CHAT MED OSS
Kundeservice

  Vaude - Bærekraftige Utendørsklær og -Utstyr

  Det tyske selskapet Vaude ble etablert i 1974 av Albrecht von Dewitz, en mann med kjærlighet til fjellene. Han ønsket å gjøre sin fritid og store lidenskap til sitt arbeid, og dermed ble grunnlaget for Vaude lagt. Selskapet vokste raskt fra starten, og på begynnelsen av 90-tallet startet de sin egen produksjon i Østen.

  Vaude er i dag fortsatt et familieeid selskap og holder til i den sørligste delen av Tyskland - med en fantastisk utsikt mot Alpene. De har et stort utvalg, inkludert en rekke høyteknologiske og kjempesmarte telt og sykkelponchoer /regnponchoer, samt mange andre miljøvennlige varer.

  Vaude tilbyr gode kvalitetsregnjakker for sykling. Sykkelregnjakkene finnes i flere farger; for eksempel kan du få en sykkelregnjakke i en fantastisk sitrongul farge, ...

  som er lett å se i trafikken, en sjarmende rød regnjakke eller en mer nøytral regnjakke i blå farge.

  Vaude har også en god serie Sioux Green Shape soveposersom er deilige allround-soveposer egnet for fotturer, pilegrimsferder og reiser. Det smarte med soveposene er at du kan zippe sammen en høyrevendt sovepose med en venstrevendt.

  Grønne Mål hos Vaude

  Vaude jobber for å gjøre verden til et bedre sted å være. Vaude arbeidet konsekvent i 2015 for å bli Europas mest miljøvennlige leverandør av utendørsutstyr.

  Det geniale "Vaude Ecosystem" er basert på en idé om bærekraft som involverer hele produktets livssyklus samt selskapets beslutninger på alle områder, inkludert et sosialt ansvar overfor personer som jobber for selskapet. Hele systemet vurderes hvert år av en uavhengig instans for EMAS- og ISO14001-sertifisering og inkluderer mange initiativer som f.eks. Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.m.

  Telt fra Vaude - Praktiske Telt for Campinglivet

  Hos Regovs har vi et fint utvalg av telt fra Vaude. Vi har telt i forskjellige størrelser, med plass til 1-3 personer. Vaude-teltene er laget av sterke og pustende materialer som holder deg tørr gjennom natten og samtidig sørger for god luftcirkulasjon i teltet. Det betyr at du er sikret et godt inneklima når du kjøper et telt fra dyktige og erfarne Vaude. Et Vaude-telt er utrolig lett å sette opp og like enkelt å transportere.