CHAT MED OSS

  Finn en fin reiseveske, kabinveske eller weekendbag her

  Reiseposer. Kjøp smarte reisevesker av høy kvalitet i mange forskjellige farger. Posene er genialt designet i gode materialer. Du kan også kjøpe reisevesker i skinn fra blant annet Treats. Du finner reisevesker, kabinbager og weekendbager med hjul, som gjør reisen mye mer behagelig. Kjøp din nye reiseveske med hjul eller kabinveske i dag hos Regovs - et sterkt valg.

  Reisebager og weekendbager: Les mer nedenfor

  Vi har akkurat passe reiseveske med hjul for turen

  Du vet sikkert at du virkelig trenger noen gode reisevesker med hjul, slik at du har kontroll på tingene dine når du reiser. Hos Regovs har du mulighet til å finne en god reiseveske med hjul, kabinbag eller weekendbag til turen/turen og en lettere reiseveske til skittentøyet eller til shoppingen din. Hos Regovs har vi et enormt utvalg av de velkjente Allrounder reiseveskene fra merket Reisenthel.
  Det er virkelig mange vakre design å velge mellom for bruk på tur eller bare i hverdagen. Vi håper du vil bruke litt tid på å se gjennom vårt store utvalg ovenfor, kanskje har vi nettopp reisevesken med hjul eller kabinbagen du har drømt om.

  Weekendbager, reisevesker og kabinbager for helg og reise

  Trenger du en liten kabinveske å ha med deg når du skal på tur i helgen eller på en liten tur? Da har du definitivt kommet til rett sted. Her på Regovs har vi sørget for å ha et stort utvalg reisevesker og weekendbager, som alle er kvalitetsprodukter. Vi har flere forskjellige design som du kan velge mellom. Du kan kjøpe reisevesker med hjul, reisevesker med skulderstropper, reisevesker i skinn osv. Det er helt opp til deg hvilken modell du ønsker og hvordan den skal se ut. Ikke bare kan du velge mellom én farge av hvert design, men vi har sørget for at du kan velge mellom flere farger av samme design, slik at du kan velge reisevesken eller kabinvesken som passer deg best. I tillegg kan du kjøpe flere eksemplarer av reisevesken, for eksempel til din mann / kone, kjæreste, far / mor, slik at de kan bli like fornøyd med kvalitetsreisevesken som deg. Ikke nok med at du kan velge mellom ulike farger, du kan også velge mellom ulike mønstre, som gjør din smarte reiseveske enda mer unik og gir reisevesken eller kabinvesken et unikt preg.

  Kvalitetsreisevesker, kabinvesker og weekendbager kommer først

  Når varene dine er kvalitetsvarer, gjør det varene dine ekstra vakre, og holdbarheten vil være langt bedre enn et helt vanlig annet produkt. På den måten får du det beste ut av kjøpet. Her på Regovs selger vi kun kvalitetsvarer, fordi vi ønsker at du skal få det beste ut av kjøpene dine her på Regovs. Alle reisevesker, kabinvesker og weekendbager er av beste kvalitet og majoriteten kommer fra firmaet Reisenthel, som er kjent for å ha de beste varene, spesielt når det kommer til vesker som disse reiseveskene som vi selger på denne siden.

  Når du skal på ferie eller reise er det alltid mye du må huske å ta med deg. Men det kan være vanskelig å huske alt, og det kan til og med være vanskelig å vite hva som er lurt å ha med på turen. Derfor har Regovs.no gjort det enklere for deg ved å lage en huskeliste for reise / ferie, som inneholder de viktigste og viktigste tingene du må huske å pakke i kofferten.

