CHAT MED OSS

  På denne siden finner du et flott utvalg lekre lommebøker og vesker fra det kjente merket Belsac. Når man er på utkikk etter merker som alltid leverer førsteklasses kvalitet og design, så kommer man ikke utenom Belsac.

  Med kolleksjoner som alltid har godt og gjennomarbeidet design, er det noe for enhver i Belsacs katalog. Akkurat nå kan vi blant annet presentere flotte ryggsekker, skuldervesker, nøkkelpunger, lommebøker til damer, klassiske lommebøker til menn, vesker og mye annet fra Belsac. Se hele utvalget her.

  Også skinnhansker fra Belsac

  Som en fast del av Belsacs kolleksjon finner man også klassiske og stilfulle skinnhansker til dame og skinnhansker herre.


  Belsac ble grunnlagt i 1971 av den da bare 21-årige gründeren, Poul Hansen.

  Hvor kommer navnet Belsac fra?

  Navnet Belsac kommer av det franske ‘la belle sac’, som kan oversettes til ‘den vakre sekken’, og det er ingen tvil om at navnet understreker den unike kombinasjonen av fransk eleganse, italiensk håndverk og dansk design på sitt beste.

  Lommebøker til dame og herre fra Belsac

  En av de ...

  virkelig store artiklene fra Belsac er det brede og flotte lommebokutvalget, både til dame og herre. De mest populære lommebøkene til menn er serien med den røde og grå stripen på fronten. De mest populære damelommebøkene har det klassiske Belsac-designet.

  Ryggsekker fra Belsac til skole og jobb

  Du finner også en skikkelig god ryggsekk til skolen fra Belsac. Den har mulighet til å ekspanderes, slik at den kan forstørres hvis det skulle bli behov for det. I tillegg er det et stort utvalg av de klassiske ryggsekkene i skinn og lær.

  Vakre crossbodyer og crossovere fra Belsac

  Produktnummer 13401 er nok den mest kjente av Belsacs crossbody og crossover. Det er den klassiske avlange og litt flate crossoveren/crossbodyen som er svært godt egnet til alle festlige anledninger.

  Skuldervesker i lær og skinn fra Belsac

  Skuldervesker i lær og skinn fra Belsac er også blant de viktigste artiklene. Alt fra de vanlige, myke og velinnredede skulderveskene, til de mer eksklusive dameveskene, som Donna shopper og Caprice skuldertveske. Kjøp lærvesker, lommebøker til dame og herre og ryggsekker hos Regovs i dag – vi snakker eksklusive vesker og lommebøker i høy kvalitet.

  Belsac siden 1971

  Belsac ble grunnlagt i 1971 av den 21-årige gründeren Poul Hansen.

  I dag drives Belsac av direktør Camilla Dalager, som er utdannet Design Manager fra IBA i Kolding, og dessuten spesialist i veskekonstruksjon fra ARS ARPEL i Milano.

  Camillas designideer kombiner hennes store kjærlighet til den nordiske designtradisjonen med evnen til å plukke opp tidens viktigste trender. Lidenskapen er å til enhver tid skape vesker som utstråler modernitet og eksklusivitet.

  Belsac er skinnvesker i eksklusiv kvalitet.

  Det gigantiske sortimentet inkluderer både reisevesker, ryggsekker, lommebøker og hansker i en bred palett av vakre og flotte kvaliteter. Hovedandelen av dameveskene og lommebøkene fra Belsac er fremstilt i italiensk kalveskinn, som kontrolleres i Danmark før produksjonen begynner.

  Navnet Belsac kommer av det franske ‘La belle sac’, som betyr ‘den vakre veska’. Belsac er den eksklusive kombinasjonen mellom fransk eleganse, italiensk håndverkskvalitet og dansk design.