CHAT MED OSS
Kundeservice

  Fabrizio Kabinveske / Boardbag - Svart - 29 X 19 X 37 cm - 18 L

  Populær
  Mix 3 - Spar 10%
  Fabrizio Kabinveske / Boardbag - Svart - 29 X 19 X 37 cm - 18 L


  •  529,00 kr

  Gaveinnpak.:
  Velg antall:

  Varenummer: KX-30169-0100
  check Mengde på eget lager: +7


  Fabrizio Kabinveske / Sjåførbag / Skulderveske

  En bag med mange bruksområder! Du kan bruke den som kabinveske på flyreisen, som sjåførbag i en profesjonell sammenheng eller som allsidig skulderveske. Den rommer 18 liter og er derfor godt egnet som koffert.

  Tips! Norwegian tillater vesker i kabinen med mål 30 x 20 x 38 cm.

  Brukt av sjåfører hos flere danske busselskaper.

  Utvendig

  • Farge: Svart
  • Dimensjoner: 29 X 19 X 37 cm (H X D X B)
  • Justerbar avtagbar skulderstropp
  • Hank på toppen
  • Glidelåslomme foran
  • Glidelåsåpning øverst

  Innsiden

  • Volum: 18 L
  • Flere rom

  Mer informasjon

  • Vekt: 600 g
  • Materiale: Polyester
  • Merke: Fabrizio - Southwest Bound

  Opplev Allsidighet med Fabrizo

  Er du på jakt etter en veske som kan tilpasse seg dine skiftende behov og stiler? Da er denne vesken fra Fabrizio det perfekte valget for deg! Med sitt allsidige design kan denne vesken enkelt omgjøres fra en kabinveske til en skulderveske eller til og med en sjåførbag, alt etter hva dagen krever. Bruksmulighetene er mange!

  Skulderveske: Stilfull og Praktisk

  Som en skulderveske tilbyr Fabrizios veske den ultimate bekvemmeligheten og stilen samtidig. Den justerbare skulderremmen gjør det enkelt å bære vesken over skulderen eller på tvers av kroppen, noe som gir deg full frihet til å bevege deg uten å måtte bekymre deg for bryet med å bære den.

  Med flere rom og lommer gir denne skuldervesken tilstrekkelig lagringsplass for dine viktigste eiendeler, inkludert bærbar datamaskin, dokumenter, telefon, lommebok og andre personlige gjenstander. Den holdbare konstruksjonen og høye kvaliteten sikrer at eiendelene dine er trygt oppbevart gjennom hele reisen.

  Sjåførbag: Perfekt for Forretningsfolk På Farten

  For forretningsfolk som stadig er på farten, er Fabrizios allsidige veske et ideelt valg som sjåførbag. Det elegante og profesjonelle utseendet gjør det til det perfekte valget for møter, konferanser og forretningsreiser.

  Med spesialdesignede rom for oppbevaring av bærbar datamaskin, dokumenter, visittkort og andre forretningsmessige nødvendigheter holder denne sjåførbagen deg organisert og klar for enhver forretningsmessig anledning. Den ergonomiske konstruksjonen sikrer også at du kan bære den med letthet, selv når du har travelt med å rekke neste fly eller møte.

  Kabinveske: Optimal Bekvemmelighet og Stil Under Flyreiser

  Når det gjelder å reise med stil og bekvemmelighet, er Fabrizios veske det perfekte valget som kabinveske. Med riktig størrelse for å oppfylle flyselskapenes krav til håndbagasje og en ergonomisk design som passer perfekt under flysetene, er denne vesken den ideelle følgesvennen for dine flyreiser.

  Den holdbare og lette konstruksjonen sikrer at du kan pakke alt du trenger for reisen din uten å måtte bekymre deg for å overskride vektbegrensningene eller bryet med å bære en tung veske gjennom flyplassen. Med Fabrizio Kabinvesken kan du reise med stil og komfort, uansett hvor eventyret ditt tar deg.

  Reisevesker og Skuldervesker for Alle

  Uansett om du er på jakt etter en praktisk skulderveske, en profesjonell sjåførveske eller en stilig kabinveske, har vi et bredt utvalg av vesker som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og design til riktig pris.

  Vårt utvalg av reisevesker og skuldervesker fokuserer på høy kvalitet, der holdbare materialer og detaljer går hånd i hånd. Våre reisevesker og skuldervesker kombinerer det beste fra alle verdener uten å gå på kompromiss med budsjettet ditt! Kjøp din egen i dag og ta det første skrittet mot en mer stilig, bekvem og organisert reiseopplevelse.