CHAT MED OSS
Kundeservice

  Elegante regnponchoer og paraplyer

  Her finner du elegante regnponchoer i mange forskjellige design, og fra kvalitetsmerker som Reisenthel, Vaude og Trekmates. Foretrekker du paraply, har vi et stort utvalg av fargerike og stilige paraplyer også. Se for eksempel våre elegante kvalitetsparaplyer fra Smati. Mange av våre regnponchoer kan pakkes sammen så de får plass i sin egen frontlomme, og er derfor veldig lette og praktiske å ta med seg overalt. Nettopp derfor har våre regnponchoer blitt populære å ha på konsert og festivaler! Så sørg for å være forberedt når neste regnskur kommer – bestill regnponchos og paraplyer hos Regovs.no i dag! Med regnponcos og paraplyer fra merker som Tatonka kan du være sikker på god kvalitet.

  Ponchos og paraplyer: Les mer nedenfor


  regnponchos_og_paraplyer

  Regnponchoer, sykkelponchoer og paraplyer som ikke lar været bestemme

  Når du er på tur, på markedet, i byen, på festival, på leir eller på fottur, er det lurt å ha med seg regnponchos til hele familien – hvis regner plutselig øser ned, kommer de til å takke deg for at du tenkte på å ta med regnfrakk til dem også. Har du i tillegg tatt med deg paraplyer, så blir du garantert dagens mest populære person. 

  Regnponchoer, sykkelponchoer og paraplyer – ikke glem sykkelponcho når det regner

  Noen liker regn, men er du en av dem som ønsker å komme helt tørr på jobb, har du kommet til rett sted. Hos oss finner du et stort utvalg av regnponchoer, regnfrakker og paraplyer som sørger for at du holder deg tørr. Og er du på sykkeltur eller sykkelferie, er det en selvfølge å ha med seg en god sykkelponcho og et godt sykkelregntrekk. Så våre sykkelponchoer fra kvalitetsmerkene Vaude og Tatonka.

  Regnponchoer, sykkelregnponchoer og paraplyer med stil

  Ikke la regnet hindre deg i å se elegant ut i klesstilen. Hvem sier at du ikke kan beskytte deg mot regnet med stil? Hos oss kan du finne et utvalg regnponchoer og paraplyer, som både beskytter deg mot regnet, men som absolutt også er både stilige og moteriktige. Du kan få våre fine regnponchos eller sykkelregnponchoer i alle mulige farger, og også i forskjellige mønstre, så det er bare å sette i gang og velge. Du kan få regnponchos i den klassiske fargen svart, men vil du gjerne ha noe som skiller seg litt ut, finner du også regnponchos i fargene rød, grønn, blå og multidot. Våre regnponchos og paraplyer kan du få i mønster med blomster, prikker eller ruter. Når regnet plutselig styrter ned, er våre regnponchos veldig lette og raske å ta på seg, og like lette å kle av seg. Når det har sluttet å regne, kan du ta av deg regnfrakken og være like tørr som før det begynte å regne. Ikke nok med det, de fleste av våre regnponchos kan brettes sammen i en liten pose, som lett får plass i vesken. Vi har designet dem så de skal være lette å ta med seg, med tanke på at det norske været er uforutsigbart.

  Hvis du vil vite mer, se vår artikkel for regnponchoer her

  regnponchos_og_paraplyer

  Regnponchoer, sykkelponchoer og paraplyer i forskjellige størrelser og design

  I tillegg til regnponchoer, har vi også et utvalg fine paraplyer. Paraplyene finnes i forskjellige størrelser og design. Fordelen med paraplyer er at de kan deles med andre, det er ikke like lett å dele en regnponcho. Paraplyer er for deg som synes det er lettest å holde noe over deg for å være beskyttet mot regnet. Regnponchoer og paraplyer gir samme beskyttelse mot regn, så det er helt opp til deg hva du føler deg mest komfortabel med. Paraplyene finnes i alle mulige farger og ulike design, som gjør paraplyene ekstra vakre.

  regnponchos_og_paraplyer

  Regnponchoer, sykkelponchoer og paraplyer av høy kvalitet til hele familien

  Kjøp gode regnponchoer, sykkelponchoer eller paraplyer til deg selv og hele familien på Regovs i dag – det lønner seg! Invester i en ny kvalitetsparaply. Vi har et stort og lokkende utvalg av paraplyer av høy kvalitet til gode priser. Akkurat som våre regnponchos, er paraplyene våre alltid av førsteklasses kvalitet som holder deg og dine kjære tørre, selv når regnet øser ned.

  Kanskje du foretrekker et sykkelregnponcho som beskytter deg mens du tråkker, eller en regnponcho fra Trekmates som er lett å ta på når regnet starter uventet. Vi har både regnponchoer og paraplyer damer og regnponchoer og paraplyer menn.

  På jakt etter pålitelig beskyttelse mot regnfulle dager?

  La oss presentere et utvalg av regnfrakker, regnponchoer og paraplyer fra Reisenthel og Smati - to merker som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og sterk verdi.

  Funksjonalitet og Kvalitet

  Reisentel og Smati er kjent for sine høye standarder når det gjelder funksjonalitet og kvalitet. Uansett om du velger en regnfrakk, en regnponcho eller en paraply, kan du være sikker på at disse produktene er designet for å holde deg tørr i all slags vær. Laget av holdbare materialer og med nøye utformede sømmer, tilbyr de pålitelig beskyttelse mot regn og vind.

  Sterk Pris

  Mens kvalitet er i fokus, går ikke Reisentel og Smati på kompromiss med prisen. Med konkurransedyktige priser får du valuta for pengene uten å gå på akkord med kvaliteten. Uansett om du har et stramt budsjett eller leter etter den beste verdien, vil du finne en regnfrakk, regnponcho eller en paraply som passer dine behov uten å sprenge budsjettet.

  Festival, Ferie, Hverdag med Reisenthel og Smati

  Disse produktene er ikke bare designet for å beskytte deg mot regnvær; de er også perfekte for enhver anledning. Fra utendørs festivaler og campingturer til byvandringer og arbeidsdager, gir Reisentel og Smati regnfrakker, regnponchoer og paraplyer den nødvendige beskyttelsen uten å gå på kompromiss med stil eller komfort. Deres lette design gjør dem enkle å ta med seg overalt, slik at du alltid er forberedt på uforutsette værforandringer.

  Optimaliser Din Regnbeskyttelse

  Uansett om du foretrekker en regnfrakk, en regnponcho eller en paraply, har Reisentel og Smati det perfekte produktet for deg. Med fokus på funksjonalitet, kvalitet og en sterk pris, er disse merkene et trygt valg når det gjelder å holde deg tørr på regnfulle dager. Ikke glem å legge til en Reisentel eller Smati regnprodukt til reisegarderoben din i dag, og gjør deg klar til å møte utfordringene fra været med styrke!