CHAT MED OSS

  Ny drikkeflaske til trening og fritid

  Du kjenner deg sikkert igjen. Det kan være vanskelig å finne en god drikkeflaske som er ordentlig tett. Camelbak har gjort det veldig enkelt for oss og laget en drikkeflaske som ikke renner, og som rommer mye mer enn en vanlig flaske. Du kan drikke av den i bilden uten å søle så mye som en dråpe.

  Drikkeflasker: Les mer nedenfor

  Drikkeflasker og andre kvalitetsprodukter fra Camelbak

  Det er helt fantastisk hvor praktiske de er, og rengjøring kan tas i oppvaskmaskinen. Kjøp de trendy drikkeflaskene i dag og bli overrasket og glad i morgen. Drikkeflaskene fra Camelbak er en god investering i høy kvalitet som rommer mye mer enn billigere drikkeflasker.

  Reis med drikkeflasker fra Stanley, Lifeventure og Camelbak

  Skal du til USA, Kina, Australia, Italia, Frankrike, England eller Grønland er det alltid godt å ha med en skikkelig drikkeflaske. Flaskene fra StanleyLifeventure og Nuance er termoflasker og er derfor isolert slik at vannet holder seg kaldt over lang tid. Drikkeflaskene fra Camelbak er også praktiske, fordi de ikke renner og kommer med en komfortabel drikketut.

  Bruk en termodrikkeflaske i sommervarmen

  Når det er varmt er det veldig praktisk med en isolert drikkeflaske som holder drikke ditt kaldt i sommervarmen. Det er ikke noe kjipere enn lunkent vann når du trenger noe kaldt å drikke.

  Sølefri drikkeflaske til trening

  Alle drikkeflasker hos Regovs er det vi kaller sølefrie – det vil si at du uten å bekymre deg kan la den ligge i en veske, skulderveskereiseveske eller på gulvet i en bil. Det er også lurt med en sølefri drikkeflaske når du trener.

  Pass på miljøet med praktiske drikkeflasker til jobb, skole og fritid

  Når du er på jobb eller på skolen kan det ofte være nødvendig med en slurk vann. Du kan selvsagt kjøpe vann i engangsflasker på butikken, men det er mye bedre å kjøpe en skikkelig vannflaske du kan bruke om igjen og om igjen.

  Tips til rengjøring av drikkeflasker

  Husk at drikkeflasker ALLTID skal være i den øverste delen av oppvaskmaskinen. I bunnen blir det for varmt for dem. I noen tilfeller er det kun korken/lokket som tåler å vaskes i oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at noen lokk kan deles opp ekstra for grundigere rengjøring. 


  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se