  Pakkeliste for reisebager, kabinveske og weekendbager:

  1. Skal du reise til utlandet er passet selvfølgelig det første du må huske å pakke. Det er lurt å sjekke utløpsdatoen til passet, da land som Egypt krever at du har minst seks måneder på deg før passet ditt utløper på hjemkomstdatoen.
  2. Når du pakker klær til turen, husk å pakke klær og sko etter været. Selv om du reiser til et varmt sted, husk at kveldene ikke alltid er like varme. En langermet skjorte og et par lange busker vil derfor være gode å ha i kofferten. Pakk gjerne et sett med klær i reisevesken, og ha gjerne en cardigan eller genser som du kan ta av/på under reisen.
  3. En ting du også må huske på når du pakker er at det kan regne i alle temperaturer. Husk derfor en regnfrakk du kan ha med deg i vesken eller sekken på reisen. Det kan også være en fornuftig idé å velge et regntrekk til sekken, som gjør det mulig å ha en veske på ryggen under regnet. Dette betyr at du står fritt til å holde deg innendørs på ferien hvis det skulle bryte ut en regnbyge.
  4. En annen ting som de fleste ikke vurderer, er å pakke belteposer til turen. En belteveske er superpraktisk, og siden den til enhver tid er festet foran deg, minimerer den sjansen for tyveri av dine viktigste eiendeler. Her kan du enkelt oppbevare skinnlommeboken din, slik at den verken blir borte eller risikerer å bli stjålet fra lommene.
  5. Husk toalettsakene dine – kremer, såpe, tannbørste osv. og pakk dem gjerne separat i toalettmapper til formålet. Toalettsakene tar imidlertid ofte stor plass i kofferten, og derfor kan en god løsning være å bruke mindre beholdere og flasker til toalettsakene dine. Hvis du ikke har de små beholderne liggende, kan du bruke mindre beholdere, som små krukker, flasker og tuber blant reisetilbehøret vårt. finn et bredt utvalg av både små krukker, flasker og tuber blant vårt reisetilbehør.
  6.Det blir mer og mer vanlig å ta med mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett på ferie, like mange hoteller og campingplasser steder har gratis Wi-Fi. Har du med deg elektroniske enheter må du huske å pakke ladere til dem slik at de kan brukes under hele turen.
  7. Tar du medisiner er dette selvsagt et viktig element på gjøremålslisten. Pakk alltid gjerne ekstra i tilfelle reisen blir lengre enn forventet på grunn av flyforsinkelser og lignende.
  8. Hvis det er høy UV-indeks på reisemålet ditt, husk solkremen – hvis den ikke kan kjøpes dit du skal.
  9. Uansett hvor turen tar deg, ønsker de fleste å ta minneverdige bilder på ferie. Husk derfor å pakke med deg et kamera dersom mobilen ikke er utstyrt med et godt i sitt slag.
  10. Selvfølgelig er billetter/boardingkort en viktig del av reisesjekklisten. Hvis billettene dine er print-det-selv-billetter, husk å skrive dem ut før du reiser. I tillegg kommer kvitteringer for eventuell bestilt bil, overnatting og lignende. også viktig å ta med.
  11. Ta alltid med deg reiseforsikringsinformasjonen i tilfelle ulykken skulle være ute mens du er på ferie. På denne måten har du all riktig informasjon for hånden dersom forsikringsselskapet må kontaktes.
  12. Vil du slappe av på ferie, solbriller, en god bok og ev En kortstokk er også alltid en god idé å ha i kofferten.

  Regovs.no ønsker deg mye moro med innpakningen og en flott reise!

  Reiseveske, kabinveske og weekendveske generelt: 

  En reisebag, kabinveske eller weekendveske må passe deg og dine reisebehov. Regovs.no har reisevesker som passer til alles personlighet. Det er de uforgjengelige eksklusive skinnveskene, som finnes i akkurat riktig design og farge, eller det er de muntre nylonveskene fra Reisenthel, hvor farger og design virkelig er på moten – og er du ikke interessert i farger, er de også tilgjengelig i ensfarger.

  Godt utvalg i skinn- og skinnreisevesker / helgevesker.

