CHAT MED OSS
Kundeservice

  Lett Reisehåndkle fra Travelsafe

  Er du lei av håndklær som er så kraftige at de ikke vil tørke? Og de veier altfor mye når du skal ut og reise? Travelsafe har løsningen! Travelsafe produserer lettvektshåndklær som tørker raskt, noe som gjør reisen din mye enklere, og du kan til og med ta en dukkert før flyavgangen. Reisehåndklær fra Travelsafe tørker faktisk veldig raskt og veier heller ikke mye. Reisehåndklær fra Travelsafe kan ikke bare brukes til reising, de er også svært anvendelige hvis du driver med sport og ikke vil bære med deg et tungt og langsomt tørkende håndkle i sportsbagen din. Travelsafes reisehåndklær kommer i et utvalg av farger og størrelser, slik at det alltid er mulig å finne et Travelsafe reisehåndkle som passer akkurat ...

  deg. Travelsafe reisehåndklær er også lette å vaske, da de kan vaskes ved 40 grader sammen med andre tekstiler i lignende farger.

  Drømmende Deilige Reiseputer fra Travelsafe

  Med en reisepute fra Travelsafe er du sikker på å komme uthvilt fram til destinasjonen din. Den populære myke lettvekts reiseputen/nakkeputen er et must-have og en svært komfortabel pute laget av tusenvis av fjærende syntetiske perler, som gjør puten fantastisk myk. Reiseputen er super praktisk for deg som reisende, siden puten er liten og derfor lett å transportere. Hvis du foretrekker den virkelig lette og minimale løsningen, er en oppblåsbar reisepute perfekt for deg! En oppblåsbar reisepute er lett å ta med og kan enkelt plasseres i håndbagasjen din når den ikke er oppblåst. Etter bruk kan luften tømmes ut av puten, slik at den tar mindre plass, for eksempel i kofferten eller bilen.

  Herlige Laknposer fra Travelsafe

  Med en laknpose kan du både skåne soveposen din og få litt ekstra varme, men den er også utmerket å bruke for å sove utendørs - enten det er hjemme eller under varmere himmelstrøk. En laknpose minimerer slitasje på soveposen og er mye lettere å vaske på farten enn en sovepose er.