CHAT MED OSS

  Treats is Bags before chocolate! – Produktene, som er lommebøker, rumpetasker, pengevesker, pennaler, mobilvesker, kveldsvesker, clutches, weekendbager, reisevesker, ryggsekker og skuldervesker, er laget i mykt kalveskinn. Treats er en moderne og ung designlinje. Men klassiske og rolige innslag er også en kilde til inspirasjon for Treats. Du finner også en kvalitets reiseveske blant Treats vesker. Treat sine kveldsvesker og mobilvesker er en av de største hitene! Det er de vakre, gode og praktiske formene som appellerer til mange. Kjøp Treats online i dag og unn deg selv eller en venn Treats - Poser før sjokolade!

  Treats – et selskap med historie for skinnvesker og lommebøker

  Treats er et dansk designermerke som har produsert kvalitetslommebøker og skinnvesker siden 2006, men røttene strekker seg tilbake til 1957. Treats er, som navnet tilsier, en skikkelig godbit for kvinnen som elsker enkle design som kan vare i mange år . I tillegg til det enkle designet er produktene også av høy kvalitet, da det virkelig legges vekt på å velge ut de beste skinnene i utmerket kvalitet og det understrekes at små forskjeller i skinnet er unike egenskaper i skinnvesker eller ...

  skinnlommebøker.

  En bestseller med uante muligheter - Treats Leather Purse

  Denne pene lille lærlommeboken fra Treats har utallige bruksområder da den har plass til alle slags ting som blyanter, sminke eller mynter. Det er karakteristisk for Treats å produsere et veldig enkelt design med mange bruksmuligheter. Til tross for det enkle designet er det lagt vekt på detaljene, da det er en glidelås som går hele veien fra bunn til bunn, så det er god plass til å finne tingene dine. Skinnlommeboken er av ekstremt myk kvalitet og føles veldig fin i hendene.

  Unn deg selv eller en du er glad i en veske eller veske fra Treats

  Uansett hvilket formål eller behov du måtte ha, vil du alltid kunne finne en veske fra Treats som dekker dine behov, da vesker, lommebøker og reisevesker fra Treats er blant de beste på markedet. Hos Regovs finner du et stort utvalg vesker og vesker fra Treats i mange design og farger.

   

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se