CHAT MED OSS
Kundeservice

  På denne siden finner du et flott utvalg lekre lommebøker og vesker fra det kjente merket Belsac. Når man er på utkikk etter merker som alltid leverer førsteklasses kvalitet og design, så kommer man ikke utenom Belsac.

  Med kolleksjoner som alltid har godt og gjennomarbeidet design, er det noe for enhver i Belsacs katalog. Akkurat nå kan vi blant annet presentere flotte ryggsekker, skuldervesker, nøkkelpunger, lommebøker til damer, klassiske lommebøker til menn, vesker og mye annet fra Belsac. Se hele utvalget her.

  Skinnhansker fra Belsac

  Som en fast del av Belsacs kolleksjon finner man også klassiske og stilfulle skinnhansker til dame og skinnhansker herre.

  Oppdag eleganse og funksjonalitet med Belsacs utvalg av skinnhansker, en uunnværlig del ...

  av enhver stilbevisst garderobe. Vår kolleksjon av skinnhansker er designet for å tilføre et snev av raffinement til ethvert antrekk, enten det er for damer eller menn. Med fokus på både stil, komfort og kvalitet er Belsac skinnhansker skapt med omhu og håndverksmessig ekspertise.

  Belsacs skinnhansker for damer er tidløse og sofistikerte, perfekte for å fullføre ethvert antrekk med sitt klassiske design og luksuriøse følelse. Mens Belsacs skinnhansker for menn kombinerer stil og funksjonalitet, og tilbyr både eleganse og beskyttelse mot elementene.

  Uansett om du søker etter et par elegante hansker for en formell anledning eller et praktisk valg for hverdagsbruk, vil det fine utvalget av skinnhansker fra Belsac møte dine behov. La vår håndverksmessige dyktighet og dedikasjon til kvalitet forvandle ditt antrekk med vårt utvalg av skinnhansker, som skiller seg ut for sitt enestående design og overlegne materialer.

  Belsac siden 1971

  Belsac ble grunnlagt i 1971 av den 21 år gamle gründeren Poul Hansen.

  I dag ledes Belsac av direktør Camilla Dalager, som er utdannet Design Manager fra IBA i Kolding, og også en spesialist innen veskekonstruksjon fra ARS ARPEL i Milano.

  Camillas designideer kombinerer hennes store kjærlighet til den nordiske designtradisjonen med ferdighetene til å oppdage de viktigste trendene i tiden. Lidenskapen er alltid å skape vesker som utstråler modernitet og eksklusivitet.

  Hvor kommer navnet Belsac fra?

  Navnet Belsac kommer av det franske ‘la belle sac’, som kan oversettes til ‘den vakre sekken’, og det er ingen tvil om at navnet understreker den unike kombinasjonen av fransk eleganse, italiensk håndverk og dansk design på sitt beste. 

  Lommebøker til dame og herre fra Belsac

  En av de virkelig store artiklene fra Belsac er det brede og flotte lommebokutvalget, både til dame og herre. De mest populære lommebøkene til menn er serien med den røde og grå stripen på fronten. De mest populære damelommebøkene har det klassiske Belsac-designet.

  Oppdag et bredt utvalg av stilfulle og funksjonelle lommebøker hos Belsac, der kvalitet møter estetikk for både damer og herrer. Vårt utvalg av lommebøker er en essensiell del av vår kolleksjon og presenterer en imponerende mangfoldighet av design og funksjoner.

  For mennene er våre lommebøker et uttrykk for både stil og substans. Den ikoniske serien med den karakteristiske røde og grå stripen på forsiden av lommeboken er blant våre mest populære valg. Disse lommebøkene kombinerer et raffinert utseende med praktisk oppbevaring, som passer perfekt til den moderne mannen på farten.

  For kvinnene omfavner våre lommebøker det klassiske Belsac-designet med eleganse og finesse. Fra minimalistiske til mer detaljerte design tilbyr våre damelommebøker en perfekt balanse mellom stil og funksjonalitet. Uansett om det er en kveld på byen eller en travel dag på kontoret, vil våre damelommebøker legge til den perfekte touchen av glamour til enhver anledning.

