CHAT MED OSS

  Sykkelregntrekk fra Vaude

  Vaude har gode kvalitetsregntrekk til sykkel. Sykkeltrekk finnes i flere farger, det fås for eksempel i lemon gul som er lett å se i trafikken, i sjarmerende rødt, eller et mer nøytralt blått.

  Sammen med deg elsker og verner Vaude om naturen

  Vaude ble etablert i 1974 av Albrecht von Dewitz, som elsket fjellene og ønsket å gjøre hobbyen og den store lidenskapen sin til jobben sin, og dermed var grunnlaget for Vaude lagt. Bedriften vokste raskt i starten, og på begynnelsen av 1990-tallet startet bedriften egen produksjon i Østen.

  Vaude er fremdeles en familieeid bedrift og holder til i den sydligste delen av Tyskland med fantastisk utsikt til Alpene. De har et gigasortiment, som bl.a. inneholder en serie høyteknologiske og kjempesmarte telt og sykkelregntrekk/sykkelponchoer, samt mange andre miljøvennlige artikler.

  Vaude har også en fin serie Sioux Green Shape soveposer. Det er behagelige allround-soveposer som er godt egnet til fottur, pilegrimsreise og reiser ellers. Det som er smart med soveposene er at du kan koble en høyrevendt sovepose sammen med en venstrevendt.

  Grønne målsettinger fra Vaude

  Vaude jobber for å gjøre verden til et bedre sted å være: Vaude ...

  arbeidet konsekvent og i alle kriker og kroker i 2015 for å bli Europas mest miljøvennlige friluftslivsleverandør.

  Det geniale Vaude Ecosystem er basert på en idé om bærekraftighet som innebærer hele produktets livsløp, så vel som bedriftens beslutninger på alle områder, inklusive et sosialt ansvar i forhold til de ansatte. Hele systemet bedømmes hvert år av en uavhengig instans for EMAS og ISO14001-sertifisering og omfatter mange initiativer, som f.eks. Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.m.

  Telt fra Vaude - praktisk telt til campinglivet

  Hos Regovs tilbyr vi et godt utvalgt telt fra Vaude. Modellen finnes i tre størrelser med plass til én til tre personer. Teltene fra Vaude er laget av solide materialer som puster – de holder deg tørr gjennom hele natten, samtidig som de sørger for at det er god luftsirkulasjon i teltet. Det betyr at du er sikret et godt inneklima når du kjøper telt fra den dyktige og erfarne produsenten Vaude. Teltene er enkle å sette opp, og like enkle å transportere.