CHAT MED OSS
Kundeservice

  Handlevogner og trolleys, samt trillebager og populære Reisenthel Carrycruiser

  Nedenfor ser du vårt store utvalg av handlevogner og trolleys, eller trillebager som de også kalles, fra kjente merker som Reisenhthel, Trioky og Andersen. Du finner også de populære handlevognene Reisenthel Carrycruiser og Reisenthel Trolley i mange forskjellige størrelser, modeller og farger. Med en trolley, eller trillebag om du vil, kan du lett frakte varene hjem fra handleturen. Noen av våre handlevogner og trolleys kan dessuten gå i trapper, takket være smart design. Dette er veldig praktisk og gjør at handlerunden går som en drøm. Her finner du mange forskjellige typer handlevogner og trolleys, fra den klassiske Reisenthel Carrycruiser til en Andersen Shopper du også kan bruke som en stol.

  Handlevogner: Les mer nedenfor


  handlevogner_og_trolleys

  Her presenterer vi den ultimate guiden over handlevogner og Shopping Trolleys fra Reisenthel og Andersen Shopper.

  I en tid hvor shoppingopplevelsen stadig utvikler seg, er behovet for bekvemmelighet og stil viktigere enn noen gang. Et sentralt element i denne prosessen er hvordan vi transporterer varene fra supermarkedet og hjem. Hvis du søker den ultimate balansen mellom funksjonalitet, design og holdbarhet, ta en titt på de flotte kvalitetsmerkene Reisenthel og Andersen Shopper. 

  Handlevogner og trolleys med isolasjon

  Visse av Reisenthels handlevogner og trolleys er isolerte – se etter betegnelsen ISO. En av de mest kjente handlevognene er Carrycruiser fra Reisenthel, som har et vakkert og unikt design. En Reisenthel Carrycruiser kan f.eks. henges på en annen vogn, bæres over skulderen eller trilles på egen hånd – mange funksjoner i en og samme vogn, noe som er helt unikt!

  Handlevogner og trolleys for å avlaste ryggen

  Er du på utkikk etter en ny handlevogn eller trolley / trillebag kan du kjøpe den i dag – hos Regovs.no. Hos oss blir hver shoppingrunde en sann fornøyelse og du unngår å overbelaste kroppen med transport av tunge varer – og samtidig kommer du deg raskere fra A til B (og tilbake igjen).

  Handlevogneer og trolleys når du skal handle mye

  Er du lei av å slepe rundt på masse poser når du er ute og handler, og spesielt før jul når det er mye shopping, så har du definitivt kommet til rett sted. På denne siden kan du finne et stort utvalg av handlevogner og trolleys som gjør hverdagen mye enklere, spesielt når du skal handle mye. Trillebagen vår er veldig romslig, så du kan fylle den med alle varene du ellers aldri ville hatt plass til. Det er også enkelt å frakte varene fordi handlevognene har hjul. Alt du trenger å gjøre er å trekke trillebagen bak deg og du vil knapt merke den tunge lasten. Noen handlevogner og trollleys kan til og med fraktes opp og ned trapper, som Andersen Treppensteiger, slik at du ikke trenger å gå en omvei eller ta heisen. 

  handlevogner_og_trolleys

  Handlevogner og trolleys i et stort utvalg for enhver smak

  Her på Regovs.no har vi et stort utvalg av handlevogner og trolleys for enhver smak, som alle er av høyeste kvalitet da vi ønsker at du skal få best mulig for pengene. Det finnes tross alt ikke noe bedre enn kvalitet. Vårt store utvalg av høykvalitets handlevogner og trillebager gjør at du har et stort utvalg å velge mellom når du er inne på nettsiden og skal kjøpe en smart handlevogn. Vi har flere ulike design og ulike funksjoner slik at du kan velge hvordan du vil at trillebagen din skal se ut. I tillegg har vi et stort utvalg av farger og mønstre innen samme design, da ikke bare funksjonalitet, men også utseende er viktig. Handlevognen skal helst være stilig, og siden ikke alle har samme smak når det gjelder farger og mønster, har vi sørget for at vi har et stort utvalg slik at du kan få en handlevogn som passer perfekt til deg.

  Handlevogner og trolleys – hvordan velger du riktig?

  Hjulstørrelsen: Jo større hjul din trillebag har, desto lettere kan den kjøre i ujevnt terreng. Skal du kjøre på gress eller grus bør du derfor kjøpe en handlevogn eller trolley med store hjul.

  Volum: En sekk i vanlig størrelse er på 40-50 liter. Hvis du vanligvis kjøper veldig store varer, bør du vurdere om du trenger en større pose på +50 liter. Hvis du trenger en utvendig lomme eller at vesken har mulighet for kjøleskap, velg veske der hele eller deler av vesken kan isoleres.