  Våre lommebøker er ikke bare et uttrykk for stil, men også et uttrykk for vårt engasjement for kvalitet og holdbarhet. Med nøye utvalgte materialer og omhyggelig håndverk er våre lommebøker skapt for å stå tidens prøve og være en pålitelig følgesvenn gjennom livets mange eventyr.

  Utforsk vårt imponerende utvalg av lommebøker fra Belsac, og finn det perfekte tilbehøret for å fullføre din stil med både eleganse og funksjonalitet.

  Ryggsekker fra Belsac til skole og jobb

  Du finner også en skikkelig god ryggsekk til skolen fra Belsac. Den har mulighet til å ekspanderes, slik at den kan forstørres hvis det skulle bli behov for det. I tillegg er det et stort utvalg av de klassiske ryggsekkene i skinn og lær.

  Vakre crossbodyer og crossovere fra Belsac

  Utforsk Belsacs ikoniske stil med stilnummer 13401, som representerer det ultimate innen crossbody-vesker. Denne klassiske og sofistikerte crossbody-vesken er kjent for sitt elegante og tidløse design som legger til et snev av luksus til enhver anledning. Med sin avlange og lett flate form er denne crossbody og crossover vesken perfekt egnet for festlige begivenheter, hvor den legger til en touch av glamour til antrekket ditt.

  Vår 13401-stil er skapt med omhu og oppmerksomhet på detaljer for å sikre en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Enten du er på vei til en elegant kveldsutflukt eller en spesiell anledning, vil denne crossbody-vesken være din pålitelige følgesvenn som kan romme dine nødvendigheter med letthet og stil.

  Skaff deg denne ikoniske crossbody-vesken fra Belsac og opplev den ultimate kombinasjonen av eleganse og brukervennlighet. Gjør deg klar til å skille deg ut fra mengden med dette tidløse tilbehøret som vil legge til en aura av forfining til ethvert antrekk.

  Skuldervesker i lær og skinn fra Belsac

  Skuldervesker i lær og skinn fra Belsac er også blant de viktigste artiklene. Alt fra de vanlige, myke og velinnredede skulderveskene, til de mer eksklusive dameveskene, som Donna shopper og Caprice skuldertveske. Kjøp lærvesker, lommebøker til dame og herre og ryggsekker hos Regovs i dag – vi snakker eksklusive vesker og lommebøker i høy kvalitet.

  Utforsk vårt imponerende utvalg av skuldertasker i skinn og lær fra Belsac, som representerer det ultimate innen stil og funksjonalitet. Fra de klassiske og allsidige skuldertaskene til de mer forfinede og eksklusive dame- og herretaskene som Donna Shopper og Caprice Skuldervesker, har vi noe for enhver smak og anledning.

  Våre skuldertasker er nøye designet med fokus på både estetikk og praktisk anvendelse. Enten du er på jakt etter et elegant tillegg til din daglige påkledning eller en sofistikert løsning for arbeidsdager og reiser, vil vårt utvalg av Belsac skuldervesker imøtekomme dine behov med stil og letthet.

  Opplev den subtile håndverket og den utsøkte kvaliteten av våre lærtasker, lommebøker og ryggsekker, som gjenspeiler Belsacs engasjement for å levere produkter av høyeste standard. Ikke gå glipp av muligheten til å skaffe deg en av våre eksklusive tasker eller lommebøker av førsteklasses kvalitet. Kjøp dine Belsac lærvesker, lommebøker, dame- og herrelommebøker og ryggsekker hos Regovs i dag, og løft stilen din med et tidløst tilbehør som vil vare.

  Belsac er skinnvesker i eksklusiv kvalitet.

  Det gigantiske sortimentet inkluderer både reisevesker, ryggsekker, lommebøker og hansker i en bred palett av vakre og flotte kvaliteter. Hovedandelen av dameveskene og lommebøkene fra Belsac er fremstilt i italiensk kalveskinn, som kontrolleres i Danmark før produksjonen begynner.