CHAT MED OSS
Kundeservice

  Elegante boligtilbehør som serviettringer, sengebrett, boller og kurver

  Kjøp elegante boligtilbehør som serviettringer, sengebrett, salt- og pepper-sett, boller og Cindarella (Askepott) kakekniv fra Philippi. Under vår kategori Boligtilbehør finner du alt du trenger av praktiske tilbehør som forenkler livet og gir hjemmet et mer personlig preg. Vi har smarte kurver, skohyller, benker og sengebrett fra den populære produsenten Zeller Present samt nydelige tilbehør som gjør hjemmet komplett og skaper hygge når gjestene kommer. Vi har også ekstra tilbehør til hjemmet som skinnstropper til håndklær og kjøkkenhåndklær. Under Merker søker du lett frem favoritten din. 

  Boligtilbehør: Les mer nedenfor


  Boligtilbehør

  Boligtilbehør: teboks av tre

  Fra Zeller Present har vi flere gode ting i tre. Et av våre mest populære boligtilbehør i tre er teboksen Zeller Present Tre Teboks. Teboksen av tre har et gjennomsiktig lokk laget av akrylglass for å sikre styrke, slik at den ikke går i stykker under transport og daglig bruk. Teboksen har et klassisk design med plass til mange teblader i 4 separate rom, slik at du enkelt kan holde orden på tesamlingen din.

  boligtilbehoer2

  Boligtilbehør: koselig med praktisk sengebrett

  Vi har flere forskjellige sengebrett blant våre boligtilbehør. Vårt praktiske Zeller Present Sengebrett i Tre er et populært boligtilbehør som for eksempel kan brukes til lesing, iPad og mini-PC eller hvorfor ikke den mer klassiske frokosten på sengen. Et godt sengebrett er veldig praktisk, spesielt for de koselige morgen- og kveldstimene.

  Boligtilbehør: kakespade og serviettringer fra Philippi

  Tid for eventyrlig kake og et flott dekket bord med kakespade og serviettringer fra Philippi. Alle kjenner historien om Askepott og skoen hun mistet. Philippi har nettopp designet en versjon av Askepotts sko som ser ut som en fin kakekniv med stiletthæl som kan tas av etter behov. Virkelig en fantastisk kakespade til ethvert godt dekket kakebord. Serviettringer hører også til et godt dekket bord. Philippi har for eksempel designet serviettringene Swirl, som gir smak og stil til bordet.

  Boligtilbehør: nydelige designskåler og kurver

  Å presentere frukt, brød og andre ting i boligtilbehør som en lekker designskål er nydelig og ekstra innbydende. Våre fine kurver og filtkurver passer ypperlig til for eksempel håndklær, servietter og andre småting.

  Boligtilbehør: Severin Fnuggfjerner for lo og fnugg

  De fleste er kjent med lo og fnugg, som for eksempel er overskuddsull på et pledd. Lo og fnugg danner seg på både ull, bomull og andre tekstiler. For å fjerne lo fra plagg og puter, anbefaler Regovs at du bruker vårt smarte boligtilbehør Severin fnuggfjerner for ull og bomull. Severin Fnuggfjerner har en liten avtagbar lobeholder og en smart avstandsholder for veldig løse ruter og tekstiler.

  Boligtilbehør: skohylle eller skobenk for bedre plass til skoene dine

  Zeller Present har designet en smart skohylle, eller skobenk, der du kan stable opp til tre par sko oppå hverandre, slik at det blir plass til 18 par sko. Trenger du samtidig en liten benk og plass til 6 par sko, er Zeller Present benk og skolylle i tre et perfekt boligtilbehør til vaskerommet.

  Oppdag våre skittentøyskurver – den perfekte kombinasjonen av god design, praktisk anvendelighet og overlegen funksjonalitet.

