CHAT MED OSS
Kundeservice

  Gavetips til familie, venner og forretningspartnere

  Gavetips kan det ikke bli for mange av. Gleden over å se mottakerens øyne lyse opp når de pakker opp en gave som treffer midt i blinken er det noe helt spesielt ved. Men samtidig kan det bli et press på å finne den perfekte gaven. Derfor har vi satt sammen mange gode gavetips til både ham og henne her, og til dine forretningspartnere for den saks skyld. Uansett om du leter etter eksklusive gaver til en spesiell anledning, en oppmerksomhet til en person som fortjener det beste, en overraskelse til en som setter pris på kvalitet, eller en profesjonell gave som forsterker forretningsforholdet, får du mange flotte gavealternativer her.    

  Se under eksklusive gaver hvis du vil gi bort en følelse av luksus. Vil du glede kvinnen i ditt liv, har vi gaver til henne. Til din mannlige venn eller partner finner du gavetipsene under gaver til menn og herre. Uansett mottaker eller anledning har du mange fantastiske gavemuligheter å utforske her. 

  Gavetips: La Regovs trygt levere gavene dine

  Vårt beste gavetips er å la Regovs levere eksklusive gaver til de du bryr deg om! Vi har gaver til henne og gaver til menn og herre, og leverer flotte kvalitetsgaver til enhver anledning. Mangler du julegaver eller firmagaver til de ansatte, finner du gode gavetips her. Regovs.no har spesialisert seg på gaver av høy kvalitet, slik at mottakeren får en virkelig god opplevelse som gir positive minner. Flere av gavepakkene er satt sammen av både noe som gleder smaksløkene og noe mottakeren kan ha glede av lenge. Slike gaver fremstår som personlige og verdifulle, uansett om det er firmagaver, julegaver, personlige gaver eller partnergaver. Ta en titt på våre gavetips her – enten det er gaver til ham, gaver til henne eller gaver til jenter eller gutter – og bestill julegaver til hele slekten! Vi sender gavene i løpet av 0–5 virkedager, og du kan få dem levert på døren til mottageren, hvis du ønsker det.

  Gavetips til dine B2B-partnere

  Husk! Dine ansatte og B2B-partnere bidrar til å skape bedriftens resultater. Derfor er det viktig å gi gaver av god kvalitet, uansett om det er firmagaver, partnergaver, julegaver eller personalgaver. Et godt forslag er å merke partnergaven, julegaven eller firmagaven med din firmalogo. En annen mulighet er å sende firmagaver direkte til dine partnere med en vedlagt hilsen fra deg. Les mer om B2B produkter hos Regovs og engrossalg hos Regovs.no.

  gavetips

  Gavetips og eksklusive gaver av høy kvalitet

  Hos oss på Regovs.no finner du et bredt utvalg av eksklusive gaver av høy kvalitet. Enten du vil gi en gave til en kollega, et familiemedlem, en venn eller en partner, finner du garantert en flott gave blant våre gavetips. Sjekk ut det store utvalget av datavesker og kontorvesker, kofferter og kabinkofferter, lommebøker til damer, lommebøker til mennreisevesker og weekendbager, ryggsekker i skinn, eksklusive pledd og ulltepper, skinnhansker og damehansker, flotte skjerf til menn eller skjerf og halstørklær til damer, og mye annet. Eller hvorfor ikke en flott drikkeflaske av høy kvalitet til en venn som liker å trene? Manikyrsett og speil? Vi har både stort og smått. Har du en venn som bryr seg om miljøet kan kanskje fine handleposer for gjenbruk være et gavetips? Vi har som sagt gavetips både for reise, fritid og sofakos.

  gavetips

  Gavetips til henne

  Leter du etter gaver til henne? Hvorfor ikke overraske Mamma med nye skinnhansker og damehansker på morsdagen? Eller kanskje fine skjerf og halstørklær? Eller gi et manikyrsett og speil til kjæresten din i julegave. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike produkter som er flotte å gi i gaver til både voksne damer og små jenter.

  gavetips

  Gavetips til ham

  Å kjøpe gaver til ham og gaver til menn og herre kan være veldig vanskelig. Vi har et stort utvalg av skinnhansker og herrehansker, lommebøker til menn, skinnbelter, toalettmapper til herre og andre tilbehør for herrer som er perfekte å gi til alle menn du bryr deg om. Hvorfor ikke gi herrevesker og skinnvesker eller praktiske bager til den mannlige kollegaen? Eller et nytt skinnbelte til faren din i bursdagsgave?

   

  Vil du se når vi får inn nye gaver og gavetips i sortimentet? Sjekk under Regovs nyheter, der vi stadig legger opp nye gavetips så snart de kommer inn. Og er du ute etter et spesielt merke, finner du det under Regovs merker