  Handlevogn med trappehjul: Trenger du handlevognen for å gå i trapper, er Andersens smarte og geniale Treppensteiger et godt valg.

  Handlevogner og trolleys med 2, 4 eller 6 hjul?

  Handlevogner av god kvalitet med 2, 4 eller 6 hjul fra Andersen eller Reisenthel. Er det vanskelig å frakte alle varene hjem fra handleturen, er det greit å få tak i en god handlevogn eller trolley.

  En handlevogn med 2 hjul er ofte lett å trekke og en med store hjul er veldig bra for kjøring på ujevnt og mykt underlag. En handlevogn med 4 hjul kan ofte gi deg litt støtte når du går og den vil 100% bære hele vekten av det du har handlet.

  Og så har vi den legendariske Trappensteiger – en handlevogn som fungerer akkurat som en vogn med 2 hjul, men som også kan håndtere trapper med letthet.

  Handlevogner og trolleys – hva bør du tenke på ved kjøp?

  – Hvor ofte trenger du å bruke handlevognen?
  – Hvor stor skal den være?
  – Hvor mye skal den kunne bære?
  – Hvor skal den kunne kjøres og hvordan?
  – Skal den kunne brettes sammen?
  – Skal den være robust eller bare brukes til lettere oppgaver?

  Handlevogner og trolleys gjør handleturen triveligere for både store og små

  Handlevogner har eksistert i mange år. Den klassiske trillebagen har kanskje mest blitt sett på som et produkt for eldre, men nå begynner faktist stadig flere å få øynene opp for hvor praktisk og smart en god handlevogn eller trolley er. Et godt eksempel på dette er barnehager og andre institusjoner, som i økende grad kjøper trillebagene for å ha med seg på turene. Hos Regovs.no har vi de smarte og ekstremt praktiske handlevognene, som er vogner på hjul. Handlevognene på Regovs.no er alltid romslige og er perfekte for å frakte dine tunge innkjøp, som dagligvarer. Handlevogner og trolleys er derfor en virkelig god hjelp for både store og små, dersom du ønsker å skåne kroppen for tunge og upraktiske løft i hverdagen. I tillegg finner du hos Regovs.no handlevogner og trolleys i et mangfold av anerkjente kvalitetsmerker, mønstre og farger, så det finnes absolutt en handlevogn for ethvert behov, enhver smak og for både store og små.

  Handlevogner og trolleys fra Trioky – for den prisbevisste

  Trioky Handlevogner og trolleys er designet og produsert av det kjente merket Davidts. Trioky handlevogner er gode, praktiske og sterke i designet. Trioky fokuserer på design, brukervennlighet, innholdsbeskyttelse og bærekraft. For alle Trioky handlevogner og trolleys skal alle slitedeler på produktene være lett utskiftbare. Dette betyr at alle deler i hovedsak festes med skruer og ikke med nagler. Hos Regovs.no finner du praktisek handlevogner og trilebager med plass til kjølevarer.

  handlevogner_og_trolleys

  Handlevogner og trolleys fra Reisenthel - Klassisk Design Møter Funksjonalitet

  Reisenthel er kjent for sitt enkle, men samtidig iøynefallende design. Deres handlevogner er designet for å tilføre et preg av klasse til din daglige shopping. Med fokus på ergonomisk design og holdbare materialer sikrer Reisenthel at du ikke bare handler med stil, men også med komfort. Se for eksempel populære Reisenthel Carrycruiser.

  Reisenthel Carrycruiseren er mer enn bare en handlevogn - den er din trofaste følgesvenn på alle dine innkjøps- og shoppingturer. Med et sofistikert design og enestående funksjonalitet er Carrycruiseren det ideelle valget for de som ønsker å kombinere stil med praktisk bruk. Denne luksuriøse handlevogn fra Reisenthel er nøye utformet for å lette din hverdag, enten du navigerer gjennom travle supermarkeder eller vandrer gjennom fargerike markeder.

  Med sin romslige indre og smarte lommer for småting, gir Carrycruiseren deg rikelig med plass til alle dine innkjøp, fra dagligvarer til moteartikler. De robuste hjulene sikrer en problemfri manøvrering, selv når vognen er fullastet, og det ergonomiske håndtaket er designet for å minimere belastningen på hendene og armene dine, slik at du kan handle uten besvær og ubehag.

  Carrycruiseren er mer enn bare en praktisk handlevogn - den er din pålitelige partner som gjør innkjøpsturen til en hyggelig opplevelse. La Reisenthel Carrycruiser være din trofaste følgesvenn på alle dine shoppingeventyr, og opplev den perfekte kombinasjonen av eleganse og funksjonalitet som gjør hver tur til noe spesielt.

  handlevogner_og_trolleys

  Oppdag bekvemmeligheten og stilen med Reisenthel Citycruiser

  Denne smarte og allsidige løsningen tilbyr den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk for dine innkjøpsturer i byen. Med sitt moderne design og holdbare konstruksjon er Citycruiseren designet for å gjøre dine shoppingturer mer behagelige og problemfrie.

