CHAT MED OSS
Kundeservice

  Treats har over 60 års erfaring innen produksjon av vesker og tilbehør i skinn. Merket ble etablert i 2006 med visjonen om å designe og utvikle feminine skinnprodukter for den kvalitetsbevisste kvinnen.

  Du kan finne rumpetasker, weekendbager, reisevesker og skuldervesker laget i mykt kalveskinn. Enkle moderne design med klassiske trekk. Produkter av høy kvalitet, laget av nøye utvalgt skinn.

  Kjøp Treats online i dag og gled deg selv eller en venninne - Bags Before Chocolate!

  En Bestselger med Mange Muligheter - Treats Skulderveske

  Den flotte crossover-clutchen fra Treats er en sann klassiker med flere bruksområder. Vesken leveres med håndleddsrem og lang justerbar skulderrem og har en veldig fornuftig rominndeling, med god plass til mobil, nøkler, kortholder og andre småting. Til tross for det enkle ...

  designet er detaljene ivaretatt, inkludert to ekstra glidelåslommer, slik at du har ekstra plass til for eksempel leppepomade, hodetelefoner, osv. Skuldervesken er av svært myk kvalitet og føles utrolig deilig i hendene.

  Unn Deg Selv eller Noen Du Er Glad I - Skinnvesker fra Treats

  Uansett hva ditt formål eller behov måtte være, vil du alltid kunne finne en veske fra Treats som dekker dette, da vesker, belteposer og reisevesker fra Treats er blant de beste på markedet! Hos Regovs finner du et flott utvalg av vesker fra Treats i lekre design og farger.