CHAT MED OSS

  Kufferter, kabinekufferter, rejsekufferter

  Travelite er en tysk spesialist på lettvektsbagasje som ble grunnlagt allerede i 1949. Det er nå tredje generasjon av den familieeide virksomheten som driver firmaet videre, og de etterstreber å utvikle og fremstille bagasje, herunder kofferter, ryggsekkerrumpetasker og reisevesker, som gjør det enklere og mer praktisk å reise. Dessuten er Travelite kjent for produktenes høye kvalitet og sitt fokus på innovativ funksjonalitet. 

  Produktene fra Travelite fremstilles derfor i de beste materialene og ved hjelp av den nyeste produksjonsteknologien, slik at du får det beste produktet. Travelite er dessuten svært opptatt av å opprettholde både høye sosiale og etiske arbeidsstandarder.

  Den populære reiseveska med hjul fra Travelite

  En av Travelites spesialiteter er den lette kvalitetsreiseveska med hjul. Reiseveskene med hjul fås i flere størrelser, alt fra 51 liter og opp til 120 liter. Serien Kick Off er den mest solgte, fordi den både har gode priser og høy kvalitet. Deretter følger serien Kite, som utmerker seg ved svært lav vekt og et stilfullt design.

  style="font-size: medium;">Kofferter fra Travelite

  Travelite har mange gode koffertserier, blant de mest populære kan nevnes Vector, Motion, Elbe og City. De er alle robuste kofferter med hardt skall som kan holde i mange år. Hver koffert har sitt helt eget unike og moderne design. Er du ute etter en myk og lett koffert, er det helt klart Travelite Kite du bør gå for – et svært godt design med mange fine detaljer, fremstilt i lette materialer. Kite fås både som koffert, kabinkoffert, reiseveske med hjul og boardingbag.

  Kabinkofferten Cabin fra Travelite

  Et helt kapittel for seg er Travelits serie lette kabinkofferter med navnet Cabin. Disse har et standardmål på 55 x 40 x 20 (H x B x D) og en vekt på kun 1,9 kg. Superromslig, da den kun bruker plass til 2 par hjul. Så Travelite Cabin er virkelig en effektiv kabinkoffert.

  Travelite Basic ryggsekker og trolleys

  I serien Travelite Basic har Travelite utviklet flere superpopulære ryggsekker og trolleys. Verdt å nevne er den geniale trolley-ryggsekken, som enten kan brukes som ryggsekk eller trolley, en virkelig lekker og fleksibel veske.

  Kick Off reisevesker med hjul fra Travelite

  Det kan være vanskelig å finne en stor reiseveske med hjul, men Travelite har tatt utfordringen i serien Kick Off, hvor deres variant av en stor reiseveske med hjul er en på hele 120 liter. I serien Kick Off er finner du mange forskjellige populære reisevesker og bager i forskjellige størrelser. 

  Travelite - Tradisjon for enestående kofferter, kabinkofferter, reisevesker og ryggsekker siden 1949

  Helt siden det ble grunnlagt i 1949, har Travelite vært den tyske spesialisten for lett, funksjonell og holdbar bagasje. Familien har alltid drevet virksomheten, og i dag drives den av tredje generasjon fra familien som stiftet den. Travelites kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, reisevesker og rumpetasker er kjent og respektert for sin høye kvalitet og høye grad av innovative funksjonalitet. Travelites kofferter er designet og utviklet i Tyskland, med det karakteristiske tyske fokuset på mest optimale prosess og produktkvalitet.

  Travelites kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, rumpetasker og reisevesker fremstilles alltid med det nyeste innenfor materiale, design og produksjonsteknologi. Alle skritt i fremstillingsprosessen overvåkes kontinuerlig for å sikre høye standarder på materiale og kvalitet. Travelite legger også stor vekt på å opprettholde høye sosiale og etiske standarder.

  Travelites - Historie

  I 1949 grunnla igangsetterne Anna og Gerhard Winkler «Gerhard Winkler + Co – Bag Manufactory» i Hamburg, som senere har utviklet seg til dagens kjente Travelite-merke. Basert på utviklingen av innovative kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, rumpetasker og reisevesker, vokste Travelite raskt. På slutten av 1960-tallet sluttet Gisela Nannen (grunnleggernes datter) og mannen hennes seg til firmaet. Virksomhetens strategi ble justert for å imøtekomme det voksende markedet i endring og de nye kravene det førte med seg. Produksjonen ble fordelt over Europa, deretter Sør-Amerika, og endte til slutt i Asia. I 1999 tiltrådte Jan-Oliver Nannen, og dermed tredje generasjon fra familien. I 2006 tilsluttet salgsdirektør, Mr. Alfred Gruber, seg som partner. Frem til i dag representerer Travelite en sammenhengende personlig stil og engasjement, innovativ fleksibilitet og et uovertruffent fokus på kundenes behov.

  Travelites - mål

  Vi i Travelite anser oss selv som problemløsere og serviceorienterte partnere. Denne fokuserte selvbevisstheten anvendes i alle interaksjoner, det være seg med forbrukere eller våre handelspartnere.

  Travelite følger en strategi for bærekraftig vekst. Gjennom en fokusert utvikling og markedsorientert forsyning av moderne, rimelig prissatte produkter, sikter vi mot å oppnå en bærekraftig vekst på våre eksisterende markeder. Ved å geografisk utvide til nye markeder og utvikle nye kofferter, kabinkofferter, ryggsekker, rumpetasker og reisevesker i nye segmenter og dermed nå ut til et nytt kundepotensiale, sikter vi mot å vokse bærekraftig på nye markeder.

  Travelites – Mål

  I Travelite etterstreber vi å utvikle, fremstille og levere toalettmapper, kofferter, kabinkofferter, rumpetasker, ryggsekker og reisevesker som bidrar til lettere reiser, og dermed forbedret mobilitet. Hovedmålet vårt er å være en pålitelig forretningspartner i alle interaksjoner, hvis partnerskap representerer ekte merverdi basert på fremragende produkter, ekspertkonsulenter og absolutt fokus på kundens behov.