CHAT MED OSS
Kundeservice

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær for reise og trening

  Regovs står klar til å hjelpe deg med mikrofiberhåndklær og reisehåndklær for både reise og trening. Veldig praktiske når du skal på korte eller lange turer, eller skal ut og reise. Regovs.no har de perfekte lette mikrofiberhåndklærne for deg! Vi har også smarte badehåndklær. Våre mikrofiberhåndklær og reisehåndklær lages for å være lette og samtidig kunne absorbere store mengder vann. Mikrofiberhåndklær er også lette å vri opp og tørker fort. Når det kommer til å pakke lett for dine reiser, er mikrofiberhåndklær et must-have. 

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær: Les mer nedenfor

  mikrofiberhaandklaer_og_reisehaandklaer

  Disse reisehåndklærne er ikke bare designet for å være ultralette og plassbesparende, men de tørker også raskere enn tradisjonelle håndklær, noe som gjør dem ideelle for backpackere og globetrottere. Men det er ikke bare reisende som kan dra nytte av disse banebrytende håndklærne. For de som er lidenskapelige med fitness og trening, er mikrofiber fitnesshåndklær et uunnværlig verktøy. Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær er utrolig absorberende, noe som gjør dem perfekte for å tørke svette etter en intens treningsøkt. I tillegg er mikrofibermaterialet skånsomt mot huden, slik at du kan føle deg frisk og klar for din neste treningsøkt.

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær med ekstra lett vekt

  Våre mikrofiberhåndklær og reisehåndklær er perfekte når friluftsmannen eller -kvinnen skal på tur, for da får alt bare veie halvparten så mye. På en fottur over flere dager må selv håndklær være ekstra lette. Et mikrofiberhåndkle bør derfor være et lett kvalitetshåndkle som lett får plass i sekken din. Vekten er avgjørende når du er på tur, da kapasiteten er begrenset og en lettere vekt gjør at du kan gå flere kilometer enn med en tyngre sekk. Å redusere vekten på bagasjen vil redusere totalvekten og spare ryggen. Derfor bør du ha et lett reisehåndkle av høy kvalitet i stedet for et vanlig håndkle, og kanskje kombinere det med et badehåndkle.

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær som er hurtigtørkende

  Ved valg av håndkle er tørketiden utrolig relevant. Når friluftsmannen eller -kvinnen er på tur er tiden knapp, spesielt må ventetiden begrenses. Så et hurtigtørkende reisehåndkle som tørker på rekordtid passer veldig godt når du skal på tur.

  Du har nettopp tatt deg et bad på en rasteplass som du passerte på turen, og det er på tide å gå videre. Da er det bare å vri opp mikrofiberhåndkleet og pakke det sammen eller bruke det igjen og igjen. Det er altså et veldig smart og hurtigtørkende reisehåndkle.

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær til flyturen

  Reisehåndklær er ekstra praktiske når du er ute og reiser, for eksempel til flyturen. Du står på flyplassen og har reist i fem timer, så må du sitte på flyplassen i ytterligere fem timer før neste fly går og du trenger en dusj. Men det er ingen dusjmuligheter der. Imidlertid er det en vask på toalettet. Da tar du bare frem det lette mikrofiberhåndkleet eller reisehåndkleet ditt og vasker deg, deretter tørker du deg med det, og så er du så god som ny. Du ruller sammen reisehåndkleet og pakker det sammen. Et reisehåndkle hjelper i situasjoner der et vanlig håndkle normalt ville vært for tungvint å reise med. Et reisehåndkle bidrar til å opprettholde generell god hygiene.

  mikrofiberhaandklaer_og_reisehaandklaer

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær i høy kvalitet

  Våre mikrofiberhåndklær og reisehåndklær er av høy kvalitet som gjør at de er lette og hurtigtørkende. Du kan bruke disse mikrofiberhåndklærne som reisehåndklær, både som et lett håndkle å ha i bagasjen eller som et utendørs håndkle. De er også tilgjengelige som badehåndklær. Det smarteste er at de kan brukes om og om igjen. Når du vrir opp reisehåndkleet blir det nesten tørt, så en hel familie kan i utgangspunktet dele et reisehåndkle. Både badehåndklærne og de smarte mikrofiberhåndklærne er nesten uunnværlige, og kan bidra til å gjøre enhver form for tur til en fornøyelse.

  mikrofiberhaandklaer_og_reisehaandklaer

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær fra bestselgende Travelsafe

  Det nederlandske merket Travelsafe leverer et bredt spekter av produkter som gjør reisen din tryggere og mye mer komfortabel. En super bestselger hos Regovs er de fantastiske og virkelig lette reisehåndklærne fra Travelsafe. Reisehåndklærne fra Travelsafe finnes i et mangfold av størrelser, fra det lille på 40 X 80 cm som enkelt kan klemmes ned i selv den minste vesken, til det store på 85 X 150 cm, som er perfekt hvis du skal på en litt mer luksuriøs strandferie. Håndklærne fra Travelsafe kan absorbere 6 ganger vekten i vann, og tørker veldig hurtig etter bruk. En fin bonus med reisehåndklærne fra Travelsafe er at de føles fantastisk myke og nesten som et vanlig håndkle. Med de mange forskjellige størrelsene på reisehåndklær vil du alltid kunne finne mikrofiberhåndklær i nøyaktig den størrelsen som passer deg. Eller kanskje du til og med kan vurdere om du for eksempel bør investere i både et lite og et stort reisehåndkle. Da har du et håndkle som er enkelt å ta med for å vaske ansiktet og hendene, mens det store reisehåndkleet kan gjemmes lenger ned i sekken og hentes når du har dusjet. Reisehåndklær fra Travelsafe tar så liten plass at det ikke burde være noe problem å ha med seg to størrelser reisehåndklær.

  Hos Regovs.no finner du mikrofiberhåndklær og reisehåndklær fra merkene: Sea to Summit, Travelsafe, Nordpol og Lifeventure.