CHAT MED OSS

  Mer enn 150 år med Stetson - bygget på kvalitet

  I 1856 ble Stetson grunnlagt av John D. Stetson. John Stetson var opprinnelig gullgraver, uten den helt store suksessen, men han fant sitt gull et helt annet sted. Stetson begynte å lage hatter, og allerede i 1877 var firmaet en stor og velfungerende bedrift. Den raske suksessen skyldtes ikke minst at kjente personer som Calamity Jane og Buffalo Bill tok til seg hattene og brukte dem ved flere anledninger. I 1915 hadde bedriften ca. 5400 ansatte og produserte 3 336 000 hatter i året!
  Stetson fulgte godt med på hattemoten, så da den nådde et kvinnelig publikum, sto de klare med nok en suksess.

  På 1950- og 1960-tallet kunne hattemarkedet merke dalende etterspørsel, og mange hatteprodusenter gikk konkurs. Heldigvis hadde Stetson funnet en nisje i cowboyhatter, som den dag i dag fremdeles har et stort publikum, spesielt i USA.
  Stetson overførte i 1998 produksjonen og lisensen sin til. F. W. S i Tyskland. De produserer hattene i Tyskland, men i samme fantastiske kvalitet og fremdeles med stor respekt for historien bak Stetson.

   

  Stetson ...

  er sixpence, caps og hatter av beste kvalitet

  Stetson er mye mer enn den legendariske cowboyhatten, selv om det var den som reddet dem gjennom hattekrisen på 1950- og 1960-tallet. I dag er Stetson også kjent for sine mange hatter, og selvfølgelig også for sine stilige og trendy flat caps.

  Hos Regovs har vi et stort utvalg av de fine og velkjente hattene, capsene og sixpencene fra Stetson. Uansett om du ønsker en caps eller en sixpence, så finner du det blant Stetsons mange produkter. Felles for alle Stetsons hatter er at de tåler å bli brukt – ved bruk bevarer de fasongen og det pene utseendet. Stetsons hatter er og blir kvalitet fra ende til anden.