjerne separat i en egen toalettmappe. Toalettsakene tar imidlertid ofte stor plass i kofferten, og derfor kan en god løsning være å bruke mindre beholdere og flasker til toalettsakene dine. Hvis du ikke har de små reisestørrelsene liggende, kan du bruke mindre beholdere, som små krukker, flasker og tuber. Under våre reisetilbehør finner du et bredt utvalg av både små krukker, flasker og tuber til reisen.
  6. Det blir mer og mer vanlig å ta med mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett på ferie, og de fleste hoteller og campingplasser har gratis Wi-Fi. Har du med deg elektroniske enheter må du huske å pakke ladere til dem slik at de kan brukes under hele turen.
  7. Tar du medisiner er dette selvsagt et viktig element på gjøremålslisten. Pakk alltid litt ekstra i tilfelle reisen blir lengre enn forventet på grunn av flyforsinkelser og lignende.
  8. Hvis det er høy UV-indeks på reisemålet ditt, husk solkremen – hvis den ikke kan kjøpes på stedet du skal til.
  9. Uansett hvor turen tar deg, ønsker de fleste å ta minneverdige bilder på ferie. Husk derfor å pakke med deg et kamera dersom mobilens kamera ikke er godt nok.
  10. Selvfølgelig er billetter og boardingkort en viktig del av reisesjekklisten. Hvis billettene dine er print-det-selv-billetter, husk å skrive dem ut før du reiser. I tillegg kommer kvitteringer for eventuell leiebil, overnatting og lignende. Viktig å ta med.
  11. Ta alltid med deg reiseforsikringsinformasjonen i tilfelle ulykken skulle være ute. På denne måten har du all informasjon for hånden dersom forsikringsselskapet må kontaktes.
  12. Skal du sole deg og slappe av i ferien, er det også lurt å ta med solbriller, en god bok og eventuelt en kortstokk i reisevesken.

  Regovs.no ønsker deg lykke til med pakkingen og en flott reise!

  Reisevesker og weekendbager for alle personligheter

  Weekendbagen skal passe både deg og dine reisebehov. Regovs.no har weekendbager som passer alle personligheter. Vi har både ekstremt slitesterke og eksklusive skinnvesker i moteriktig design og farger. Vi har også muntre nylonvesker fra Reisenthel, hvor du virkelig tar ut svingene med både farge og design. Og liker du ikke mange forskjellige farger samtidig, kan du alltids velge ensfargede reisevesker og weekendbager.

  reisevesker_og_weekendbager

  Reisevesker og weekendbager i skinn

  Regovs.no har et stort utvalg av reisevesker og weekendbager i skinn fra kvalitetsmerkene Belsac, Montana, Treats, Corium, House of Sajaco og The Monte.

  De finnes i forskjellige størrelser og farger. Den bestselgende fargen er selvsagt svart, og på en fin andreplass kommer cognac. Som ansatt kan man imidlertid lure på hvorfor mahogni, den vakre nyansen av kirsebærbrun, ikke er høyere på trefflisten.

  Vesker i forskjellige brune nyanser kommer tilbake – noe med «back to earth» – og de er flotte.

  Det finnes ulike størrelser og modeller, men noe de alle har til felles er at de gir et eksklusivt inntrykk og er klassiske og tidløse.

  reisevesker_og_weekendbager

  Reiseveskene og weekendbagene kvalitetkontrolleres

  Alle skinnvesker og weekendbager er laget av det beste kalveskinn, og har selvsagt gjennomgått kvalitetskontrollene som er obligatoriske før de kan selges som Regovs-produkter. Hos Regovs er det alltid høyeste prioritet at vi kun selger kvalitetsprodukter og til best mulig priser.

  Reisevesker og weekendbager for bærekraft og miljø

  Alle våre merker gjør en stor innsats for å være bærekraftige og miljøvennlige. For eksempel er Saccoo og The Monte-veskene laget av bærekraftig vegetabilsk garvet skinn.

  Vi i Regovs har høy bevissthet rundt miljøskadelige stoffer. Varer som belaster miljøet unødvendig kommer seg ikke gjennom vår interne kvalitetskontroll og ut til våre kunder

  Reisevesker og weekendbager i skinn – behandling

  Vi anbefaler våre kunder å bruke skinnbalsam/lærpleieprodukter for å ta vare på veskene slik at de kan bli enda vakrere når de er i bruk. Hos Regovs selger vi blant annet skinnpleieprodukter under reisetilbehør.

  Reisevesker og weekendvesker fra kvalitetsmerket Reisenthel

  Reisenthel er et tysk kvalitetsmerke som vi selger. Reisenthel lever fullt og helt opp til uttrykket «tysk kvalitet på sitt beste». Reisenthels reisevesker og weekendbager er produsert i en tørkevennlig nylonkvalitet. De er veldig praktiske, og dekker de fleste behov.
  De kommer i alle størrelser, farger og mønstre og design.
  Når Reisenthel lager nye design, kan du få samme design i toalettmapper, kurver og filtkurver, handleposer, bager, regnponchos og paraplyer. En god nyhet for alle som liker at ting matcher.

