CHAT MED OSS

  Lett reisehåndkle fra Travelsafe

  Kjenner du deg igjen i å plages av håndklær som er så tjukke at de ikke tørker, og at de veier alt for mye når man skal ut og reise? Det har Travelsafe funnet løsningen på. Travelsafe produserer lettvektshåndklær som tørker raskt, hvilket gjør reisen mye lettere. Takket være den lave vekten, kan man godt rekke en dukkert før flyavgang. Reisehåndklærne fra Travelsafe tørker nemlig svært raskt. I Travelsafes sortiment finner man også ørepropper i et praktisk hylster, slik at de ikke blir borte, og i tillegg øyemasker. Reisehåndklær fra Travelsafe kan ikke bare brukes til reise, men er også svært praktiske hvis du trener og ikke vil bære et tungt og senttørkende håndkle i treningsbagen. Travelsafes reisehåndklær kommer i et stort fargeutvalg og i mange forskjellige størrelser, sånn at det alltid er mulig å finne et reisehåndkle som passer perfekt til deg. Travelsafe reisehåndklær er dessuten lette å vaske, fordi de kan vaskes på 40 grader sammen med andre klær i lignende farger.

  Drømmende og behagelige reiseputer fra Travelsafe

  Med en reisepute fra Travelsafe er du sikker på å komme frem godt ...

  uthvilt når du er på reise. Den populære myke lettvekts reiseputa/nakkeputa er et must have, fordi den er en veldig komfortabel pute som er laget av tusenvis av fjærede, syntetiske perler som gjør den fantastisk myk. Den er kjempepraktisk for deg som reisende, fordi den er liten, og dermed lett å transportere. Hvis du vil ha den virkelige lette og minimale løsningen, er den oppblåsbare reiseputa kanskje noe for deg. En oppblåsbar reisepute er praktisk å ha med, da den enkelt får plass i håndbagasjen når den ikke er blåst opp. Etter bruk kan puta tømmes for luft, sånn at den tar mindre plass, for eksempel i bilen.

  Flotte lakenposer fra Travelsafe

  Med en lakenpose kan du både skåne soveposen din og få litt ekstra varme. Den er også glimrende når du sover i det fri - om det er hjemme eller under varmere himmelstrøk. En lakenpose minimerer slitasje på soveposen, og er mye enklere å vaske på farten enn en sovepose er.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se