CHAT MED OSS
Kundeservice

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Travelite er en tysk spesialist på lettvektsbagasje som ble grunnlagt allerede i 1949. Det er nå tredje generasjon av den familieeide virksomheten som driver firmaet videre, og de etterstreber å utvikle og fremstille bagasje, herunder kofferter, ryggsekkerrumpetasker og reisevesker, som gjør det enklere og mer praktisk å reise. Dessuten er Travelite kjent for produktenes høye kvalitet og sitt fokus på innovativ funksjonalitet. 

  Produktene fra Travelite fremstilles derfor i de beste materialene og ved hjelp av den nyeste produksjonsteknologien, slik at du får det beste produktet. Travelite er dessuten svært opptatt av å opprettholde både høye sosiale og etiske arbeidsstandarder.

  Utforsk verden med Travelite: Kvalitetskofferter for den reiselystne

  Drømmer du ...

  om å utforske fjerne destinasjoner eller ta på helgeeventyr? Hos Travelite forstår vi din reiselyst, og vårt utvalg av kofferter, reisevesker og kabinkofferter er skapt for å ledsage deg på dine eventyr med stil og pålitelighet. Våre nøye designede kofferter tilbyr ikke bare maksimal holdbarhet og funksjonalitet, men de er også lette og enkle å manøvrere, noe som gjør reisene dine mer behagelige og ubesværede.

  Uansett om du er en erfaren globetrotter eller en spontan eventyrer, har vi kofferter og reisevesker som passer til enhver reisestil og behov. Fra robuste hardshell-kofferter til fleksible og utvidbare vesker, vil du finne det perfekte reisefølget hos Travelite. Vi streber etter å tilby kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, slik at du kan fokusere på å oppleve verden uten å bekymre deg for bagasjen din.

  Med Travelite kan du reise med tillit, vel vitende om at eiendelene dine er trygt oppbevart og beskyttet underveis. Enten det er en forretningsreise, en familieferie eller et soloeventyr, er vi dedikert til å gjøre reisen din så problemfri og behagelig som mulig. La oss være din pålitelige reisepartner og ledsage deg på dine neste eventyr - utforsk verden med Travelite i dag!

  Travelite kofferter med fokus på funksjonalitet

  Når det gjelder å velge den perfekte reisekameraten, er funksjonalitet avgjørende. Våre kofferter og reisevesker er designet med smarte funksjoner som lettrullende hjul, teleskophåndtak og romslige indre rom, som gjør pakkingen til en lek. Enten du er på forretningsreise eller en spennende ferie, vil Travelites produkter imøtekomme dine behov.

  Vårt fokus på funksjonalitet betyr at du kan reise med letthet og komfort. De lettrullende hjulene gjør det enkelt å navigere gjennom flyplasser og travle gater, mens det justerbare teleskophåndtaket lar deg tilpasse koffertens høyde for din komfort. Med romslige indre rom og smarte organisatoriske funksjoner kan du enkelt holde styr på eiendelene dine og pakke med letthet.

  Enten du foretrekker en lettvektskoffert for raske forretningsreiser eller en romslig reiseveske for lengre ferieeventyr, har Travelite det perfekte valget for deg. Våre produkter er laget for å møte kravene til moderne reisende, og vårt fokus på funksjonalitet sikrer at du alltid er godt forberedt på reisene dine.

  Oppdag vårt utvalg av kofferter og reisevesker i dag, og la Travelite være din pålitelige reisepartner som gjør hver reise til en hyggelig opplevelse!

  Travelite: Kvalitet du kan stole på

  Vi går ikke på kompromiss med kvaliteten. Travelites kofferter og reisevesker er laget av slitesterke materialer som tåler de tøffe forholdene under reiser. Vi tester grundig produktene våre for å sikre at de lever opp til våre høye standarder for holdbarhet og pålitelighet, slik at du kan reise med ro i sjelen.

  Med fokus på å levere produkter av høyeste kvalitet, er hver eneste detalj i våre kofferter og reisevesker nøye designet og laget. Fra robuste glidelåser til forsterkede hjørner og ergonomiske håndtak er produktene våre laget for å tåle daglig slitasje og støt, uansett hvor eventyrene dine fører deg.

