CHAT MED OSS
Kundeservice

  Mobilvesker og mobildeksler dame i kalveskinn – kan også bruker som skuldervesker

  Under vår kategori Mobilvesker og mobildeksler dame finner du trendy og elegante mobilvesker for damer til gode priser. Vi har mange modeller av mobildeksler og crossover til dame inne. Hos Regovs.no finner du også mobilvesker i forskjellige design og farger. Hver mobilveske har noe spesielt. En ny mobilveske eller et fint mobildeksel er også en veldig god idé som gave til jul, bursdag, valentinsdagen eller årsdagen. 

  Dame mobilvesker: Les mer nedenfor

  mobilvesker mobildeksler dame

  I tillegg til at våre mobilvesker og mobildeksler for dame kan brukes som veske til mobilen (som navnet tilsier), kan de også benyttes som vesker og skuldervesker eller som en liten kveldsveske eller dameveske, der du har plass til kort og kontanter. Det er helt opp til deg hva du ønsker å bruke mobilvesken til. Vi har et utvalg av trendy og elegante mobilvesker og mobildeksler dame av litt mindre modell, slik at du akkurat får plass til telefonen din. Disse mobilveskene er svært praktiske dersom du ønsker å beskytte mobilen din, samtidig som mobilvesken ikke tar for stor plass. Fantasien er grenseløs – du bestiller mobilvesker og mobildeksler til henne, og vi leverer dem på døren.

  Mobilvesker og mobildeksler dame – iPhone-deksel fra Treats og Belsac

  De fleste av våre mobilvesker og mobilvesker dame er fra BelsacPia Ries eller Treats og er designet i kalveskinn. Et godt iPhone-deksel er ikke bare et deksel som beskytter mobilen din godt, men også et mobildeksel som fungerer som et fint supplement til antrekket ditt når du for eksempel er ute på byen eller på fest. Derfor har vi både et utvalg pene mobilvesker til dame, som har nydelige design med vakre detaljer, og et stort utvalg helt vanlige iPhone-deksler og mobilvesker til deg som foretrekker det klassiske og vanlige. Vi er til for å gjøre kunder som deg glade, så kjøp ditt nye og praktiske iPhone-deksel hos Regovs.no i dag, så garanterer vi at det leveres til deg veldig snart. Hvis du fremdeles ikke har tatt beslutningen om hvilken modell og farge mobilvesken eller mobildekselet skal ha, så kan du starte jakten hos Regovs.no og kikke gjennom utvalget vårt.

  Mobilvesker og mobildeksler dame i alle nyanser

  Hver kunde som handler hos oss har sin egen smak. Derfor har vi hos Regovs sørget for at vi har et bredt utvalg mobilvesker og mobildeksler, spesielt med tanke på design og farge. Vi har trendy mobilvesker i fargene svart, brun og beige. Utover det finner du også vesker i den mer fargerike enden av skalaen, sånn som gule, røde og blå. Hvis du både liker det nøytrale og det mer fargesprakende, har vi et utvalg av mobilvesker og mobildeksler dame som kombinerer disse skalaendene, slik at det oppstår en flott kontrast. Denne kombinasjonen gjør at mobilvesken både kan brukes i hverdagen og til festlige anledninger, samt turer på byen.  

   mobilvesker_og_mobildeksler_dame

  Mobilvesker og mobildeksler dame med ekstra plass til iPhonen din

  Regovs’ mobilvesker og mobildeksler dame er beregnet til de fleste mobilmerker, og de fleste moderne mobilvesker har plass til en iPhone. Hvis du eier en iPhone og er på utkikk etter en trendy og elegant mobilveske til den, som både beskytter mobilen og er pen å se på samtidig, har du kommet til rett sted.

  mobilvesker_og_mobildeksler_dame

  Se gjerne også vårt store utvalg av crossover og små vesker til fest, der du kanskje også har bruk for manikyrsett og speil? Vi har også et stort utvalg av mobilvesker og mobildeksler menn.