  Med vårt eksklusive utvalg av skittentøyskurver har vi skapt kurver med fokus på både estetikk og brukervennlighet, noe som gjør dem til den ideelle tilbehøret for ethvert hjem. Oppgrader din daglige rutine med våre kurver som ikke bare tilfører stil til rommet ditt, men også gjør det enkelt å organisere og transportere klesvasken din. Uansett om du foretrekker en moderne design eller en mer klassisk stil, har vi den perfekte skittentøyskurv for deg. Gjør klesvasketiden til en lek med våre praktiske og funksjonelle skittentøyskurver – din nøkkel til en mer organisert hverdag.

  Boligtilbehør: samle alt på ett sted

  Nå trenger du ikke lenger å løpe rundt og lete etter kniven fra oppvasken, de siste ubrukte teposene eller famle etter løse nøkler i lommen.

  Med all slags boligtilbehør fra Regovs får du ikke bare kontroll over tingene dine, du får også alt i et vakkert og tidløst design, enten det er et bestikkbrett, serviettringer, en skohylle eller noe helt annet – vi har alt.

  Dine favorittkniver og sakser skal presenteres i en fin treknivblokk hjemme på kjøkkenbenken, hvor du raskt og enkelt kan strekke deg etter ønsket kniv til kjøkkenoppgaver av større eller mindre art.

  Velg å få drysset salt og pepper over dine deilige middagsretter fra salt- og pepperkverner i stål- eller tredesign. Glem salt og pepper fra de kjedelige karene som selges i butikkenes underetasje.

  Er du også lei av å ha ukeblader og trekubber til peisen liggende og flytende? Da kan du kjøpe en fin og koselig filtkurv til de respektive sakene, slik at du alltid vet hvor du kan hente litt spennende lesestoff eller ved til peisen: fra de fine filtkurvene.

  Dette er bare et utvalg av det store utvalget av boligtilbehør vi lagerfører.

  boligtilbehoer4

  Boligtilbehør: tilbehør til hjemmet gjør dagen og hyggen komplett

  Start dagen med å overraske din kjære med mat på sengen ved hjelp av et koselig serveringsbrett fra Regovs. Etterpå serverer du selvfølgelig din favorittkake skåret av en kakekniv i Askepott-stil.

  Du lager deg også en kopp te, hvor du enkelt finner ønsket tesort i teboksen din. 

  På vei til jobb har du både husnøkkelen og bilnøkkelen i en praktisk og stilig nøkkelring i skinn. Med den blir det aldri rot med nøklene igjen. Dressen ferdig presset med slipset strøket og klart for deg på slipshengeren.

  Hjemme igjen er det tid for et glass vin før middag, og da er det heldig at du har et herlig utvalg av eksotiske viner i et vinstativ i passe størrelse som matcher innredningen.

  Blant våre boligtilbehør finner du alle disse skattene og mange fler!

  Boligtilbehør: praktisk og estetisk interiørdesign for et fullendt hjem

  I tillegg til at alle våre produkter fra Regovs er praktiske og funksjonelle, passer de også estetisk til mange ulike typer boliginnredning.

  Dette gjelder både om du driver det futuristiske uttrykket med ståldesign og rette linjer, eller om du er ute etter ornamentikk og mange detaljer som sender tankene i retning av retro eller for den saks skyld en kombinasjon av flere stiler.

  Regovs har akkurat det rette boligtilbehøret for deg.
  Kanskje trenger du ikke alt i vårt utvalg av boligtilbehør med en gang, men etter hvert som du bytter bolig kan det bli nødvendig å bytte ut innredning og tilehør også. Her kommer de fordelaktige og vakre tingene fra Regovs inn i biildet.

  boligtilbehoer3

  Boligtilbehør: tilbehør du ikke klarer deg uten

  Flere av tingene i vår kategofi Boligtilbehør er ting du ikke kan klare deg uten. Så er det ting du ikke visste du faktisk kunne klare deg uten – og til slutt, ting du kanskje ikke visste eksisterte – men du trenger!

  Er du for eksempel lei av at smarttelefonen og digitale enheter går tom for strøm, og du må ha med deg ulike ladere på farten eller viklet inn i ledninger hjemme? Løsningen er å få en bærbar organizer og trådløs lader som tilbehør til hjemmet fra Regovs, slik at du kan finne det hele på samme sted – og ladet samtidig.