  Vi forstår viktigheten av å kunne stole på bagasjen din, spesielt når du reiser langt hjemmefra. Derfor har vi dedikert oss til å levere kofferter og reisevesker som ikke bare møter, men overstiger forventningene dine til kvalitet og pålitelighet. Med Travelite kan du ha tillit til at bagasjen din vil beskytte eiendelene dine og holde opp gjennom selv de mest krevende reiseopplevelsene.

  Utforsk vårt utvalg av kofferter og reisevesker i dag, og invester i kvalitet du kan stole på hver gang du reiser med Travelite.

  Kofferter til en sterk pris

  Vi tror på å tilby verdi for pengene. Hos Travelite får du ikke bare høy kvalitet og utmerket funksjonalitet, men også konkurransedyktige priser som passer til enhver reisebudsjett. Vi ønsker at alle skal ha tilgang til pålitelig reiseutstyr uten å sprenge budsjettet.

  Vårt engasjement for å levere overlegen kvalitet til en fornuftig pris gjør oss til det foretrukne valget for reisende overalt. Enten du er en erfaren globetrotter eller en første gangs reisende, kan du være sikker på å finne den perfekte kofferten for dine behov til en pris som passer for deg.

  Med vårt brede utvalg av kofferter og reisevesker, som spenner fra budsjettvennlige alternativer til premiumprodukter, kan du velge det som passer best for din stil og preferanser, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller funksjonalitet.

  Gjør din neste reise mer overkommelig og problemfri ved å velge Travelite for dine reisebehov. Uansett hvor du drømmer om å reise, har vi den perfekte kofferten til en sterk pris som passer for deg.

  La reisen begynne

  Enten du er en eventyrlysten globetrotter eller en helgependler, er Travelite din pålitelige partner for å bringe reiseopplevelsene dine til live. La oss være med deg på hvert trinn av reisen din og gjøre drømmene dine til virkelighet. Kast deg ut i verden med Travelite og opplev hva som venter deg.

  Med vårt omfattende utvalg av kvalitetskofferter og reisevesker er vi klare til å følge deg på enhver reise, uansett hvor den fører deg. Fra travle flyplasser til avsidesliggende destinasjoner kan du stole på Travelite for å beskytte eiendelene dine og holde deg organisert underveis.

  Gjør deg klar til å utforske nye horisonter, oppdage skjulte perler og skape uforglemmelige minner. La oss være din pålitelige reisepartner og hjelpe deg med å gjøre reiseambisjonene dine til virkelighet. La reisen begynne med Travelite ved din side.

  Travelite: Din pålitelige reisepartner

  Med Travelite får du ikke bare en koffert eller reiseveske; du får en pålitelig reisepartner som er laget for å følge deg på eventyrene dine. Enten det er funksjonalitet, kvalitet eller en sterk pris, er Travelite løsningen din for å møte reisebehovene dine.

  Vi forstår at bagasjen din er mer enn bare et praktisk verktøy; det er en viktig del av reiseopplevelsen din. Derfor har vi dedikert oss til å skape produkter som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene dine. Fra den første pakningen til det siste steget på reisen din, kan du stole på Travelite for å være der for deg, klar til å hjelpe deg med å gjøre reiseambisjonene dine til virkelighet.

  Gjør deg klar til å utforske verden med stil og selvtillit med Travelite ved din side. Uansett hvor eventyrene dine fører deg, vil vårt pålitelige reiseutstyr være der for å sikre at du reiser med letthet og komfort. La oss være din trofaste reisepartner og hjelpe deg med å skape uforglemmelige reiseopplevelser sammen.

  Den populære reiseveska med hjul fra Travelite

  En av Travelites spesialiteter er den lette kvalitets reisevesken med hjul. Reiseveskene med hjul fås i flere størrelser, alt fra 51 liter og opp til 120 liter, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for enhver reise.

  Serien Kick Off er vår mest solgte serie, og det er ikke uten grunn. Den kombinerer en overkommelig pris med høy kvalitet, noe som gjør den til det ideelle valget for mange reisende.