  En ekte bestselger er designet som kalles multidots – det er en svart veske med forskjellige fargede prikker. Hver dag pakker vi inn noe i multidots-designet her i weshopen.

  Det virkelig fantastiske med Reisenthel reisevesker og weekendbager er at du kan ta dem med deg i flykabinen, og dermed ha en ekstra bag tilgjengelig.

  Reisevesker og weekendbager gjør deg reiseklar

  Som så mange andre ganger før har du sikkert prøvd å pakke noen reiseartikler som du måtte ha med som håndbagasje på flyet i kofferten, men du hadde vanskelig for å finne ut hva du skulle ha med deg, og hvordan var det nå med reglene for hvor mye du kan ta som håndbagasje når du skal ut å fly?

  Det problemet vil du aldri møte igjen når du investerer i en kabinkoffert fra Regovs i blant annet en tidløs og populær sort farge. Den har nemlig akkurat de dimensjonene som er makskrav for å fly med for eksempel Ryanair, hvis du nå skal ut å fly med dette flyselskapet.

  Denne lille reisvesken kan du pakke full, så du slipper å bekymre deg om du ender opp med å pakke for mye for å ha som håndbagasje, for denne weekendbagen er mer eller mindre laget for formålet.

  Du trenger selvfølgelig ikke å pakke denne weekendbagen helt til bristepunktet, men det er greit å vite at når du står med kabinbagen vår i hånden, trenger du ikke være nervøs hvis du har pakket for mye – så lenge du pakker ting det er lov å ta med på flyet.

  Reisevesker, kabinvesker og weekendbager med praktiske funksjoner

  Denne weekendbagen er imidlertid mye mer enn bare skapt i de de lovlige dimensjonene for håndbagasje hos bestemte flyselskaper

  Weekendbagen er praktisk på mange fronter, for ikke bare å være gunstig å ha i flykabinen som en kabinveske, men du kan også ha mange forskjellige ting i bagen, da den er laget for å romme forskjellig innhold.

  For det første har den glidelåslommer, slik at du kan holde de mindre reisegjenstandene adskilt fra de litt større reisevarene når du flyr, slik at alt ikke blir stappet inn i samme rom med store og små ting blandet. Reisevesken har både en lomme på siden og en lomme foran, hvor du kan ha den lille bagasjen.

  I tillegg kan denne lille weekendbagen bæres enten i håndtaket eller som skulderveske.

  Dette gjør weekendbagen grei å bruke som mer enn bare en reiseveske. Du kan ta den med deg på alle reiser – selv om du ikke har valgt flyet som transportmiddel.

  Reisevesker og weekendbager kan også tas med på bussreiser eller bilreiser når den ikke er inkludert som en del av bagasjen, når du for eksempel trenger en ekstra reiseveske til flyturen i tillegg til reisegodset, som du ikke kan ha i flysetet.

  Reisevesker og weekendbager til andre reiseformål

  I tillegg til å bruke denne 40 X 20 X 25 reisevesken på flyet, kan du også fylle weekendbagen med deilige varer til strandturen, eller du kan bruke den som en liten piknikkurv på tur i skogen.

  Vesken er robust og lett å bære rundt på, og du ser stilig ut når du bruker den. Derfor vil du lett bruke den oftere enn når du bare er ute og flyr, slik at fler får nyte synet av denne lekre weekendbagen.

  Reisevesken kan ende opp med å bli din favorittveske når du bare skal ha med deg det mest nødvendige, som toalettmappe, klesskift eller noen viktige ting til et bestemt formål eller anledning.

  Du kan alltid justere skulderremmen til den lengden som passer deg, og selve vesken veier praktisk talt ingenting når den ikke er full, så den er også en smart reisevenn å ha med seg hvis du skal pakke om fra en større tur til en mindre tur for å gå til fots. Den er så liten og lett at du enkelt kan få plass til den i en større koffert – enten weekendbagen er full eller ikke.

  Foretrekker du din lille reiseveske i en annen farge, er det også mulig å skaffe seg for eksempel en ekstra blå eller grå reiseveske hos oss.
  Det kan være fornuftig å ha mer enn én weekendbag, hvor du dedikerer en til de lange flyreisene, en annen til buss- og bilturer og så kanskje en til de kortere turene.

  Et godt forslag fra vår side er å sette på en bagasjelapp på weekendbagen din, slik at den alltid kan finne hjem til deg, enten weekendbagen blir borte på turen, i utlandet eller i den lokale parken. Du finner bagasjelapper og mye annet til reisen under våre reisetilbehør, slik at du får den perfekte turen som ikke mangler noe – bortsett fra det du glemte å pakke.

  I tillegg til å anskaffe flere reisevesker og weekendbager, slik at du har en som passer hvert formål, er det lurt å spre budskapet om disse reiseveskene med sine mange fordeler. Dermed kan også dine venner slippe å bekymre seg over hvor mye de får lov til å pakke som håndbagasje på flyturen.

  Derfor er våre reisevesker og weekendbager utmerkede å gi bort som gave.

  Du kan også oppbevare de utskrevne flybillettene i weekendbagen, slik at det allerede er en plan for når du skal bruke reisevesken for første gang! 

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel om weekendbager her