  Regovs.no har et stort utvalg av reisevesker og weekendvesker i skinn fra følgende kvalitetsmerker: Belsac, Montana, Treats, Corium House of Sajaco og The Monte.

  De finnes i forskjellige størrelser og farger. De mest solgte fargene er selvsagt svart og cognacfargene kommer på en fin andreplass. Som ansatt kan du imidlertid bli overrasket over at mahognifargen, den vakre kirsebærbrune, ikke er høyere på trefflisten.

  De forskjellige reiseveskene i brune varianter kommer tilbake - noe med back to earth og de er vakre.

  Det er forskjellige størrelser og møbler, men felles for dem alle er at de virker eksklusive, klassiske og veldig, veldig tidløse.

  Materialer:

  Alle reiseveskene er laget av det beste kalveskinn og har naturligvis gått gjennom kvalitetskontrollene de må ha før de får selges som Regovs -produkt. Hos Regovs.no er det en spesiell ting at vi kun har kvalitetsvarer til de beste prisene.

  Bærekraft og miljø

  Alle våre merker gjør en stor innsats for å være bærekraftige og miljøvennlige, så Saccoo og The Monte-veskene er laget av bærekraftig vegetabilsk lær.
  Hos Regovs er vi svært bevisste på miljøskadelige stoffer. Varer som belaster miljøet unødvendig finner ikke veien gjennom vår interne kvalitetskontroll og ut til våre kunder.

  Behandling av skinnvesker / reisevesker

  Vi anbefaler våre kunder å bruke skinnbalsam / skinnpleie til å behandle posene med, slik at de kan bli enda vakrere med bruk. Hos Regovs.no forhandler vi bl.a lærpleie her.

  Populære Reisevesker, kabinvesker og weekendvesker fra Reisenthel

  Reisenthel er et tysk kvalitetsmerke som vi selger. Reisenthel lever fullt ut opp til påstanden - tysk kvalitet på sitt beste -. Reisenthels reisevesker og weekendbager er i en tørkevennlig nylonkvalitet og er veldig praktiske, så de dekker de fleste behov.
  De kommer i alle størrelser, farger og mønstre og design.
  Når Reisenthel lager nye design, er det også sikret at du kan få toalettvesker, kurver, handlenett, sportsvesker, paraplyer og regnfrakker i samme design og mønstre. En god ting, for de som liker at ting matcher.

  En ekte bestselger er designet som kalles multidots – det er en svart veske med forskjellige fargede prikker. Hver dag pakker vi inn noe i multidots-designet her i weshopen.

  Det virkelig gode med Reisenthel reisevesker og kabinbager er at du kan ta dem med deg i en flykabin, og dermed ha en ekstra bag tilgjengelig.

  En kabinveske gjør deg reiseklar

  Som så mange andre ganger før har du sikkert prøvd å pakke noen reiseartikler som du måtte ha med som håndbagasje på flyet i reisevesken, men du hadde vanskelig for å finne ut hva du skulle ha med deg, og hvordan var det nå bare med målene for hvor mye en slik reiseveske måtte ta som håndbagasje når du skulle fly?

  Det problemet vil du aldri møte igjen når du investerer i en kabinveske fra Regovs i blant annet en tidløs og populær sort farge, fordi den har akkurat de dimensjonene som er makskrav for å fly med for eksempel Ryanair, hvis du skal ut å fly med dette flyselskapet.

  Denne lille kabinveskene kan du pakke fullt, så du slipper å bekymre deg om du ender opp med å pakke for mye til å ha med som håndbagasje hos dette reiseselskapet, for kabinvesken her er mer eller mindre laget for formålet.

  Du trenger selvfølgelig ikke pakke denne reisebagen til kabinen til flyet til bristepunktet, men det er greit å vite at når du står med kabinbagen vår i hånden, trenger du ikke å bekymre deg om du har pakket for mye veldig lavt - så lenge du pakker tingene der inne som du har lov til å ta med på et fly.

