CHAT MED OSS
Kundeservice

  Zeller Present Skohylle / Skostativ i Bamboo - Stablebar Design

  Populær
  Zeller Present Skohylle / Skostativ i Bamboo - Stablebar Design  Unik skohylle, skostativ i bambus

  Dette fine skostativet / skohyllen har et lett og enkelt design. Skostativet inneholder 2 hyller, som har plass til totalt 6 par sko. Den er laget av høykvalitets bambus, som har en fin varm farge!

  Informasjon:


  • Farge: Natur
  • Dimensjoner: 70 X 26 X 30 cm (L X B X H)
  • Plass til 6 par sko
  • Kjøper du en skohylle til kan den stables oppå - det anbefales imidlertid at du kun stabler inntil 3 skohyller/skohyller oppå hverandre.
  • Enkel å montere - Monteres med de medfølgende dyblene

  Mer informasjon

  Skap en oversikt med denne skohyllen/skostativ laget av bambus i ditt interiør

  Uansett om du har mange sko, eller du bare elsker sko, eller du har mange folk hjemme, bor du lite eller du bare vet at skoene ligger og flyter hjemme i gangen eller i vaskerommet ditt ? Da er det en løsning på problemet ditt. Du kan nå organisere skoene dine på fineste måte ved å kjøpe dette skostativet med to hyller, som en veldig fin løsning for oppbevaring av dine eller deres sko.
  Du kan enkelt og raskt skape oversikt med dette vakre og stilige skooppbevaringsstativet fra Zeller Present i fineste kvalitet av tresort bambus og i et veldig enkelt design som vil passe inn i de fleste hjem. Dette skostativet leveres umontert, men dybler følger med. Dette gjør denne skohyllen enkel å montere, da den monteres ved hjelp av dybler som holder den sammen. Dette skostativet har plass til totalt 6 par sko, og det er stablebart ved kjøp av flere av dette stativet. Skohyllene har plass til joggeskoene, støvlene, stilettene mm. Dette gjør det til et plassbesparende skostativ og utrolig romslig.

  Skap mye mer plass og orden i inngangspartiet med denne skohyllen i bambus for oppbevaring av sko. Denne hyllen for sko er synlig og dermed får du enkelt oversikt over hvilke sko du har, samtidig som skoene dine slipper å ligge og flyte på gulvet, slik at du løper og snubler over dem. At dette skostativet er åpent gjør at det gir mer liv til rommet og det er spesielt godt for hverdagen, da du enkelt og uanstrengt kan ta tak i skoene dine og derved raskt komme deg ut døren. Et åpent skostativ er derfor veldig praktisk på grunn av tilgjengeligheten det gir med sine åpne hyller. Hvis familien i dag bruker dørmatten i gangen til å legge fra seg alle skoene, kan det fort bli rotete i gangen eller vaskerommet. I stedet vil det være veldig dekorativt å dekorere hjemmet ditt med denne skohyllen i bambus, som vil gi en ekstremt fin finish til rommet, enten det er i gangen eller til sko i vaskerommet, og du vil kunne ønske velkommen gjester pent uten rot i gangen.

  Med denne vakre modellen av et skostativ i bambus kan du enkelt og uanstrengt stable enda et skostativ oppå, og gir deg dermed enda mer plass til skooppbevaring i gangen, og derfor er dette skostativet også ideelt hvis du har en liten gangen eller bare ikke så mye plass. Ved å stable to skostativer oppå hverandre er det plass til 12 par sko. Har du derimot en stor gang og dermed mer plass til oppbevaring av skoene, kan det være ideelt å plassere skostativene ved siden av hverandre, og dermed også gi mer plass til alle dine eller familiens sko. Også her kan du fortsatt stable ett skostativ til oppå hver av de to andre, og på den måten får du nå fire skostativ, med plass til totalt 24 par sko. Lettheten til dette skostativet med de åpne hyllene gjør at du enkelt og raskt kan flytte skohyllen til et annet sted inne i gangen. Et ekstremt praktisk skostativ, men samtidig er det også en dekorativ skohylle. Et skostativ du bare må eie!