  Enten du navigerer gjennom travle gater eller handler i lokale butikker, vil Reisenthel Citycruiser handlevogn være din pålitelige følgesvenn. Med god plass til dine innkjøp, enkel manøvrerbarhet og ergonomisk design sikrer Citycruiseren at du kan bære varene dine med letthet og stil.

  Laget av høykvalitetsmaterialer og med smarte oppbevaringsløsninger, er Reisenthel Citycruiser handletrolley det perfekte valget for de som ønsker en praktisk og elegant måte å transportere sine innkjøp på. La Citycruiser handletrolley være din trofaste partner på dine shoppingeventyr, og opplev den ultimate bekvemmeligheten med Reisenthel.

  Handlevogner og trolleys fra Andersen Shopper – Tradisjon Møter Moderne Innovasjon

  Andersen Shopper har lenge vært synonymt med kvalitet. Deres shopping trolleys er ikke bare funksjonelle; de er også designet for å vare. Med robuste hjul og en stabil ramme kan du enkelt manøvrere gjennom butikkene. Enten du handler dagligvarer eller tar en tur til det lokale markedet, sikrer Andersen Shopper at du gjør det med selvtillit og bekvemmelighet.

  Opplev en ny dimensjon av bekvemmelighet og stil med Andersen handletrolley. Med deres innovative design og utmerkede funksjonalitet er Andersen handlekurver det ideelle valget for enhver som ønsker å forenkle sine innkjøpsturer. Disse vognene er skapt med fokus på kvalitet og brukervennlighet, noe som gjør dem til den perfekte løsningen for å transportere dine varer med letthet og eleganse.

  Uansett om du foretrekker en klassisk handlevogn eller en mer moderne modell, har Andersen et bredt utvalg av stiler og funksjoner å velge mellom. Fra robuste hjul til ergonomiske håndtak og romslige oppbevaringsløsninger, har Andersen handlevogn alt du trenger for å gjøre dine shoppingturer mer behagelige og effektive.

  Med en Andersen handlevogn handletrolley trenger du aldri mer bekymre deg for å bære tunge poser eller slite med upraktiske innkjøpsposer. La Andersen handlekurver være din pålitelige partner på dine innkjøpsturer, og opplev en helt ny måte å handle på.

  Handlevogner og trolleys – hvorfor velge Reisenthel eller Andersen Shopper?

  • Designvariasjon: Enten du foretrekker klassiske farger eller moderne mønstre, har disse merkene noe for enhver smak.
  • Bærekraft: Både Reisenthel og Andersen Shopper fokuserer på langvarige produkter, noe som reduserer behovet for hyppige utskiftninger.
  • Komfort: Ergonomiske håndtak og enkel manøvrering gjør shopping til en lek.
  • I en verden hvor kvalitet ofte kompromitteres for kvantitet, står Reisenthel og Andersen Shopper sterkt med sitt engasjement for kvalitet. Når det kommer til handlevogner og trolleys, er disse to merkene uunnværlige for de som ønsker det aller beste.

  Praktisk, smart og funksjonell: Shopping Trolley

  Når det kommer til effektive innkjøp, er en Shopping trolley uunnværlig. Dette praktiske redskapet kombinerer god design med praktisk funksjonalitet og gjør innkjøpsturen til en lek.

  Shopping trolleys er det perfekte svaret på behovet for bekvemmelighet og effektivitet under innkjøpsturer. De er designet med fokus på brukervennlighet og kan romme dine innkjøpsvarer på en ordnet og organisert måte. Med smart design som inkluderer hjul og et komfortabelt håndtak, er det enkelt å trekke din Shopping Trolley rundt i butikkene uten besvær.

  I tillegg til deres praktiske funksjonalitet er Shopping trolleyer ofte designet med estetikk i tankene. De finnes i ulike stiler og farger, slik at du kan velge en som passer din personlige smak og stil. Dette gjør Shopping Trolleys til mer enn bare et praktisk verktøy - de kan også være en moteuttalelse.

  Så neste gang du planlegger en innkjøpstur, bør du vurdere å legge til en Shopping trolley i din utstyrsamling. Med deres smarte design og praktiske egenskaper vil du oppdage at innkjøp blir en enklere og mer bekvem opplevelse. La din Shopping trolley ta det tunge løftet mens du fokuserer på å velge de beste varene til ditt hjem.

  Vil du vite mer, se vår artikkel om handlevogn her

  Vil du vite mer, se vår artikkel om handletraller her