CHAT MED OSS

  Smarte datavesker, skolesekker, kontorvesker og fritidsvesker.

  Finn en fin dataveske her. Du finner et godt utvalg av vesker alt fra ryggsekker, skolesekker, skuldervesker og pilotvesker til Reisenthels Airbelt bag. Veskerne er av høyeste kvalitet i både skinn / pels og polyester / nylon. En god skinnveske blir bare smartere og penere med årene på grunn av tidens patina, som vil gi et smart vintage-utseende.

  Datavesker: Les mer nedenfor

  Trenger du datavesker og kontorvesker i skinn?

  Er du ofte på farten, er en dataveske et must! Med en dataveske eller etui beskytter du datamaskinen mot riper, noe som forlenger datamaskinens holdbarhet. Hos Regovs finner du et stort utvalg av kvalitets datavesker som er både smarte og beskyttende på samme tid. Utvalget er bredt og du finner i sortimentet inkludert datavesker i flere ulike modeller, varianter, merker, størrelser og farger. Hos Regovs er du alltid sikret de siste trendene innen vesker og du kan alltid stole på at hele vårt sortiment er ekstremt gjennomtenkt og gjennomtenkt.

  Velger du en sleeve fremfor en dataveske, må du være klar over at den ikke er laget for å holde noe annet enn datamaskinen din. Den er også tynnere og lettere og beskytter derfor ikke i samme grad som de andre posene. Trenger du plass til flere bør du velge en romslig og solid dataveske - i tillegg til datamaskinen er det fortsatt plass til litt klær, lader, dokumenter, mapper osv.

  Mange forskjellige datavesker, mapper og kontorvesker for en travel hverdag

  Du kan få de forskjellige designene i forskjellige farger, slik at du kan velge akkurat den kontorvesken som passer deg best. Alle kontorveskene er representert i høykvalitets kalveskinn eller sterk polyester. Her hos Regovs selger vi kun kvalitetsvarer, fordi vi tror at kvalitetsvarer er det beste for deg. Ved å kjøpe kvalitetsprodukter får du best valuta for pengene, og det varer også lenger. Koffertene er godt designet, noen med rød farge inni for rask oversikt. Posene er veldig praktiske og passer for forretningsmannen eller kvinnen som er mye på farten og derfor trenger en veske for å holde styr på alle papirene og mappene sine.

  Datavesker og kontorvesker i mange smarte design å velge mellom

  Vi har som sagt et stort utvalg kontorvesker, i ulike design og ulike modeller. Alle disse merkene er kjent for å være de beste produsentene når det kommer til kontorvesker. Vi har sørget for at vi kun selger deg det beste, derfor finner du kun de aller beste merkene i kontoravgifter på denne siden. Vi vil at du skal være ekstremt fornøyd med kjøpene dine og få mest mulig for pengene. Du kan få kontorveskene i forskjellige farger, som sort, brun og rød. Fargevalget avhenger av din smak, derfor har vi sørget for at du har noen farger å velge mellom dersom du ikke er spesielt fornøyd med standardfargen sort. Fargen gir kontorvesken et ekstra preg.

  Fine datavesker og kontorvesker fra BOXER, Belsac og Reisenthel

  Flere av ryggsekkene er fra kjente merker Travelite, The monte, BOXER, Belsac og Reisenthel. De er laget av kraftig nylon med myke skulderstropper. Flere modeller er utstyrt med en smart frontlukking. En smart detalj ved EXPANSION datavesken er at den kan utvides og dermed komme til å romme en hel masse.

  Vakkert designet datavesker og skolevesker til datamaskinen din

  Når en veske skal designes er utseendet av stor betydning, dette gjelder selvfølgelig også når det kommer til PC-vesker og skolesekker. Dette gjør også at utvalget av datavesker hos Regovs naturligvis byr på noe for enhver smak. Her er ekte skinnvarianter i stilige og smarte hits, sporty ryggsekker og flere andre typer og modeller. Felles for de aller fleste designene er også de praktiske skulderstroppene og håndtakene som gjør at du kan bære skolesekken eller sekken på flere måter. I tillegg gir de fine designene og formene rikelig med beskyttelse for den bærbare datamaskinen, slik at den ikke faller rundt i vesken når du er på farten. Skoleveskene og dataveskene er også alle godt polstret, noe som er støtdempende og beskyttende, og gir dermed trygghet når du skal ta med den bærbare datamaskinen til skolen, kontoret, en kafé eller på tur. Det store utvalget av datavesker er gjennomtenkt, praktisk og moderne, så bestill her hos Regovs.

  Kontorvesker, arbeidsvesker og skolesekker - stort utvalg hos Regovs

  En kontorveske er for deg som trenger ikke bare en praktisk, men også en moderne og stilig løsning i en travel hverdag. Kontorvesken din er med deg rundt, fra du står opp tidlig om morgenen til du kommer hjem senere på dagen, og derfor må den selvsagt være av god kvalitet slik at den kan holde til litt av hvert. Med Regovs store utvalg av både flotte, smarte og praktiske arbeidsvesker og skolesekker, finner du enkelt akkurat den vesken du vil være med dagen lang. Hos Regovs har vi arbeidsvesker for damer, herrer og for den seriøse forretningsmannen / forretningskvinnen som også kan trenge enten en konferansemappe eller en vedleggsmappe. Er du mer til en praktisk og mindre prangende skolesekk, kan du ta en titt på vårt store utvalg av uformelle kontorvesker. Kvaliteten og utvalget er selvsagt på topp og mangler du den perfekte vesken som du kan bruke på jobb eller i hverdagen, finner du den absolutt hos Regovs.

  Skinnvesker – et eksklusivt valg for forretningsbruk

  Det er mange gode grunner til å velge en skinnveske. Skinn er et utrolig slitesterkt og slitesterkt materiale som kan vare i mange års bruk. I tillegg er skinn et slikt materiale som bare blir vakrere og vakrere etter hvert som det får litt patina etter bruk. Så selv om skinn ofte koster litt mer enn andre typer materialer, er det en god investering som du garantert vil være veldig fornøyd med i mange år. Det store skandinaviske selskapet The Monte har mange virkelig fine skinnvesker til forretningsbruk. Ønsker du en Rolls Royce-modell til forretningsbruk, kjøp en skinnveske hos Regovs.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se