CHAT MED OSS
Kundeservice

  Smati® er unike paraplyer med funksjonelle og flotte design. Smati er et merke i Susino group, som ble opprettet i 1995. De spesialiserte seg på fremstilling av paraplyer og parasoller. Allerede i 2010 hadde de en produksjon på 20 millioner paraplyer. Firmaets aktiviteter i Frankrike styres og drives primært av Susino France’ kontor, som ble grunnlagt i 2008. Susino France jobber med designere av ulike nasjonaliteter, slik at ideene og produktene blir helt unike - samtidig som det er paraplyer som passer akkurat til deg. Susino Frankrike kan skryte av høy kvalitetskontroll på produktene helt fra tegnebordet til produksjon. Derfor følger de selvfølgelig også EU-standarder og i samarbeid med SGS (verdensledende innenfor kontroll, revisjon, test, inspeksjoner og sertifiseringer). 

  Kvalitetsparaplyer som holder i både vær og vind

  SMATI® Creative Umbrella ...

  har vært i Regovs’ sortiment i flere år. Det er ganske sjelden vi opplever at de har fabrikasjonsfeil, til tross for at en paraply er ganske kompleks å fremstille. Gjennom tiden har vi erfart at andre paraplymerker har vært mindre holdbare, hvilket betyr at Regovs er veldig glade for SMATI®-paraplyer og holder fast ved SMATI® som leverandør av kvalitetsparaplyer til oss.

  Bryllupsparaplyer og paraplyer til konfirmasjon fra Smati: Stilig beskyttelse til enhver anledning

  Skap uforglemmelige øyeblikk, enten det er din store dag eller en spesiell anledning for en kjær venn eller familiemedlem. Med Smatis elegante utvalg av bryllupsparaplyer og paraplyer til konfirmasjon, kan du legge til både stil og funksjonalitet til dine arrangementer.

  Elegant beskyttelse til bryllup

  Når regnet faller lett eller solen skinner for intenst, er det viktig å ha den rette paraplyen for hånden. Smatis bryllupsparaplyer er skapt med tanke på både estetikk og funksjonalitet. Våre vakkert designede bryllupsparaplyer legger til en fortryllende dimensjon til ethvert bryllupsantrekk. Fra klassiske hvite paraplyer til mer dristige og fargerike valg, har vi en paraply som passer til enhver bruds unike stil. Opplev vår super flotte transparente bryllupsparaply, som er ideell for to personer og perfekt for ditt bryllup.

  Stilig og funksjonell til konfirmasjoner

  Når konfirmanten trer inn i lyset og feirer overgangen til voksenlivet, bør ingenting overskygge deres strålende øyeblikk. Smatis paraplyer til konfirmasjon tilbyr den perfekte balansen mellom stil og beskyttelse. Med et bredt utvalg av farger og mønstre kan konfirmanten finne den ideelle paraplyen som matcher deres personlige stil og legger til et streif av eleganse til deres spesielle dag. Opplev for eksempel vår fine transparente konfirmasjonsparaply, perfekt for den store dagen.

  Smati: Det foretrukne valget for ditt bryllup eller konfirmasjon

  Som en ledende produsent av kvalitetsparaplyer har Smati etablert seg som det foretrukne valget for de som søker stilig beskyttelse. Våre produkter er laget med omhu og oppmerksomhet på detaljer, noe som sikrer holdbarhet og pålitelighet. Enten det er til bryllup, konfirmasjoner eller andre arrangementer, kan du stole på Smati for å levere paraplyer av høyeste kvalitet.

  Optimaliser arrangementet ditt med Smati

  Gjør din bryllupsdag eller konfirmasjon enda mer uforglemmelig med Smatis eksklusive utvalg av paraplyer. Besøk nettstedet vårt i dag for å utforske vårt utvalg og finne den perfekte paraplyen for din spesielle anledning. Med Smati er du garantert stilig beskyttelse, uansett været.

