CHAT MED OSS
Kundeservice

  Smati Transparent Stor Paraply / Dameparaply - Vindsikker -104cm

  Populær
  Smati Transparent Stor Paraply / Dameparaply - Vindsikker -104cm  Stor vindsikker bryllupsparaply / dameparaply / gjennomsiktig paraply

  Opplev denne elegante, gjennomsiktige paraplyen, som er laget for de helt store anledningene. Smati designet denne modellen etter et spesielt ønske fra en kunde som ville ha en mer voluminøs paraply, perfekt for et bryllup. Den kan komfortabelt beskytte to voksne, og med sin majestetiske eleganse er den perfekt for bryllup.

  Denne paraplyen er det opplagte valget for den stilsikre og klassiske kvinnen. Paraplyen er designet med en smart åpne- og lukkefunksjon, hvor du skal holde paraplyen i utstrakt arm for å åpne. Paraplyen er også designet i et gjennomsiktig materiale, slik at du kan stråle av eleganse og personlighet. Det opplagte valget for deg som drømmer om en flott paraply, mens du fortsatt kan vise frem ditt flotte antrekk.

  Informasjon

  • Farge: Transparent
  • Dimensjoner (Utvidet): 88 X 104 cm (H X B)
  • Dimensjoner (Sammenfoldet): 88 X 11 cm (H X B)
  • Passer som bryllupsparaply
  • Stor paraply av god kvalitet
  • Automatisk åpningsmekanisme: Trykk på knappen for å åpne paraplyen - lukkes manuelt
  • Vindtett / Anti-storm paraply: Karbonfiber-ramme
  • Elegant hvitt håndtak med et godt grep
  • Kan enkelt romme to voksne

  Mer informasjon

  • Vekt: 525 g
  • Materiale: Polyetylen og karbonfiber
  • Merke: SMATI®

  Smati gjennomsiktige paraplyen: Funksjonalitet og tidløs eleganse for enhver anledning

  Det er øyeblikk hvor været stiller ekstra krav til våre tilbehør. Enten det er en spesiell hendelse som et bryllup eller bare en stormfull dag i byen, er det her en stor paraply fra Smati viser sin sanne verdi. Denne paraplyen er ikke bare en praktisk nødvendighet; den er også et symbol på eleganse og design.

  Smati's omdømme er bygget på et fundament av enestående design og uovertruffen kvalitet. Det eksisterende utvalget av dameparaplyer er intet unntak. For den moderne kvinnen som søker det ideelle samsvar mellom funksjonalitet og mote, er Smatis paraply den ultimate følgesvenn. Denne paraplyen er ideell for enhver moderne kvinne som ikke vil inngå kompromiss med verken komfort eller utseende.

  Gjennomsiktig paraply / dameparaply Laget for minneverdige anledninger

  Står du foran et bryllup, en jubileumsfest eller en annen betydningsfull hendelse? Smatis gjennomsiktige bryllupsparaply er skreddersydd for nettopp å matche storslagne anledninger. Den er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende, noe som gjør den til det perfekte "must-have" tilbehøret for enhver stor anledning. Med sitt sofistikerte design og uovertruffen funksjonalitet, er det den ideelle følgesvenn som både beskytter og komplimenterer din stil på dagen.

  Paraply Kvalitet og design i fokus

  Smati har designet denne paraplyen med tanke på de som setter pris på det unike og elegante, og du får derfor her et vakkert gjennomsiktig design. Denne designfunksjonen gjør det mulig for bæreren å nyte synet av den regntunge himmelen, mens man forblir tørr og beskyttet nedenunder.

  Smati's minimalistiske og elegante gjennomsiktige design betyr også at denne paraplyen enkelt kan matches med enhver garderobe. Uansett om stilen din er formell eller avslappet, tilføyer Smatis dameparaply et snev av sofistikering.

  En signaturfunksjon som virkelig skiller Smatis paraplyer fra resten, er dens vindtette design. Takket være avansert teknologi og kvalitetsmaterialer, kan du føle deg trygg i enhver værsituasjon, uten å måtte bekymre deg for at paraplyen din blir ødelagt av kraftige vindkast.

  Mer enn bare en paraply / gjennomsiktig paraply / dameparaply

  Så neste gang du er på utkikk etter en stor paraply som kombinerer funksjonalitet med tidløs eleganse, husk på Smati. Invester i kvalitet, design og beskyttelse, og la paraplyen din være mer enn bare et tilbehør; la den være en uttalelse om din stil.