CHAT MED OSS
Kundeservice

  Mer enn 150 år med Stetson - bygget på kvalitet

  I 1856 ble Stetson grunnlagt av John D. Stetson. John Stetson var opprinnelig gullgraver, uten den helt store suksessen, men han fant sitt gull et helt annet sted. Stetson begynte å lage hatter, og allerede i 1877 var firmaet en stor og velfungerende bedrift. Den raske suksessen skyldtes ikke minst at kjente personer som Calamity Jane og Buffalo Bill tok til seg hattene og brukte dem ved flere anledninger. I 1915 hadde bedriften ca. 5400 ansatte og produserte 3 336 000 hatter i året!
  Stetson fulgte godt med på hattemoten, så da den nådde et kvinnelig publikum, sto de klare med nok en suksess.

  På 1950- og 1960-tallet kunne hattemarkedet merke dalende etterspørsel, og mange hatteprodusenter gikk ...

  konkurs. Heldigvis hadde Stetson funnet en nisje i cowboyhatter, som den dag i dag fremdeles har et stort publikum, spesielt i USA.
  Stetson overførte i 1998 produksjonen og lisensen sin til. F. W. S i Tyskland. De produserer hattene i Tyskland, men i samme fantastiske kvalitet og fremdeles med stor respekt for historien bak Stetson.

  Stetson er sixpence, caps og hatter av beste kvalitet

  Stetson er mye mer enn den legendariske cowboyhatten, selv om det var den som reddet dem gjennom hattekrisen på 1950- og 1960-tallet. I dag er Stetson også kjent for sine mange hatter, og selvfølgelig også for sine stilige og trendy flat caps.

  Hos Regovs har vi et stort utvalg av de fine og velkjente hattene, capsene og sixpencene fra Stetson. Uansett om du ønsker en caps eller en sixpence, så finner du det blant Stetsons mange produkter. Felles for alle Stetsons hatter er at de tåler å bli brukt – ved bruk bevarer de fasongen og det pene utseendet. Stetsons hatter er og blir kvalitet fra ende til anden.

  Stetson sixpence og flatcaps - Det populære valget blant hatteentusiaster

  Stetsons sixpence og flatcaps er populære valg blant mange hatteentusiaster. Disse hattene er ikke bare praktiske, men også utrolig stilige. Sixpence-hatten, også kjent som flatcap eller newsboy cap, er en tidløs klassiker som har sine røtter på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Denne typen hatt ble opprinnelig båret av arbeidere og avisselgere, men har i dag blitt et fasjonabelt valg for både menn og kvinner.

  Stetsons caps og sixpence er laget av materialer av høyeste kvalitet som ull, bomull og lær. Dette sikrer at hver hatt er slitesterk og behagelig å ha på. Designet er ofte klassisk med en moderne vri, noe som gjør dem allsidige og egnet for både hverdag og mer formelle begivenheter. En Stetson-hatt er en investering i tidløs stil og funksjonalitet.

  For dem som søker noe mer avslappet, tilbyr Stetson også et bredt utvalg av caps. Disse capsene er perfekte for hverdagsbruk og er designet med fokus på både komfort og stil. De kommer i ulike farger og design, så det finnes noe for enhver smak. En cap fra Stetson er ikke bare et praktisk valg for å beskytte mot solen, men også et moteuttrykk som kan fullføre ethvert antrekk.

  Bredt utvalg av Stetson caps, hatter og sixpence

  Hos Regovs er vi stolte av å kunne tilby et omfattende utvalg av Stetsons caps, hatter og sixpence. Vi forstår hvor viktig det er å finne den rette hatten, capen eller sixpencen som ikke bare ser bra ut, men også føles bra å ha på. Derfor sørger vi for å ha et bredt sortiment, slik at du kan finne akkurat den hatten som passer til din stil og behov.

  Når du velger en hatt fra Stetson, velger du ikke bare en hatt – du velger et stykke historie og en garanti for kvalitet. Hver hatt er omhyggelig fremstilt med oppmerksomhet på detaljer, noe som sikrer at du får en hatt som kan vare i mange år fremover. Enten du er på jakt etter en tradisjonell cowboyhatt, en klassisk sixpence eller en moderne cap, har Stetson noe for deg.

  Ta en titt på vårt utvalg hos Regovs og finn din neste favoritt-hatt. Med Stetsons brede utvalg av stilige og holdbare hatter er det ingen grunn til å gå på kompromiss med kvalitet eller stil. Opplev selv hvorfor Stetson har vært en ledende produsent av hatter i over 150 år, og hvorfor deres produkter fortsatt er elsket av hatteentusiaster over hele verden. Gjør ditt neste hattekjøp til en investering i både stil og kvalitet med en hatt fra Stetson.

