CHAT MED OSS
Kundeservice

  Corium lær er et nytt sterkt og stilrent skandinavisk design. Corium-designet har lærvarer av høy kvalitet og godt håndverk. Produktene har også en allsidig og fleksibel funksjonalitet, der designeren virkelig har hatt øye for detaljen.

  Inspirert av dagens utallige fasetter er Corium Leather det stilsikre valget med det enkle som preg og fleksibelt som entydig must.

  Coriums produkter er laget av utvalgt lær fra de beste produsentene, og det er for den kvalitetsbevisste forbrukeren som ikke vil nøye seg! Finn lær lommebok, belteveske, skuldervesker, reiseveske, ryggsekker eller lærveske som passer perfekt til dine behov!

  Leather By Corium - kvalitetsvesker for jobb, reise og fest

  Leather by Corium har sitt navn fra det latinske uttrykket for lærhud - corium, som brukes i produksjonen av ...

  lærvesker, lær lommebøker og tilbehør fra Corium. Coriums praktisk og klassisk designede skinnvesker og skinn lommebøker er perfekte for både jobb, reise og fest. Kjenn, lukt og føl selv!

  Dataveske i herlig Chesterfield lær

  Vil du gå på jobb og ha en dataveske av høy kvalitet og flott design? Da er datavesker fra Corium et supert valg. En lekker detalj på en av datavaskene fra Corium er at læret er preget med Chesterfield old look, slik at det får en mer avslappet stil og derfor kan brukes i mange sammenhenger. Dermed er det mulig å feste den på kofferten din når du er på forretningsreise. Kollegaene dine vil bli misunnelige på denne herlige lærvesken.

  Kvalitets reisevesker i lær

  Vil du ha eksklusivt design med på reisen din, er en reiseveske fra Corium det helt riktige valget. Lær reiseveskene er deilige og av høy kvalitet. Lær reiseveskene kan brukes både som helgetaske og reiseveske.

  Super anvendelig clutch, lommebok og skulderveske i ett fra Corium

  Dette er en herlig skulderveske med plass til mobilen din, penger og en leppestift, som du enkelt kan ta med deg når du er på fest eller ute og handler. Denne vesken er en 3-i-én veske og kan brukes både som clutch, crossbody, skulderveske eller lommebok. Typisk for Corium-design har denne vesken flere bruksmuligheter og er laget i deilig kvalitetslær. Se det store utvalget av Corium lærvesker hos Regovs.