CHAT MED OSS
Kundeservice

  Vi kan med rette si Reis og vær Glad med Davidts!. Davidts har et solid sortiment smykkeskrin, reisevesker, toalettmapper, manikyrsett og kofferter. Vi vil fremheve de smarte og praktiske manikyrreisesettene, som er enkle å pakke sammen og ta med over alt. Davidts beautyboxer kan definitivt også anbefales til reisen, da de er svært praktiske å ha med i flykabinen. Også kofferter fra Davidts er veldig populære – med dem slipper du å slepe helt unødvendig på bagasjen din på flyplassen. Davidts er godt, praktisk og solid design – en trygg kompanjong på reisen. Vi ønsker deg en god tur! Kjøp Davidts produkter i dag hos Regovs.no.

  Praktisk, liten kabinkoffert som ekstrakoffert

  Davidts har laget en ny kabinkoffert som passer perfekt til Ryanair, som liten veske på ...

  bagasjehylla inne i flyet. Kofferten har et klassisk uttrykk med flotte, blå linjer og måler 40 x 20 x 25 cm og rommer opp til 15 liter. På den måten kan du utnytte så mye plass som mulig i den lille kofferten til flykabinen. 

  Klassisk beautybox fra Davidts

  Trenger du en solid og klassisk beautybox finner du også den i utvalget fra Davidts – de kan romme helt opp til 12 liter. 

  Flotte kvalitetssmykkeskrin i alle størrelser fra Davidts

  Davidts er virkelig en fantastisk leverandør av smykkeskrin. De har de små klassiske skrinene med speil og plass til det mest grunnleggende, og de klassiske smykkeskrinene med reiseskrin og speil – en stor bestselger hos Regovs. Trenger du et stort smykkeskrin med mange rom, mange skuffer og mange holdere til de forskjellige smykkene dine, kan Regovs anbefale skrinet med nummer 367692-01. Det er et smykkeskrin som oppfyller behovene til de fleste som trenger god plass til smykkene sine.

  Praktiske manikyrsett til reisen og hjemmet

  Davidts har også utviklet en rekke manikyrsett i etui i høy kvalitet. På den måten har du orden på neglesaks, neglefil og mye annet. I tillegg er det veldig greit og praktisk å ta med på reise.

  Ingenting uten innovasjon, og det er her Davidts ekspertise har ligget siden 1949

  Siden grunnleggelsen, for mer enn 70 år siden – før reisens gylne tidsalder – har Davidts vært blant de mest innovative bagasjeprodusentene i verden. De har arvet sin innovative styrke fra en lang familiehistorie innen utvikling av reiseartikler, som går helt tilbake til 1700-tallet. Davidts har alltid ligget foran når det kommer til håndtering av nye materialer og utvikling av nytt design for å gjøre reisen så stilfull og underholdende som mulig. Vi er derfor svært stolte over å kunne presentere milepælene i vår tradisjon for konstant fornyelse av teknologi og design innen reisesektoren.

  Davidts historie begynner i starten av det 18. århundret, med Bertrand Davidts, som på det tidspunktet emigrerte med familien sin fra Belgia til Nederland. Han bosatte seg i nærheten av Maastricht, der han begynte å jobbe som en av byens mange kurvprodusenter.
  Kurvhåndverket fortsatte å spille en viktig rolle i Davidts-familien, helt frem til Jean Davidts’ generasjon, grunnleggeren av det nåværende firmaet, og familiens siste kurvprodusent. Han fortsatte å praktisere håndverket frem til år 2000 og har nå overlatt verktøyet sitt og noen spesielle gjenstander til et utvalg museer.

  Jean Davidts åpnet sin første butikk i 1949, og begynte å selge produktene fra håndverket sitt direkte til sluttforbrukerne. Dette gjaldt hovedsakelig piknikkurver og andre dagligdagse kurver til transport og oppbevaring av varer. Derfra utvidet han raskt sortimentet til å også omfatte reisevesker i lær og smykkeskrin til den oppblomstrende reisebransjen med et stadig stigende antall turister i etterkrigstiden.

  I 1955 satte Jean Davidts hovedbeskjeftigelsen sin som kurvprodusent til side for å hengi seg helt til produksjonen og salget av reisevesker og kofferter. Forretningen gikk bra, og ved begynnelsen av verdensutstillingen i 1958, administrerte Davidts allerede mer enn fem reise- og lærvarebutikker i Belgia.
  På grunn av raskt økende velstand og globalisering, var Davidts en av de første som produserte polyestervesker til gruppen av reisende, eventyrere og forretningsfolk, som stadig var i vekst på begynnelsen av 1970-tallet.
  Siden 1700-tallet har Davidts’ identitet vært i kontinuerlig utvikling med en verden i raske omskiftninger rundt den.

  I dag er det ikke annerledes: I dag introduserer Davidts stolt sin nye visjon og konsept for DAVIDTS-merket med en moderne look. Den nye logoen står for en ny start, som representerer det ideelle symbolet på forbindelsen mellom Davidts’ stadige forfølgelse av fremskritt og selvbevissthet på deres rike arv.