  Uansett hvilken serie du velger, kan du være sikker på å få en reiseveske som er skapt for å gjøre reisene dine mer behagelige og problemfrie. Oppdag vårt utvalg av reisevesker med hjul i dag, og gjør deg klar til å reise med stil og letthet med Travelite ved din side.

  Kofferter fra Travelite

  Travelite presenterer et imponerende utvalg av koffertserier som imøtekommer ethvert reisendes behov og preferanser. Blant de mest populære seriene finner du Air Base, Skaii, NEXT, Viia og Elvaa. Disse seriene tilbyr et bredt utvalg av både robuste hardskallkofferter som kan vare i mange år, samt myke kofferter som også er designet for langvarig bruk.

  Uansett om du foretrekker hardskallkofferter eller myke kofferter, vil du oppdage at hver koffert i Travelites sortiment har sitt helt unike og moderne design. Fra elegante og minimalistiske stiler til mer dristige og trendy design, er det noe for enhver smak.

  Alle seriene inkluderer også et utvalg av håndbagasje, mellomstore og store kofferter, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for ethvert formål. Enten du planlegger en weekend getaway eller en langvarig reise, har Travelite den ideelle kofferten for å imøtekomme dine behov.

  Oppdag vårt utvalg av kofferter fra Travelite i dag, og la oss være din pålitelige reisepartner på dine eventyr rundt om i verden.

  Kabinkofferten Cabin fra Travelite

  Et helt eget kapittel må nevnes for Travelites serie av lette håndbagasje kabinkofferter kalt Cabin. Disse kabinkoffertene er designet for å møte de strengeste kravene til størrelse og vektbegrensninger for håndbagasje, og de er ideelle for flyreiser der plass og vekt er avgjørende.

  Med standardmålene på 55 X 40 X 20 cm (H X B X D) og en vekt på kun 1,9 kg, er Travelite Cabin kabinkofferten ikke bare lett, men også utrolig romslig. Den smarte utnyttelsen av plassen, der det bare er brukt plass til 2 par hjul, gjør den ekstra effektiv og lar deg pakke mer, uten å gå på kompromiss med flyselskapets restriksjoner.

  Enten du er på forretningsreise eller ferie, vil Travelite Cabin kabinkofferten være din pålitelige følgesvenn. Med sin lette vekt, romslige innredning og robuste konstruksjon, er den ideell for å oppbevare dine viktigste eiendeler trygt og organisert underveis.

  Oppdag den perfekte håndbagasje kabinkofferten for dine reiser med Travelite Cabin-serien i dag, og opplev bekvemmeligheten ved å reise lett og effektivt.

  Travelite Basic ryggsekker og trolleys

  I serien Travelite Basic har Travelite utviklet flere svært populære ryggsekker og trillekofferter som kombinerer praktisk funksjonalitet med stilfullt design. Disse produktene er laget for å imøtekomme behovene til moderne reisende som verdsetter både fleksibilitet og pålitelighet.

  Særlig en genial trille-ryggsekk i Travelite Basic-serien skiller seg ut. Denne vesken kan brukes både som ryggsekk og trillekoffert, noe som gjør den utrolig allsidig og praktisk for enhver reise. Uansett om du manøvrerer gjennom travle flyplasser eller utforsker byer til fots, gir denne vesken deg muligheten til å tilpasse den etter dine spesifikke behov.

  Denne trille-ryggsekken er ikke bare funksjonell, men også stilig og moderne i sitt design. Den er perfekt for å oppbevare dine nødvendigheter mens du er på farten, og dens robuste konstruksjon sikrer at den tåler utfordringene du møter på dine reiser.

  Oppdag den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet med Travelite Basic ryggsekker og trillekofferter i dag, og gjør deg klar til å reise med letthet og bekvemmelighet.

  Kick Off reisevesker med hjul fra Travelite

  Når det gjelder å finne en stor reiseveske med hjul, kan det være en utfordring, men Travelite har tatt opp denne utfordringen med sin imponerende serie Kick Off. I denne serien presenterer Travelite sitt tilbud av en stor reiseveske med hjul som rommer hele 120 liter. Denne romslige vesken er designet for å imøtekomme behovene til moderne reisende som trenger mye plass til deres eiendeler under lange reiser.

