CHAT MED OSS

  Elegante herrevesker og skinnvesker for menn i ekte, velduftende lær og andre materialer

  Herrevesker og skinnvesker for menn er en fin gave som holder i mange år, enten skinnveskens herre jobber på kontor eller skal bruke skinnvesken på reiser. Flere herrevesker og skinnvesker fås med innebygd plass til bærbar datamaskin, som etter hvert har blitt en fast del av kontorantrekket. I en tid hvor bærekraft og stil går hånd i hånd, markerer resirkulert polyester og skinn seg som de foretrukne materialene for moderne herrevesker. Når det handler om å kombinere god stil med funksjonalitet, er det viktig å velge en veske som ikke bare ser bra ut, men som også er laget med kvalitet og design i tankene. Vårt utvalg av skinnvesker for menn representerer det ypperste innen håndverk og design. Videre tilbyr vi vesker laget av resirkulert polyester, noe som gjør dem til et litt mer bærekraftig og miljøvennlig valg uten å gå på akkord med designet. Så hvis du leter etter herrevesker og skinnvesker for menn som kombinerer topp kvalitet med et fremragende design, er vår kolleksjon av skinnvesker og vesker laget av resirkulert polyester det perfekte valget.


  Herrevesker og vesker til menn: Les mer nedenfor

  herrevesker og skinnvesker

  Herrevesker og skinnvesker for menn fra kjente merker med eget uttrykk

  På denne siden finner du vårt store utvalg av herrevesker og skinnvesker for menn. Her kan du for eksempel kjøpe dokumentmapper, reisemapper, PC-vesker eller reisevesker. Blant reiseveskene vil vi fremheve herrevesker og skinnvesker fra kvalitetsmerkene MontanaPacsafeSpikes and SparrowDuffyReisenthelTravelite og The Monte. Herrevesker fra disse merkene er helt unike i sitt uttrykk. Dette er stilige og flotte skinnvesker laget i førsteklasses okse- eller kalveskinn. Montanas reiseveske er laget av robust kalveskinn, som gjør at skinnvesken med tiden får en veldig flott patina og holder seg pen i veldig mange år. Husk at lær er et levende materiale som kun blir penere og får en råere look når det er i bruk. Vi har også praktiske ryggsekker.

  herrevesker_og_skinnvesker

  Herrevesker og skinnvesker for menn i bærekraftig vegetabilsk garvet lær av høy kvalitet

  Vi har for eksempel PC-vesker og dokumentmapper for menn fra merket Montana i høy kvalitet med fine detaljer og pent design. Veskene er håndsydde av bærekraftig vegetabilsk garvet lær, hvilket understreker at man har tenkt på den høye kvaliteten. Herreveskene fra The Monte er også skinnvesker i lær av høy kvalitet og svært godt design, eller som denne fra Corium.

  herrevesker_og_skinnvesker

  Takk for at du tittet på våre herrevesker og skinnvesker for menn. Er du interessert i skinnvesker til damer, kan du se vårt utvalg av damevesker, samt vesker og skuldervesker