CHAT MED OSS
Kundeservice

  Smati Stor Paraply - Gentleman - Vindsikker - B: 114 cm

  Populær
  Restparti
  -10%
  Smati Stor Paraply - Gentleman - Vindsikker - B: 114 cm  Vindsikker herreparaply!

  Unik kvalitetsparaply fra det franske merket Smati®. Denne fine paraplyen er for både vind og vær, da den er en god, vindsikker paraply. Den åpnes veldig enkelt: bare med et enkelt trykk på en automatisk knapp og paraplyen åpnes.

  • Farge: Svart
  • Beskytter 70 % mot UV-stråler
  • Dimensjoner (utfoldet): 93 x 114 cm (H X B)
  • Dimensjoner (foldet inn): 93 x 10 cm (H X B)
  • Mykt håndtak
  • Knapp med logo for å åpne/lukke paraplyen
  • Automatisk åpningsmekanisme: Trykk på knappen for å åpne paraplyen
  • Vindsikker: Karbonfiberramme

  Mer informasjon

  • Vekt: 620 gram
  • Materiale: Polyester og karbonfiber
  • Merke: SMATI® - Creative Umbrella

  En god paraply med stil og til praktisk bruk

  Bare se på denne paraplyen for deg i en tidløs sort farge og som er laget av utelukkende solide materialer og har en slitesterk kvalitet som gjør at den kan brukes mange ganger og være ditt favorittvalg for regnværsdager i mange år fremover!

  Vi er velsignet med mange regnværsdager i Norge, og selv uten forvarsel kan det regne ovenfra. Her er det viktig at du har på deg en paraply så du er forberedt, og det beste tilbudet på en paraply for regnet er å velge denne fra Smati®.

  Denne paraplyen er ikke bare tilfeldig valgt når du er den stilbevisste kjøperen som går for det mest optimale å holde seg tørr under når det er utsikter til regn, eller du plutselig blir overrasket av et skybrudd.

  Da kan du alltid bruke denne store paraplyen, men du skal ikke la deg skremme av uttrykket «stor», som om det er noe som er vanskelig å bære eller tar for mye plass.

  For når paraplyen brettes – som det er lett å gjøre med denne – fyller den knapt 10 centimeter i bredden, men når den brettes ut kan den dekke nesten en meter i omkrets!

  Og det er til og med enkelt å slå den ut: bare trykk på en automatisk knapp, så folder den seg ut av seg selv. Så nå er det over å famle med den gamle paraplyen som må skyves ut mens du allerede har rukket å bli gjennomvåt.

  Med sitt myke håndtak er denne paraplyen behagelig å holde i hånden, så du glemmer nesten å brette den sammen når det slutter å regne fordi den er så fin å holde. Det er ingen unødvendig mas med denne typen paraplyer, som veier litt over en halv kilo å bære.

  Paraplyen for alle regnværsdager

  Du bruker generelt begrepet «en regnværsdag» som noe negativt, hvor du bare vil holde deg innendørs, men har du først investert i denne typen paraplyer, så vil du nesten glede deg til å prøve det ut.

  Plutselig føler du ikke at det er uheldig å åpne en paraply innendørs, fordi du vil vise denne vakre versjonen av paraplyen til andre.

  Du vil oppleve at den ligger godt i hånden og er vindsikker, så vinden kan også bare komme på. Denne vakre paraplyen av polyester og karbonfiber vil være din beste venn når du er ute i alt fra duskregn til kraftig nedbør.

  La alltid denne paraplyen stå rett ved døren slik at du kan ta den når du er på farten når du går utenfor. Det trekker kanskje ikke opp til regn den dagen, men da er paraplyen tross alt fin å ha på, der du kan bruke den som støttepinne, selv om du ikke bruker en slik til hverdags.

  Her ser du en godt forberedt person om du bruker paraplyen som både har tenkt på de praktiske tiltakene når du kan risikere å løpe inn i regnvær, men hvor du ikke går på akkord med riktig stil og god kvalitet.

  Enten du er på sykkel, buss, tog eller bil kan du enkelt ha med deg denne paraplyen, for som nevnt veier den ikke så mye å bære, men du kan også få plass til den de fleste steder .

  Enten du skal en liten tur i skogen, eller du skal på flere ukers ferie i utlandet, så er denne paraplyen det trygge valget for å holde deg og andre tørre uten problemer.

  Under denne paraplyen er det plass til flere, slik at både vennen din, flere familiemedlemmer eller kanskje en tilfeldig person på veien kan stå i ly for regnet når det faller.

  Paraplyen kan brukes av alle

  Bruken av denne paraplyen er lett å finne ut hvorfor man vil ha vanskelig for å kunne gå tilbake til den manuelle funksjonen med å slå ut en paraply når man først har blitt vant til det her; og stilen og fargen er også bare en kombinasjon satt sammen til perfeksjon her.

  Dette betyr også at selv om paraplyen i utgangspunktet er en herreparaply, kan den også brukes av mange andre typer mennesker.

  Derfor er det ikke bare den stilbevisste herren i dress som kommer tørr til forretningsmøtet som har godt av å ha den på, men det kan også være for damen hjemme og mange andre mennesker.

  Paraplyen her kan også være den trofaste vennen som ung student når du må vente lenge på kollektivtransport i regnet, eller du er på vei hjem fra byen i en fin kjole, og du kan da komme under beskyttelse og ly for regnet.

  Det er heller ikke noe mer romantisk enn når du kan ta med deg paraplyen en vårdag, hvor det regner lett, men det er mildt i været, og dere som et par - ung som gammel - kan kose tett sammen under din personlige tørr vær og nyt naturen rundt deg.

  Det er bare å kjøpe den med en gang, så kan du ha denne paraplyen hjemme, hvor det også kan være nødvendig å ha en ekstra til hytta, ekstrabilen eller bare i boden, slik at du alltid har en i reserve .

  Denne paraplyen er også god å gi i gave, da du dermed gir noe praktisk og funksjonelt, men også estetisk tiltalende i en fin farge og godt design.

  Dette er nesten garantert en gave som ikke byttes, uansett hvilken type du er! Kjøp paraplyer for menn her.