  Skap magiske øyeblikk som varer, med Smatis bryllupsparaplyer og paraplyer til konfirmasjon. Besøk oss i dag og opplev forskjellen i kvalitet og stil!

  Sammenleggbare veskeparaplyer fra Smati®

  De små og nette sammenleggbare veskeparaplyene fra Smati® er ergonomiske, kompakte og veier ikke særlig mye. En unik kvalitetsparaply fra Smati®. Paraplyene tåler både vind og vær, takket være at det er gode og vindsikre paraplyer. De åpnes svært enkelt. Kun ett trykk på en automatisk knapp, og paraplyen er slått opp. Veskeparaplyen kan pakkes sammen i det medfølgende hylsteret, slik at den ikke tar så mye plass, og derfor er den supergrei å ta med seg over alt, sånn at du alltid har den tilgjengelig. Paraplyen fås i svart med mange friske farger som detaljer.

  regnponchos_og_paraplyer

  Vindsikker herreparaply og dameparaply!

  Unik kvalitetsparaply fra det franske merket Smati®. Denne fine dameparaplyen tåler både vind og vær, takket være at den er solid og vindsikker. Med den smarte åpne -og lukkefunksjonen, er det enkelt å betjene paraplyen, og håndtaket ligger godt i hånden. En liten fastspenningsstropp holder dessuten stoffet på plass når paraplyen er lukket. Med denne paraply til dame og paraply til herre vil du garantert smile fra øre til øre, selv på de våteste regnværsdagene.

  Kvalitetsparaplyer: Din Trofaste Venn i Regn og Rusk

  Vi kjenner alle til den danske regnet, og hvor viktig det er å ha en trofast ledsager når himmelen åpner seg. I denne forbindelsen er det ingenting som en god paraply for å sikre at du forblir tørr fra topp til tå. Men ikke alle paraplyer er skapt like. Hvis du er på utkikk etter den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, design og holdbarhet, bør du investere i en kvalitetsparaply.

  Paraply og paraplter: Kvalitet Over Alt med Smati

  Når det kommer til paraplyer, er kvalitet det primære fokuset. En kvalitetsparaply garanterer ikke bare at du forblir tørr i regnet, men også at paraplyen din vil vare over tid. Hvem vil ikke ha en Smati paraply som kan motstå selv de mest lunefulle værforholdene?

  Holdbare paraply og Paraplyer – Motstandsdyktig mot Vind og Vær

  Noen ganger er det ikke nok bare å beskytte mot regn. Vi har alle prøvd å stå midt i en storm med en paraply som rett og slett ikke kunne tåle vindkastene. Holdbare paraplyer er designet med denne utfordringen i tankene. De er konstruert med robuste materialer og en sterk ramme, som sikrer at de ikke knekker, selv når vinden blåser som verst. Dette betyr at du kan stole på paraplyen din, uansett hvor skiftende været blir.

  Paraply og paraplyer: Elegant Design som Skill er seg ut

  I tillegg til å være praktiske og holdbare, kan kvalitetsparaplyer også være stilige. Et godt design sørger for at paraplyen din ikke bare er en praktisk gjenstand, men også et tillegg til din personlige stil. Med et bredt spekter av farger, mønstre og former å velge mellom, kan du enkelt finne en paraply som passer perfekt til deg.

  En Paraply: Din Beste Venn

  Når Det Regner Regnfulle dager kan være en prøvelse, men med den riktige paraplyen ved din side, kan du møte dem med hodet hevet. En kvalitetsparaply blir raskt en essensiell del av din daglige rutine, en du alltid har for hånden, klar til å beskytte mot uventede byger.

  Så neste gang du er på utkikk etter den perfekte følgesvennen for regnværsdager, husk å vurdere hva som virkelig teller: kvalitet, holdbarhet og design. Velg en paraply som ikke bare beskytter deg mot elementene, men også fremhever stilen din og sikrer at du alltid er forberedt, uansett hva været bringer.

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel om paraplyer her

  Se også vår artikkel om Smati Paraplyer her

  Se hele utvalget av regnponchoer her