CHAT MED OSS

  La Regovs trygt levere gavene dine:

  Vi leverer deilige kvalitetsgaver til enhver anledning. Mangler du en julegave eller firmagave til personalet, finner du enkelt en her. Regovs har spesialisert seg på gaver av høy kvalitet, slik at mottakeren får en virkelig god opplevelse og husker den positivt. Flere av gavepakkene er satt sammen av både noe til ganen eller svelget, og noe som kan glede lenge. En slik gave fremstår som personlig og verdifull, uansett om det er firmagaver, julegaver, personalgaver eller partnergaver.

  Også for dine B2B-partnere:

  Huske! Dine ansatte og B2B-partnere bidrar til å skape bunnlinjen. Det er derfor nærliggende å gi en gave av god kvalitet, enten det er firmagaver, partnergaver, julegaver eller personalgaver. En god partnergave / julegave eller firmagave ev. med logotrykk, er en av mange alternativer, samt å sende firmagavene direkte til dine samarbeidspartnere om nødvendig med vedlagte hilsener fra deg. Les mer om B2B og Engrossalg hos Regovs.

  Eksklusive gaver i høy kvalitet

  Hos oss på Regovs.no finner du ulike eksklusive gaver av høy kvalitet. Enten det er en kollega, et familiemedlem, en venn eller en partner, finner du garantert noe hos oss. Sjekk ut det store utvalget av mobilvesker, kofferter, lommebøker, vesker og mye annet tilbehør.

  Gaver til damer og jenter til alle anledninger

  Leter du etter gaver til damer og jenter? Hvorfor ikke overraske mamma med en ny skinnveske på morsdagen? Eller gi et manikyrsett til kjæresten din i julegave. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike produkter som er gode å gi i gave til kvinner, damer og jenter.

  Gaver til ham - personlige gaver til menn og gutter

  Å kjøpe gaver til ham og gaver til menn og gutter kan være veldig vanskelig. Vi har et stort utvalg av herre skinnhansker, herre lommebøker, herre skinn belter og herre tilbehør blant annet som er nydelige å gi i gave til alle du liker. Hvorfor ikke gi en herreveske eller praktisk veske til den mannlige kollegaen? Eller et nytt skinnbelte til faren din i bursdagsgave?

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se