  Oppdag De Forskjellige Modellene Av Stetson-Hatter: Den Perfekte Hatten Til Enhver Anledning og Personlighet

  Stetson-hatter er ikke bare et tilbehør; de er et moteikon som har stått tidens test. Uansett om du er en klassisk gentleman, en moderne eventyrer eller en casual trendsetter, har Stetson en hatt, cap, eller sixpence som matcher din stil og personlighet. La oss dykke ned i de forskjellige modellene av Stetson-hatter og finne den perfekte til enhver anledning.

  1. Stetson Cowboyhatt: En Tidløs Klassiker

  Når man tenker på Stetson, er det første bildet som ofte dukker opp cowboyhatten. Denne ikoniske hatten, som for eksempel Stetson Open Road og Stetson Cattleman, er perfekt for dem som ønsker å utstråle en rustikk og eventyrlig sjarm. Cowboyhatten er ideell for utendørs aktiviteter, rodeoer, eller bare for å legge til et snev av vill vest-stil til ditt daglige antrekk.

  2. Stetson Fedora: Den Sofistikerte Eleganse

  Fedoraen, som Stetson Temple og Stetson Stratoliner, er selve symbolet på sofistikasjon og eleganse. Denne hatten passer perfekt til formelle begivenheter som bryllup, cocktailfester, eller en kveld på operaen. Med sin karakteristiske form og myke filtkonstruksjon er fedoraen et must for den stilbevisste mannen eller kvinnen som ønsker å utstråle klassisk sjarm.

  3. Stetson Trilby: Den Moderne Klassiker

  Trilby-hatten, representert av modeller som Stetson Memphis og Stetson Belfast, er en moderne versjon av den tradisjonelle fedoraen. Med en kortere brem og en skarpere form er trilbyen ideell for dem som ønsker et smart og trendy utseende. Denne hatten er perfekt for hverdagsbruk, musikkfestivaler eller en casual kveld i byen.

  4. Stetson Newsboy Cap: Den Retro Sjarmør

  Newsboy-cappen, som Stetson Hatteras og Stetson Kent, bringer en følelse av nostalgi og retro-stil. Med sin runde, myke form og ofte rutete mønster er denne hatten ideell for dem som ønsker å legge til et vintage touch til garderoben. Newsboy-cappen er allsidig og passer til både avslappede og semi-formelle anledninger.

  5. Stetson Flat Cap: Den Tidløse Klassiker

  Flat cap'en, med modeller som Stetson Driver og Stetson Brooklin, er en annen populær stil som kombinerer komfort med klassisk eleganse. Denne hatten er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle begivenheter. Dens flate topp og slanke design gjør den til et fremragende valg for dem som ønsker et subtilt men stilig tilbehør.

  6. Stetson Bucket Hat: Den Uformelle Trendsetter

  Bucket-hatten, som Stetson Ava og Stetson Banks, er perfekt for en uformell og avslappet stil. Ideell for sommerturer, festivaler og stranddager, gir denne hatten både beskyttelse mot solen og et moderne utseende. Bucket-hatten er perfekt for dem som ønsker å legge til et morsomt og ungdommelig element til antrekket sitt.

  7. Stetson American: Den Patriotiske Klassiker

  Stetson American er den perfekte hatten for dem som ønsker å utstråle en følelse av patriotisme og amerikansk tradisjon. Denne hatten kombinerer det klassiske Stetson-designet med moderne materialer og komfort, noe som gjør den ideell for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Den er perfekt for deg som ønsker å bære en hatt med stolte røtter i amerikansk historie.

  8. Stetson Baseball Cap: Den Casual Komfort

  Stetson Baseball Cap er den perfekte kombinasjonen av casual stil og praktisk funksjonalitet. Denne hatten er ideell for daglig bruk, sportsarrangementer, eller avslappede helger. Med sin komfortable passform og klassiske design er baseball cap'en et must for dem som ønsker et avslappet og sporty utseende.

  9. Stetson Traveller: Den Ultimate Eventyrer

  Stetson Traveller er designet for den moderne eventyreren som elsker å utforske verden med stil. Denne hatten er både robust og stilig, og den er perfekt for reiser, fotturer og andre utendørsaktiviteter. Med sin brede brem og holdbare materialer beskytter den mot elementene samtidig som den ser fantastisk ut.

  Finn Din Perfekte Stetson Hatt

  Uansett din personlige stil eller anledningen du kler deg opp til, har Stetson en hatt som passer perfekt til deg. Fra den tidløse elegansen av fedoraen til den avslappede sjarmen av bucket-hatten, er det ingen grenser for hvordan du kan uttrykke din individualitet med en Stetson-hatt. Besøk vår nettbutikk og oppdag det brede utvalget av Stetson-hatter i dag – din nye favoritt-hatt venter på deg!

  Se også vår dybdeartikkel om Stetson her