  Eller hva med det irriterende loet som har samlet seg i møblene dine? Det begynner å bli en uendelig jobb å måtte fjerne det med fingrene. Her kommer Regovs deg også til unnsetning med en lofjerner som gjør jobben betydelig raskere og mer effektiv enn før.

  Tilbehør til hjemmet er så mye mer enn et komplement til hjemmet. Disse flotte boligtilbehør blir uvurderlige verktøy når du kjøper dem fra Regovs.

  Velkommen til Zeller Present - din ultimate destinasjon for førsteklasses boligtilbehør og kjøkkenutstyr!

  Vi er stolte over å presentere et bredt utvalg av produkter som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og konkurransedyktige priser for å forbedre din boliginnredning og gjøre ditt kjøkken til et funksjonelt og stilig rom.

  Boligtilbehør med Funksjonalitet

  Funksjonalitet er ikke bare et ord hos Zeller Present - det er hjertet i alt vi gjør. Vi forstår at hjemmet er et sted hvor både skjønnhet og praktikk må smelte sammen harmonisk. Derfor er hvert eneste av våre design nøye utviklet med fokus på å forene estetikk med brukbarhet.

  Når du velger boligtilbehør fra Zeller Present, kan du være sikker på at du ikke bare legger til stil i hjemmet ditt, men også forbedrer funksjonaliteten. Våre produkter er skapt med formålet å gjøre din daglige rutine enklere og mer behagelig. Fra oppbevaringsløsninger som maksimerer plassen i hjemmet ditt, til kjøkkenredskaper som forenkler matlagingen, er hvert eneste element designet med tanke på praktisk anvendelighet.

  Vi tror på at god design ikke nødvendigvis må være komplisert. Derfor streber vi alltid etter å tilby brukervennlige løsninger som er intuitive og enkle å håndtere. Våre produkter er skapt for å integreres problemfritt i din daglige rutine, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å nyte hjemmet ditt og den tiden du tilbringer der.

  Uansett om det er et enkelt oppbevaringsglass eller et annet boligtilbehør, kan du være sikker på at hvert eneste produkt fra Zeller Present er designet med omhu og oppmerksomhet på detaljer. Vi er dedikerte til å skape boligtilbehør som ikke bare ser bra ut, men også fungerer problemfritt og gjør hjemmet ditt til et enda bedre sted å være.

  Stort utvalg av boligtilbehør

  Vårt engasjement for kvalitet strekker seg langt forbi bare ord. Hos Zeller Present er det ikke bare et løfte, det er en forpliktelse. Hvert eneste boligtilbehørsprodukt i vårt store sortiment er nøye utvalgt blant tusenvis av muligheter for å sikre at det oppfyller våre strenge standarder for kvalitet, pålitelighet og holdbarhet.

  Vi går aldri på kompromiss med materialer eller håndverk. Hver enkelt artikkel er produsert av de fineste materialene og utført med en presisjon som kun kan oppnås gjennom års erfaring og ekspertise. Fra rustfritt stål til bærekraftige treslag og slitesterke plastmaterialer - vi velger kun de beste materialene som er designet for å motstå tidens tann og beholde sin skjønnhet og funksjonalitet i årevis.

  Når du handler fra Zeller Present, investerer du ikke bare i et produkt, du investerer i kvalitet og pålitelighet. Våre produkter er bygget for å vare og tåle den daglige slitasjen i et moderne hjem. Uansett om det er et robust skjærebrett som tåler selv de skarpeste knivene, eller en elegant oppbevaringsbeholder som holder dine eiendeler organisert og sikre, kan du være sikker på at hvert eneste produkt fra Zeller Present er skapt for å imøtekomme dine behov og overgå dine forventninger.