  Skohylle / skostativ og materialvalg

  Når du har funnet ut at du trenger et skostativ, kan det store spørsmålet være hvilken type skostativ og inkludert hvilket materiale du skal velge skostativ i. Skal det være metall eller skal det være av tre? Skal skostativet være åpent eller skal det være lukket? Når man ser på utviklingen har det vært en stor økning i innkjøp av skohyller i tre, inkludert bambus, da et skostativ i tre/bambus gir varme og hygge til interiøret i rommet med sin naturlige farge, som vil passe inn i de fleste hjem. Skohyller i tre har ganske enkelt blitt populære og med god grunn, spesielt de som er laget av bambus.

  Men hvorfor skal du velge en skohylle i bambus til interiørdesign og oppbevaring av skoene dine? Et skostativ i bambus vil for det første se utrolig fint ut i gangen eller i vaskerommet ditt, og dermed bli en fin del av innredningen din, selv om stativet praktisk talt fungerer som skooppbevaring. Det er mange fordeler med å velge et skostativ eller et skostativ til skoene dine i bambus, sammenlignet med å velge en i ubehandlet tre, siden ubehandlet tre ikke tåler smuss og fukt med mindre du gir det overflatebehandling regelmessig. Når du velger et skostativ i bambus er det fordelen at bambustre tåler fuktighet, og dette gjør det mye lettere å holde skostativet ditt rent, da du enkelt kan rengjøre det ved å tørke over med en våt klut. I tillegg er bambus også et utrolig slitesterkt materiale på grunn av sin hule struktur. Bambus er også et veldig mykt og behagelig materiale og samtidig er det et naturprodukt.

  Bryr du deg mye om klimaet er også tresorten bambus det riktige valget av materiale, da bambus gir mer oksygen enn andre planter, og hele 35 % mer enn andre vanlige tresorter. Dette er fordi bambus er et materiale som vokser veldig raskt og at materialet ikke bruker plantevernmidler, ugressmidler eller kunstgjødsel. Bambus reduserer derfor store mengder CO2, og derved bidrar du positivt til CO2-utviklingen når du velger å kjøpe denne oppbevaringsmuligheten for skoene dine. Bambus er ganske enkelt trendy og et miljøvennlig valg.

  Bambus skohylle / skostativ: Zeller Presents bærekraftige valg

  Å velge en bambus skohylle fra Zeller Present betyr at du velger kvalitet og bærekraft. Bambus er et utmerket materialevalg for møbler og andre hjemmeinnredningsartikler på grunn av sin styrke, holdbarhet og miljøvennlige karakter. Ved å investere i en bambus skohylle investerer du i et produkt som ikke bare vil vare lenge, men også ser bra ut og fungerer godt i hjemmet ditt. Hvis du er interessert i å utforske andre bærekraftige og praktiske lagringsløsninger, sjekk ut Vaude Aqua Back Rød Sykkelveske Sett i Vanntett Materiale og Zeller Present Tre Teboks med 6 Rom.

  Bambus skohylle / skostativ: Skjønnheten i bambus

  Bambus har en naturlig varme og skjønnhet som er vanskelig å overgå. Denne bambus skohyllen fra Zeller Present viser virkelig frem bambusens naturlige skjønnhet og vil være et velkomment tillegg i gangen din, bryggers eller et annet sted hvor du trenger ekstra oppbevaring for skoene dine. Bambus er også et svært holdbart og bærekraftig materiale, noe som gjør det til et smart valg for den miljøbevisste forbrukeren. Når det gjelder stil og funksjonalitet, er det vanskelig å slå denne skohyllen. Hvis du leter etter andre stilfulle lagringsløsninger, sjekk ut House of Sajaco Cognac Dataveske i Lær for en like attraktiv og praktisk løsning for dine lagringsbehov.