CHAT MED OSS

  Smati® er unike paraplyer med funksjonelle og flotte design. Smati er et merke i Susino group, som ble opprettet i 1995. De spesialiserte seg på fremstilling av paraplyer og parasoller. Allerede i 2010 hadde de en produksjon på 20 millioner paraplyer. Firmaets aktiviteter i Frankrike styres og drives primært av Susino France’ kontor, som ble grunnlagt i 2008. Susino France jobber med designere av ulike nasjonaliteter, slik at ideene og produktene blir helt unike - samtidig som det er paraplyer som passer akkurat til deg. Susino Frankrike kan skryte av høy kvalitetskontroll på produktene helt fra tegnebordet til produksjon. Derfor følger de selvfølgelig også EU-standarder og i samarbeid med SGS (verdensledende innenfor kontroll, revisjon, test, inspeksjoner og sertifiseringer). 

  Kvalitetsparaplyer som holder i både vær og vind

  SMATI® Creative Umbrella har vært i Regovs’ sortiment i flere år. Det er ganske sjelden vi opplever at de har fabrikasjonsfeil, til tross for at en paraply er ganske kompleks å fremstille. Gjennom tiden har vi erfart at andre paraplymerker har vært mindre holdbare, hvilket betyr at Regovs er veldig glade for SMATI®-paraplyer og holder fast ved SMATI® som leverandør av kvalitetsparaplyer ...

  til oss.

  Sammenleggbare veskeparaplyer fra Smati®

  De små og nette sammenleggbare veskeparaplyene fra Smati® er ergonomiske, kompakte og veier ikke særlig mye. En unik kvalitetsparaply fra Smati®. Paraplyene tåler både vind og vær, takket være at det er gode og vindsikre paraplyer. De åpnes svært enkelt. Kun ett trykk på en automatisk knapp, og paraplyen er slått opp. Veskeparaplyen kan pakkes sammen i det medfølgende hylsteret, slik at den ikke tar så mye plass, og derfor er den supergrei å ta med seg over alt, sånn at du alltid har den tilgjengelig. Paraplyen fås i svart med mange friske farger som detaljer.

  Vindsikker herre- og dameparaply!

  Unik kvalitetsparaply fra det franske merket Smati®. Denne fine dameparaplyen tåler både vind og vær, takket være at den er solid og vindsikker. Med den smarte åpne -og lukkefunksjonen, er det enkelt å betjene paraplyen, og håndtaket ligger godt i hånden. En liten fastspenningsstropp holder dessuten stoffet på plass når paraplyen er lukket. Med denne paraplyen til dame og paraply til herre vil du garantert smile fra øre til øre, selv på de våteste regnværsdagene.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se