CHAT MED OSS

  Flotte regnponchoer og paraplyer for damer til festivaler, sykkelturer og byturer

  Trendy regnponchoer og paraplyer damer i mange forskjellige farger og design fra Reisenthel, og flotte paraplyer fra Smati og Reisenthel. Når regnet er en pest, er min regnponcho som best – ja, regnet blir en bagatell med min regnponcho fra Reisenthel.
  De fleste regnponchoene kan pakkes sammen i en lomme foran, og er veldig praktiske og lette å ha med seg overalt, enten det er på festivaler, sykkelturer eller byturer.

  Regnponchoer og paraplyer til Dame: Les mer nedenfor

  Regnponchoer og paraplyer damer: når familien er på farten

  Når du er på tur, på sykkeltur, på loppemarked, på byen, på festival eller ute på reise, er det en veldig god idé å ha regnponchoer og kanskje paraplyer med til hele familien – de kommer til å takke deg for at du har tenkt på å ta med regnfrakk og regnbeskyttelse til dem. Man kan også påpeke at det nordiske sommerværet, eller i det hele tatt det nordiske været, er av den typen klima som alltid krever ekstra og praktisk regntøy.

  Regnponchoer og paraplyer damer: beskytt hele familien mot regnet

  Kjøp en god regnponcho til deg selv og hele familien hos Regovs på nett i dag – det lønner seg med våre gode priser! Kjøp en flott paraply – se vårt store utvalg av elegante kvalitetsparaplyer og regnponchoer for damer.

  Regnponchoer og paraplyer damer: hold ditt på det tørre

  Når høstværet er over oss igjen, kan det bare bety én ting: regn. Noen liker regn og elsker å få regn i håret, men hvis du er en av dem som ikke er så begeistret, og mest av alt ønsker å komme frem helt tørr på jobben, så har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et stort utvalg regnponchoer og paraplyer for damer, som sikrer at du kommer tørr på jobb, eller hvor enn du er på vei. Hos Regovs.no finner du regnponchoer og paraplyer for damer fra følgende merker: VaudeReisenthelTrekmatesTatonka og Smati.

  Regnponchoer og paraplyer damer: når du vil ha din egen stil

  Hvem sier du ikke kan beskytte deg mot regnet med stil? Hos oss finner du et utvalg regnponchoer og paraplyer for damer, som både beskytter mot regnet og dessuten er flotte og trendy. Her får du regnponchoer og paraplyer i alle tenkelige farger og mønstre, så det er bare å velge og vrake. Du får dem selvfølgelig i klassisk sort, men hvis du vil skille deg litt mer ut fra mengden, har vi også et utvalg i fargene rød, grønn, blå og andre farger. Våre regnponchoer og paraplyer kommer i fine farger og forskjellige design, som for eksempel prikker, ruter og blomster.

  De smarte regnponchoene er raske og enkle å ta på seg, og definitivt enkle å få av seg. Når det slutter å regne, kan du ta av deg regnponchoen og være tørr under, som om du ikke har vært ute i regnet i det hele tatt! Ikke nok med det, så kan de fleste av våre regnponchoer pakkes sammen i en liten pose som får plass i lommen din når du ikke bruker den. Det gjør våre regnponchoer enkle og praktiske å ha med seg, for høstværet er jo uforutsigbart.

  Regnponchoer og paraplyer damer: kvalitetsparaplyer i flotte design

  I tillegg til regnponchoer for damer har vi også et utvalg paraplyer for damer. Paraplyene fås i forskjellige størrelser og design. Den største forskjellen på regnponcho og paraply er at man med en paraply kan være flere om å dele den. Paraplyen er for deg som synes det er greiest å holde noe over deg når du beskytter deg mot regnet. Paraplyen og regnponchoen gir den samme beskyttelsen mot regnet, så det er helt opp til deg hva du synes er den mest praktiske og komfortable løsningen. Våre paraplyer for damer fås i alle mulige farger og design, hvilket gjør dem ekstra flotte. Det er jo fint å følge moten, samtidig som man skånes mot regnet. Finn din nye kvalitetsparaply eller regnponcho her hos Regovs.no.

   

  Se også vårt utvalg av regnponchoer og paraplyer menn.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se