  Med Zeller Present får du ikke bare et stykke boligtilbehør eller kjøkkenutstyr - du får en investering i kvalitet, pålitelighet og langvarig glede. Gjør hjemmet ditt til et bedre sted med vårt sortiment av førsteklasses produkter som er bygget for å vare.

  Zeller Present Boligtilbehør: Sterke priser og førsteklasses kvalitet

  Det beste med Zeller Present? Våre sterke priser!

  Vi forstår viktigheten av å tilby førsteklasses kvalitet til overkommelige priser. Hos Zeller Present tror vi på at alle fortjener å ha et vakkert og funksjonelt hjem, uansett budsjett. Derfor streber vi alltid etter å holde våre priser konkurransedyktige og rimelige, slik at alle kan nyte fordelene med vårt boligtilbehør uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

  Vi mener ikke at førsteklasses kvalitet nødvendigvis må komme med et skyhøyt prislapp. Derfor jobber vi hardt for å finne de mest kostnadseffektive produksjonsmetodene og distribusjonskanalene, slik at vi kan levere produkter av høyeste kvalitet til lavest mulig pris. På denne måten kan du oppgradere hjemmet ditt og forbedre livskvaliteten din uten å sprenge budsjettet.

  Våre konkurransedyktige priser gjør det mulig for deg å realisere boligdrømmene dine uten å bekymre deg for økonomien. Uansett om du ønsker å legge til et snev av eleganse på kjøkkenet ditt med vårt stilige kjøkkenutstyr eller skape orden og organisasjon i hjemmet ditt med våre smarte oppbevaringsløsninger og boligtilbehør, kan du være sikker på at du finner produkter som passer dine behov og budsjett hos Zeller Present.

  Vi tror på å gjøre kvalitetsprodukter tilgjengelige for alle, og våre konkurransedyktige priser er et bevis på vårt engasjement for denne misjonen. Så hvorfor gå på kompromiss med kvaliteten når du kan få det beste fra begge verdener hos Zeller Present? Oppgrader hjemmet ditt i dag uten å sprenge budsjettet og opplev forskjellen som kvalitet til en rimelig pris kan gjøre.

  Stilige oppbevaringsløsninger med Zeller Presents Boligtilbehør

  Uansett om du leter etter stilige oppbevaringsløsninger, praktiske kjøkkenredskaper eller vakre dekorative elementer til boligen din, har Zeller Present alt du trenger for å skape et rom som gjenspeiler din personlige stil og dekker dine behov.

  Gjør boliginnredningen din til en lek med Zeller Present. Utforsk vårt sortiment i dag og opplev hvor enkelt det er å skape et hjem du elsker å være i.

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel om skohyller her.

  Spørsmål og svar

  Spørsmål: Hvordan kan jeg finne riktig boligtilbehør til hjemmet mitt?

  Svar: Når du leter etter boligtilbehør, er det viktig å vurdere din personlige stil, dine behov og det rommet du ønsker å forbedre. Begynn med å identifisere områdene der du trenger funksjonelle løsninger eller dekorative elementer, og søk deretter etter produkter som passer dine kriterier.

   

  Spørsmål: Hvordan kan jeg sikre at boligtilbehøret passer til resten av innredningen min?

  Svar: For å sikre at boligtilbehøret harmonerer med din eksisterende innredning, kan du vurdere å velge produkter som supplerer farger, teksturer og stiler som allerede finnes i hjemmet ditt. Du kan også eksperimentere med kontrastfulle elementer for å skape visuell interesse.

   

  Spørsmål: Hvordan kan jeg skape oppbevaringsløsninger som både er praktiske og estetisk tiltalende?

  Svar: Når du designer oppbevaringsløsninger for hjemmet ditt, kan du velge produkter som kombinerer funksjonalitet med estetisk appell. Skjult oppbevaring og organisatoriske enheter kan bidra til å holde hjemmet ditt ryddig og organisert, samtidig som de legger til stil og karakter til rommet.

   

  Disse spørsmålene og svarene kan hjelpe deg med å navigere i verden av boligtilbehør og ta informerte beslutninger når du oppgraderer hjemmet ditt.