  I tillegg til den store reisevesken med hjul i Kick Off-serien, tilbyr Travelite også et bredt utvalg av andre populære reisevesker og bager i ulike størrelser. Enten du trenger en liten veske for en helgetur eller en stor veske for en lengre ferie, finner du det i Kick Off-serien.

  Alle produktene i Kick Off-serien er designet med fokus på kvalitet, funksjonalitet og stil. De er skapt for å kunne takle de krevende forholdene under reiser og tilby maksimal komfort og bekvemmelighet for reisende i alle aldre.

  Oppdag den perfekte reisevesken med hjul for dine behov med Kick Off-serien fra Travelite i dag, og gjør deg klar til å reise med stil og letthet.

  Travelite - Tradisjon for enestående kofferter, kabinkofferter, reisevesker og ryggsekker siden 1949

  Helt siden det ble grunnlagt i 1949, har Travelite vært den tyske spesialisten for lett, funksjonell og holdbar bagasje. Familien har alltid drevet virksomheten, og i dag drives den av tredje generasjon fra familien som stiftet den. Travelites kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, reisevesker og rumpetasker er kjent og respektert for sin høye kvalitet og høye grad av innovative funksjonalitet. Travelites kofferter er designet og utviklet i Tyskland, med det karakteristiske tyske fokuset på mest optimale prosess og produktkvalitet.

  Travelites kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, rumpetasker og reisevesker fremstilles alltid med det nyeste innenfor materiale, design og produksjonsteknologi. Alle skritt i fremstillingsprosessen overvåkes kontinuerlig for å sikre høye standarder på materiale og kvalitet. Travelite legger også stor vekt på å opprettholde høye sosiale og etiske standarder.

  Travelites - Historie

  I 1949 grunnla igangsetterne Anna og Gerhard Winkler «Gerhard Winkler + Co – Bag Manufactory» i Hamburg, som senere har utviklet seg til dagens kjente Travelite-merke. Basert på utviklingen av innovative kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, rumpetasker og reisevesker, vokste Travelite raskt. På slutten av 1960-tallet sluttet Gisela Nannen (grunnleggernes datter) og mannen hennes seg til firmaet. Virksomhetens strategi ble justert for å imøtekomme det voksende markedet i endring og de nye kravene det førte med seg. Produksjonen ble fordelt over Europa, deretter Sør-Amerika, og endte til slutt i Asia. I 1999 tiltrådte Jan-Oliver Nannen, og dermed tredje generasjon fra familien. I 2006 tilsluttet salgsdirektør, Mr. Alfred Gruber, seg som partner. Frem til i dag representerer Travelite en sammenhengende personlig stil og engasjement, innovativ fleksibilitet og et uovertruffent fokus på kundenes behov.

  Travelites - mål

  Vi i Travelite anser oss selv som problemløsere og serviceorienterte partnere. Denne fokuserte selvbevisstheten anvendes i alle interaksjoner, det være seg med forbrukere eller våre handelspartnere.

  Travelite følger en strategi for bærekraftig vekst. Gjennom en fokusert utvikling og markedsorientert forsyning av moderne, rimelig prissatte produkter, sikter vi mot å oppnå en bærekraftig vekst på våre eksisterende markeder. Ved å geografisk utvide til nye markeder og utvikle nye kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, rumpetasker og reisevesker i nye segmenter og dermed nå ut til et nytt kundepotensiale, sikter vi mot å vokse bærekraftig på nye markeder.

  Travelites – Mål

  I Travelite etterstreber vi å utvikle, fremstille og levere toalettmapper, kofferter, kabinkofferter, rumpetasker, ryggsekker og reisevesker som bidrar til lettere reiser, og dermed forbedret mobilitet. Hovedmålet vårt er å være en pålitelig forretningspartner i alle interaksjoner, hvis partnerskap representerer ekte merverdi basert på fremragende produkter, ekspertkonsulenter og absolutt fokus på kundens behov.

  Se også vår artikkel om: Travelite her