  Kabinvesken har flere fine funksjoner

  Denne kabinbaggen er imidlertid mye mer enn bare skapt i de dimensjonene som det er makskrav for å fylle opp som håndbagasje for en kortere eller lengre flytur med et bestemt flyselskap.

  Reisebagen er praktisk på mange fronter for ikke bare å være fordelaktig å pakke til kabinplassen i flyet, men du kan også ha mange forskjellige ting i bagen, da den er laget for svært forskjellig innhold.

  For det første har den lommer med glidelås i, slik at du kan holde de mindre reisesakene adskilt fra de litt større reiseveskene når du skal fly, slik at det ikke blir stappet alt ned i samme rom med store og små kofferter i. Det er både en lomme på siden og en lomme foran på reisekabinbagen, der du kan oppbevare mindre bagasje.

  I tillegg kan du bære denne lille kabinvesken til Ryanair og utover både ved å holde den i hånden i håndtaket, eller du kan bære den som en skulderveske.

  Dette gjør kabinbaggen god å bruke som noe annet enn bare reiseveske, da du kan ta den med deg på farten når du er på reise – selv om du ikke har valgt flyet som reisemetode.

  Kabinbagen kan også tas med på bussturer eller bilturer når den ikke er inkludert som en del av bagasjen, når du trenger en ekstra kabinbag til flyturen i tillegg til reisesakene som er pakket til reisen som du ikke har lov til å ta med flysete i flyet.

  Bruk kabinvesken til andre reiseformål

  Derfor kan vi også anbefale at selv om du kan bruke denne 40 X 20 X 25 kabinvesken i målene til flyturen som hovedformål, kan du også fylle den med deilige varer til strandturen, eller du kan bruke den som en liten piknikkurv når du vil ha en tur i skogen.

  Vesken er robust og lett å bære rundt på, og du ser stilig ut mens du bruker den, derfor vil du raskt bruke den oftere enn når du bare er ute og flyr, slik at også andre enn utlendinger kan se en med dette skapet bag.

  Kabinvesken kan ende opp med å bli din favorittoppbevaringsveske når du bare skal ha med deg det mest nødvendige som toalettmappe, klesskift eller noen viktige ting til et bestemt formål eller anledning.

  Du kan alltid justere skulderremmen til den lengden som passer deg, og selve vesken veier praktisk talt ingenting når den ikke er full, så den er også en smart reisevenn å ha med seg hvis du skal pakke om fra en større tur for en mindre tur hvor du kan være til fots. Den tar opp og veier ikke mer i seg selv enn at du lett kan finne plass til den i en større koffert – enten kabinvesken er full eller ikke.

  Foretrekker du din lille kabinveske i en annen farge, er det også mulig å skaffe seg for eksempel en blå eller grå ekstra kabinveske hos oss.
  Det kan være fornuftig å ha mer enn én kabinbag, hvor du dedikerer en til de lange flyreisene, en annen til buss- og bilturer og så kanskje en til de mindre turene.

  Et godt forslag fra vår side er å legge til et bagasjemerke på reisekabinbaggen din slik at den alltid kan finne hjem med deg, enten den blir borte på turen, i utlandet eller i den lokale parken. Du kan også få en slik koffertlapp fra Regovs.

  Vi har også mye annet reisetilbehør, som kan suppleres med kabinbagen vår, slik at du får den perfekte turen, hvor ingenting skal mangle – bortsett fra det du glemmer å pakke.

  I tillegg til å anskaffe flere kabinvesker, slik at du har en passende til hvert formål, er det lurt å spre budskapet om disse kabinveskene med deres mange fordeler, som vi har beskrevet her, slik at andre du kjenner ikke lenger må bry seg med hvor mye de får lov til å pakke som håndbagasje for blant annet Ryanair.

  Og denne kabinvesken er en god ting å gi i gave.

  Du kan tross alt oppbevare noen få flybilletter i sekken, slik at du allerede har planlagt når bagen skal brukes for første gang!

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se