CHAT MED OSS
Kundeservice

  Regnponchoer og paraplyer menn – skreddersydd beskyttelse mot regnet

  I kategorien regnponchoer og paraplyer menn finner du vårt store uvalg av regnfrakker og regnbeskyttelse til menn. Våre herreparaplyer og regnponchoer er av høy kvalitet og enkle å ta med på farten. Se også vårt utvalg av sykkelponchoer som er praktiske å ha for hånden når det plutselig begynner å regne. Regnværsdager trenger ikke å være en stilbrems. Med vårt utvalg av regnponchoer og paraplyer menn, kan du bevege deg utendørs med selvsikkerhet, uavhengig av været. Ikke alle paraplyer er skapt like, og vår herreparaplykolleksjon understreker nettopp dette med sin solide konstruksjon og tidløse design. Velg mellom våre elegante paraplyer, designet spesielt for den moderne mann, eller vår lette og slitesterke regnponcho, og gjør regnværsdager til en moteerklæring.

  Regnponchoer og paraplyer til menn: Les mer nedenfor  regnponchoer og paraplyer menn

  Regnponchoer og paraplyer menn: Reisenthel regnponcho av høy kvalitet

  På denne siden finner du regnponchoer og paraplyer for menn, i fine farger og unike design fra kvalitetsmerket Reisenthel. Når regnet plutselig siler ned og man skal ut, er det godt å være forberedt! Derfor er det en god idé å ha en regnponcho fra Reisenthel med seg i bilen eller vesken. Vi har et godt utvalg av både regnponchoer, sykkelponchoer, regnfrakker og paraplyer til menn – se for eksempel modellene fra Reisenthel som kan brettes sammen så de får plass i lommen.

  Hvis du ser etter en mer praktisk løsning som enkelt kan brettes sammen for å ta liten plass, er vår regnponcho for menn både praktisk og stilig. Perfekt for uforutsigbare værsituasjoner eller utendørseventyr. 

  Regnponchoer og paraplyer menn: regnponchoene passer de fleste

  Regnponchoene våre passer de fleste. Den svarte regnponchoen er for eksempel spesielt godt egnet til turer både for gutter og menn. Våre regnponcoer og paraplyer for menn er enkle å ha med og lette å bruke for de fleste. Kjøp regnponchoer og paraplyer menn på nett allerede i dag hos Regovs.no!

  regnponchoer_og_paraplyer_menn

  Regnponchoer og paraplyer menn: sammenleggbare herreparaplyer

  Er du lei av å bli våt når det regner (også når det kommer en uventet skur)? Da er en sammenleggbar paraply noe for deg. Du kan fint ha den liggende i hanskerommet i bilen eller i ryggsekken, da den tar veldig liten plass. Når det slutter å regne, kan du enkelt slå paraplyen sammen igjen. Forberedelse gjør deg til en mester (i å komme tørr på jobb, skolen eller på byen).

  regnponchoer_og_paraplyer_menn

  God kvalitet på herreparaplyer og regnponchoer for menn er en dyd for oss hos Regovs.

  Vi vet godt at høy kvalitet er helt nødvendig, særlig når det er snakk om regnponchoer og paraplyer for menn. Det er viktig at de tåler vær og vind når man har behov for dem. Derfor samarbeider Regovs med det franske merket Smati, som siden 1995 har jobbet med å spesialisere seg på utvikling av paraplyer, og etter hvert er blitt et anerkjent merke i hele Europa.

  Hos Regovs.no finner du regnponchoer til menn fra merkene: ReisenthelTrekmates og Tatonka.

  Se hele utvalget av regnponchoer her