CHAT MED OSS

  Drikkeflasker og vannflasker til trening og aktiviteter

  Her finner du drikkeflasker og vannflasker til trening og aktiviteter. Du kjenner deg sikkert igjen. Det kan være vanskelig å finne en god drikkeflaske som er ordentlig tett. Camelbak har gjort det veldig enkelt for oss og laget en drikkeflaske av høy kvalitet som ikke lekker, og som rommer mye mer enn en vanlig vannflaske. Du kan drikke av disse vannflaskene og drikkeflaskene i bilen uten å søle så mye som en dråpe. I en verden hvor det å være i konstant bevegelse er nøkkelen, og eventyr venter rundt hvert hjørne, blir vannflasker en integrert del av vår daglige rutine. Dette er ikke bare drikkebeholdere; de er dine følgesvenner, enten du trer inn i et treningsstudio, legger ut på sommerutflukter, eller begir deg ut på reiser til fjerne destinasjoner. For fitnessentusiaster som søker en konstant kilde til hydrering under treningen, er drikkeflasker uunnværlige. De passer perfekt i sidelommen på treningsbagen din, alltid klar når du trenger en forfriskende slurk midt i en intens økt.

  Drikkeflasker: Les mer nedenfor

  Drikkeflasker

  Drikkeflasker og andre kvalitetsprodukter fra Camelbak

  Det er helt fantastisk hvor praktiske disse drikkeflaskene er, og rengjøringen kan du gjøre i oppvaskmaskinen. Kjøp de trendy vannflaskene i dag og bli overrasket og glad i morgen. Drikkeflaskene fra Camelbak er en god investering i høy kvalitet, og de rommer mye mer enn billigere vannflasker.

  Drikkeflasker til reisen fra Stanley, Lifeventure og Camelbak

  Skal du til USA, Kina, Australia, Italia, Frankrike, England eller Grønland er det alltid godt å ha med en skikkelig drikkeflaske eller vannflaske. Flaskene fra StanleyLifeventure og Nuance er termoflasker og er derfor isolert slik at vannet holder seg kaldt over lang tid. Drikkeflaskene fra Camelbak er også praktiske, fordi de ikke lekker. De kommer med en praktisk drikketut.

  Drikkeflasker kan brukes som termoflasker i sommervarmen

  Når det er varmt ute, er det veldig praktisk med en isolert drikkeflaske eller vannflaske som holder drikken kald og fungerer som termoflaske i sommervarmen. Det er ganske surt å måtte drikke lunkent vann når du trenger noe kaldt for å slukke tørsten i varmen.

  Drikkeflasker som ikke lekker når du trener

  Alle drikkeflasker hos Regovs.no er det vi kaller sølefrie – det vil si at du uten å bekymre deg kan la den ligge i en veske, vesker og skulderveskerreisevesker og weekendbager eller på gulvet i en bil uten at den lekker. Det er også lurt med en sølefri drikkeflaske når du trener.

  drikkeflasker

  Drikkeflasker sparer miljøet

  Når du er på jobb eller på skolen kan det ofte være nødvendig med en slurk vann. Du kan selvsagt kjøpe vann i engangsflasker i butikken, men det er mye bedre å kjøpe en skikkelig vannflaske eller drikkeflaske du kan bruke om igjen og om igjen.

  Drikkeflasker – tips for rengjøring av drikkeflasker

  Husk at drikkeflasker ALLTID skal være i den øverste delen av oppvaskmaskinen. I bunnen blir det for varmt for vannflasker. I noen tilfeller er det kun korken eller lokket på drikkeflasken som tåler å vaskes i oppvaskmaskin. Vær oppmerksom på at noen lokk til våre drikkeflasker kan deles opp ekstra for grundigere rengjøring. 

  Drikkeflasker og vannflasker for enhver anledning: Fra treningsstudioet til sommerutflukter

  Sommer bringer sin del av varme og svette, men med de riktige termiske vannflaskene ved din side, trenger du ikke bekymre deg for å nippe til lunkent vann igjen. Disse flaskene er designet for å holde drikken din kjølig i timevis, noe som gjør dem til den perfekte følgesvennen når solen skinner. Forestill deg å dra ut på en solrik utflukt og kunne nyte en kjølig drikke selv timer etter at du har fylt flasken din.

  For reisende som søker eventyr i fjernere strøk, blir termiske vannflasker en velsignelse. Ikke bare fordi de kan holde drikken din kjølig i varmen, men også fordi de kan bevare varmen på kjøligere steder. En varm drikke i hånden mens du beundrer en fjellutsikt kan gjøre reiseopplevelsen din enda mer minneverdig.

  Og la oss ikke glemme de korte turene, de spontane besøkene til stranden eller skogsturene. En drikkeflaske eller vannflaske som holder væsken din kjølig er alltid et pluss, spesielt når du trenger litt forfriskning.

  Til slutt, uansett hvor du går eller hva du gjør, spiller vannflasker, drikkeflasker, og termiske vannflasker en nøkkelrolle i å sikre at du alltid er hydrert og forfrisket.

  drikkeflasker

   

  Se også vårt utvalg av termokannertermoflasker og termokopper, når du enten vil holde drikken din varm eller kald når du er ute på tur.