CHAT MED OSS
Kundeservice

  Damehat og damehatter og luer til sommer og vinter

  Damehatter og luer er stadig på moten. Når du ser vårt sortiment av kun de beste damehattene og luene, kommer du til å oppdage at vi følger de siste trendene og vet hva som gjelder når det kommer til moderne og elegante hatter og luer for damer. Se alle damehatter og luer fra Stetson og MJM. Våre damehatter og luer for damer er nøye utvalgt for å sikre at de ikke bare er praktiske, men også trendy. For oss er det viktig å kombinere funksjonalitet med estetikk. Derfor presenterer vi en kolleksjon der kvalitet og design går hånd i hånd.


  damehatter_og_luer

  Når kulden banker på døren eller solen skinner sterkest på himmelen, er det tid for å finne den perfekte beskyttelsen for hodet ditt. Og hva er bedre enn en stilig, kvalitetsrik damehatt eller lue for damer? Med vår omfattende kolleksjon er du beskyttet mot både kulde og sol, samtidig som du ser stilsikker ut. 

  Damehat og damehatter og luer i forskjellige modeller

  Her får du moteriktige damehatter, luer, bøttehatter, stråhatter, solhatter og sommerhatter som alltid vil kle kvinnen. Uansett om hun skal sporte, skjerme for solen eller bare slappe av og samtidig se elegant ut.

  Du kan selvfølgelig alltid finne hatten i den størrelsen du trenger med våre anvisninger til hvordan hatten eller luen skal sitte på hodet, uansett om den er ment som gave til deg selv eller noen andre. Og har vi ikke den damehatten eller luen du ønsker deg på lager, så finner vi nok en løsning.

  Blant de mange ulike typene av damehatter og luer finner du skyggeluen, som er godt egnet når du ligger på stranden for å få litt sol på kroppen, men fortsatt vil kunne nyte en god bok uten å få solen i øynene.

  Denne hatten er også godt egnet til den aktive typen som gjerne spiller tennis eller andre idretter utendørs.

  En damehatt av typen bøttehatt i en flott farge er også å finne i sortimentet vårt. Dette er en modell som har hatt litt av en renessanse i nyere tid, og man kan se bøttehatten på studenter, influencere, YouTubere og foregangspersoner i motebransjen.

  Gjennomgående for utvalget vårt av damehatter og luer er at alle hattene og luene er laget av de beste materialene, slik at du er sikret høy kvalitet og lang levetid på våre damehatter og luer. Derfor kan du bruke en eller flere hatter eller luer fra oss etter hvert som trendene skifter og kommer tilbake – på den måten står du alltid parat!

  Om du følger moten eller bare ønsker en praktisk damehatt eller lue av et bestemt slag, finner du den garantert her.

  Damehat og damehatter og luer til sommeren

  Det perfekte tidspunktet for hatt er om sommeren, når du kan bruke en god solhatt, eller sommerhatt. En solhatt er på mange måter et annet uttrykk for bøttehatt, men hvem sier at man ikke også kan kalle en stråhatt eller en skyggelue for solhatt? Det er helt opp til deg når du eier et utvalg av damehattene og luene våre. Ellers er det en god idé å sette flere av hattene våre på ønskelisten til jul eller bursdag.

  Du kommer til å ligne en skjønnhet fra 1920-tallet med stråhatt når du rusler langs stranden og lar tankene vandre. Fine minner blir til når du har den ene hånden på hatten og setter den lett på skrå.

  Under solhatten sender du et flørtende blikk, som sier mer enn tusen ord, til din utkårede.
  Eller du kan bruke stråhatten eller skyggeluen som vifte for å kjøle deg ned når det blir litt for varmt en dag, og det ikke er nok bare å oppholde seg i skyggen.

  Legg sommerhatten på hattehyllen i bilen når turen går til stranden, parken eller kanskje en utekonsert, slik at den alltid er tilgjengelig og klar til bruk.

  Lue om sommeren? Ja, det har faktiskt blitt veldig populært med lue om sommeren, eller en beanie, som det også kalles. Sjekk vårt utvalg av tøffe beanies her. Vi har både beanies til henne og beanies til ham. 

  Hjemme opparbeider du deg et utvalg av sesongens damehatter. Heng dem gjerne opp, slik at du enkelt kan velge damehatt eller lue etter vær eller anledning.

  Du kommer aldri til å reise på sommerferie uten å ha med minst én av våre damehatter og luer, enten den sitter på hodet under reisen eller er pakket i bagasjen, slik at du kan skifte damehatt eller lue etter behov og formål.

  damehatter_og_luer

  Damehat og damehatter og luer til vinteren

  Været her til lands – og for den saks skyld også i utlandet – byr ikke ubetinget på solskinn. Kanskje vil du dessuten feriere i kaldere deler av verden noen ganger, for eksempel skitur til alpene.

  Ta det rolig – også til dette formålet kan vi hos Regovs hjelpe deg. Vi har fornuftige strikkeluer som både varmer ørene og tar seg svært godt ut.

  Luenes flotte farger gjør at du er synlig på lang avstand, så folk med en gang ser at det her kommer det en stilig kvinne som bryr seg om både hvordan hun ser ut, hva som passer henne og er praktisk, og ikke minst hva som er smart og moderne akkurat nå. 

  Strikkeluene er av god kvalitet og føles nesten hjemmestrikkede, bare at du ikke trenger å vente på at bestemor skal strikke luen til deg. Luen kan du nemlig bestille hos oss og få den raskere levert enn mormor rekker å få hentet strikkepinnene.

  damehatter_og_luer

  Finn damehatten du ønsker deg hos oss, enten du trenger den til et praktisk formål, eller du vil ta deg godt ut i tidens farger – eller rett og slett begge deler, for det får du nemlig i vårt hatteutvalg.

  Skulle du som mann ha lyst til å bruke en av hattene fra dette utvalget, går det selvfølgelig helt fint. Du kan også ta en titt i vårt sortiment av hatter til herrer, som er like flotte og moderne som våre damehatter og luer. Her finner du vårt utvalg av hatter, sikspens og caps til menn.

  Ellers er damehatter og luer en flott gave å gi din utkårede, for på den måten har du både en gave til henne når det er jul, eller hvis det dukker opp en annen anledning, for eksempel en bursdag om sommeren.

  Samtidig trenger du heller ingen unnskyldning for å gi en hatt i gave, for den faller sannsynligvis i smak, enten den kun er for å pynte opp et antrekk, eller fordi den skal brukes til en spesiell anledning.

  I vårt hatteutvalg av damehatter og luer finnes det hatter som passer i både fasong og farge, om du vil ha den selv, ha flere hatter å velge mellom, eller om damehatten eller luen er en gave. Her ser du flere gaver til henne, samt gaver til menn og herre.

  Kvalitet og materialer i våre damehatter og luer er alltid de beste, slik at du investerer i en damehatt – eller flere – du kan bruke i mange år, til gagn og glede.

  Her finner du vårt utvalg av flotte skjerf, tørklær og halstørklær som matcher våre damehetter og luer. Du kan også fullføre stilen med et lekkert damebelte.