CHAT MED OSS

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær for reise og trening.

  Regovs står klar til å hjelpe deg med et godt reisehåndkle når du skal på korte eller lange turer, eller om du til og med skal på full tur, for Regovs har de perfekte lette mikrofiberhåndklærne for deg! Vi har også smarte badekåper. Mikrofiberhåndklær er produsert med mål om å være lette og samtidig i stand til å absorbere store mengder vann. Mikrofiberhåndklær er også enkle å vri og tørke.

  Mikrofiberhåndklær og reisehåndklær: Les mer nedenfor

  Utendørsutstyr og mikrofiberhåndklær med ekstra lett vekt

  Når friluftsmannen eller -kvinnen er på tur, må alt bare veie halvparten så mye. På en fottur som vil vare i flere dager, må selv håndklær veie svært lite. Et mikrofiberhåndkle må derfor kun være et lett, kvalitetshåndkle som kommer i sekken din. Vekten er avgjørende når du er på tur, da kapasiteten er begrenset vil en lettere vekt gjøre at friluftsmannen eller kvinnen kan gå flere kilometer når vekten i sekken er lav. Å redusere vekten på bagasjen vil redusere totalvekten betraktelig og spare ryggen – derfor bør du ha et lettvektshåndkle av høy kvalitet i stedet for et vanlig håndkle, og kanskje kombinere det med et badelaken.

  Lav tørketid på mikrofiberhåndkle / hurtigtørkende håndkle

  Ved valg av håndkle er også tørketiden utrolig relevant. Når friluftsmannen eller -kvinnen er på tur er tiden knapp, spesielt må ventetiden begrenses. Så et hurtigtørkende håndkle som tørker på rekordtid passer veldig godt når du skal på tur.
  Du har nettopp tatt et bad på en rasteplass som du passerte på turen, og det er på tide å gå videre. Så vrir du bare mikrofiberhåndkleet opp, og så kan du pakke det sammen eller bruke det igjen og igjen. Så det er et veldig smart reisehåndkle / hurtigtørkende håndkle.

  Reisehåndklær til flyturen etc.

  Du kan også bruke reisehåndkle når du er ute og reiser, f.eks. på flyturen. Du står på flyplassen og har reist i fem timer, så må du sitte på flyplassen i ytterligere fem timer før neste fly går og du trenger en dusj. Men det er ingen bademuligheter. Imidlertid er det en vask på badet. Så tar du bare frem det lette håndkleet ditt og vasker, deretter tørker du deg med reisehåndkleet, og så er du så god som ny. Du ruller sammen reisehåndkleet og pakker det sammen. Et reisehåndkle hjelper i situasjoner der et vanlig håndkle normalt ville vært for tungvint å reise med. Et reisehåndkle bidrar til å opprettholde generell god hygiene.

  Reisehåndklær, mikrofiberhåndklær og badelaken i høy kvalitet

  Du kan bruke disse mikrofiberhåndklene som et reisehåndkle, et lett håndkle eller et utendørs håndkle. De er også tilgjengelige som badeark. Det smarteste er at de kan brukes om og om igjen, for den er vridd opp slik at den blir nesten tørr, så en hel familie kan i prinsippet dele et reisehåndkle. Både badearkene og de smarte mikrofiberhåndklærne er nesten uunnværlige, og kan bidra til å gjøre enhver form for tur til en fornøyelse.

  Travelsafe reisehåndklær - En super bestselger

  Det nederlandske merket Travelsafe leverer et bredt spekter av produkter som gjør reisen din tryggere og mye mer komfortabel. En super bestselger hos Regovs er de fantastiske og virkelig lette reisehåndklærne fra Travelsafe. Reisehåndklærne fra Travelsafe finnes i et mangfold av størrelser, fra det lille på 40 X 80 cm som enkelt kan klemmes ned i selv den minste vesken til det store på 85 X 150 cm som er perfekt hvis du skal på en litt mer luksuriøs tur, på strandferie eller om du har langt hår. Håndklærne fra Travelsafe kan absorbere 6 ganger vekten i vann og tørke super raskt etter bruk. En fin bonus med reisehåndklene fra Travelsafe er at de føles fantastisk myke og nesten som et ekte håndkle. Med de mange forskjellige størrelsene på reisehåndklær vil du alltid kunne finne akkurat den størrelsen som passer deg. Eller kanskje du til og med kan vurdere om du for eksempel bør investere i både et lite og et stort reisehåndkle. Da har du et håndkle som er enkelt å ta med for å vaske hodet og hendene, mens det store kan gjemmes lenger ned i sekken og hentes når du har dusjet. Reisehåndklær fra Travelsafe tar så lite at det ikke burde være noe problem å ha med seg to størrelser reisehåndklær.

  Hos Regovs.no finner du mikrofiberhåndklær og reisehåndklær fra merkene: Sea to Summit, Travelsafe, Nordpol og Lifeventure.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se