CHAT MED OSS
Kundeservice

  Dobbel Skittentøyskurv: Skittentøyskurv Populær og Lett med 2 rom - 102 L

  Populær
  Restparti
  -50%
  Dobbel Skittentøyskurv: Skittentøyskurv Populær og Lett med 2 rom - 102 L  Dobbel Skittentøyskurv: Skittentøyskurv med 2 rom / 2 oppdelt. Lett Skittentøyskurv / oppbevaringskurv med fin aluminiumsramme

  Lei av rot?
  Få kontroll på klesvask, leker eller strikketøy
  Hendig, stilig og lett

  Fin dobbel Skittentøyskurv i sort med aluminiumsramme, kan hjelpe deg å skille f.eks. hvitt og farget – eller i sengetøy og håndklær – kun fantasien setter grenser. Med dobbel kleskurv slipper du å sortere alt tøyet på en gang – for det gjøres etter hvert som klærne blir skitne.

  I tillegg til klesvask kan kurven også brukes som oppbevaringskurv til leker, strikketøy, garn, diverse ting og etuier så det er lettere å holde orden. Alt i alt en fin, lett og veldig hendig Skittentøyskurv .

  Utvendig

  • Farge: Svart
  • Mål: 62 X 32 X 52 cm. (BXDXH)
  • 2 pustende lukkinger på toppen
  • Dobbel design Skittentøyskurv 
  • 2 håndtak, for enkel transport
  • Forsterket og stabil base
  • Aluminiumsramme øverst

  Innsiden

  • Volum: 102 L (51 L i hvert rom)
  • 4 karbonfiberstag (1 i hvert hjørne)

  Mer informasjon

  • Vekt: 735 g
  • Tåler å bli våt og fuktig
  • Materiale: Rustfritt aluminium og sterk polyester
  • Merke og design: Regovs
  • NB! Kjøkkenhåndklær vist på bildet er ikke inkludert i kurven

  Dobbel skittentøyskurv: En lett håndterbar design

  Designet på denne dobbel skittentøyskurven er både estetisk tiltalende og funksjonelt. Med en stabil aluminiumsramme og sterkt polyester som materiale, tilbyr skittentøyskurven en lett håndterbar og holdbar løsning for dine vaskebehov. Den svarte fargen og det moderne utseendet gjør den til et stilig tillegg til hjemmet ditt. Håndtakene på sidene letter transporten av vasketøyet til og fra vaskerommet, mens den forsterkede og stabile bunnen sikrer at skittentøyskurven kan håndtere tyngre belastninger uten problemer.

  Dobbel skittentøyskurv: Allsidig bruk

  I tillegg til sin primære funksjon som en dobbel skittentøyskurv, kan dette produktet fra Regovs også brukes som en oppbevaringsløsning for andre gjenstander. Den kan brukes til å oppbevare leker, strikking, garn eller andre små gjenstander som ellers ville vært vanskelig å holde orden på. Dette gjør den til en allsidig løsning som passer i de fleste husholdninger.

  Dobbel skittentøyskurv: Merket Regovs

  Regovs er et merke kjent for sin kvalitet og design. Vi tilbyr en rekke forskjellige produkter designet for å gjøre livet ditt enklere og mer organisert. Denne dobbel skittentøyskurven er et eksempel på den kvaliteten og tanken som går inn i hvert produkt fra Regovs. Den er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende, og den holdbare konstruksjonen garanterer at den vil være et tillegg i hjemmet ditt i lang tid fremover.

  Dobbel skittentøyskurv: Utmerket investering i hjemmet ditt

  Denne dobbel skittentøyskurven fra Regovs er en utmerket investering for alle som leter etter en praktisk og stilig løsning for sine vask- og oppbevaringsbehov. Med sin allsidige bruk, holdbare konstruksjon og estetisk tiltalende design vil denne skittentøyskurven sikkert være en verdsatt tillegg i hjemmet ditt.

  Bli kvitt tøyet med en ny Skittentøyskurv 

  Det er igjen på tide å strekke seg etter Skittentøyskurven, for klær må vaskes.
  Årsaken kan være at en topp av den registrerte kurven har kommet over sin øvre grense i kanten, slik at tøyet nå faller på gulvet ved siden av hvis du legger mer på/i kurven - selv om du har trykket på klærne. sammen.

  Eller kanskje tøyet har begynt å lukte fra den store Skittentøyskurven, hvor det gjør vondt i ryggen å bøye seg ned og fiske ut tøyet når du leter etter et spesifikt klesplagg å vaske, eller det hele renner ut i én stor haug fra kleskurven når du snur den opp ned.

  Etter dette skjer den evige oppgaven med å sortere klærne etter farge, eller det må legges i mindre hauger etter stoffmateriale, begge deler eller mer, siden du nettopp har kastet alt tøyet i den gamle Skittentøyskurven i samme haug.

  Uansett årsak til vask av klær og størrelsen på din brukte kleskurv, er det ikke en oppgave du ser frem til å måtte ta fatt på.

  Generelt sett er det sjelden å gjøre klesvask en morsom oppgave, men med en ny kleskurv fra Regovs blir det et mer overkommelig og overkommelig arbeid enn det har vært så langt!

  Skittentøyskurven deler seg på en praktisk måte

  Med denne sterke og stilige Skittentøyskurven slipper du de vanlige problemene med å ikke ha nok plass i en kleskurv som er for liten til tøyet, men klærne glemmes heller ikke i stor porsjon her, da denne praktiske kleskurven akkurat har riktig størrelse for en betydelig mengde vask.

  Noe av det mest raffinerte med denne Skittentøyskurven  er imidlertid at den er delt inn i to rom, som du selv kan bestemme hvordan du skal bruke.

  På denne måten kan du sortere etter farge, tekstil, stoff, materiale eller noe helt annet du foretrekker å dele opp tøyet etter når du skal vaske. Kanskje det er på tide at du introduserer mer fordelaktige måter å sortere tøyet på, da en slik lett kleskurv her inviterer deg til det!

  Bruker du enda flere av disse Skittentøyskurvene  har du også muligheten til å kunne sortere enda flere, enten det er klær, sengetøy, håndklær eller noe helt annet.

  Denne kleskurven kan holde mye vekt i innholdet, slik at du kan fylle den tungt, til randen eller med toppen på i de to rommene, avhengig av hvordan du velger å gjøre det selv.
  Det er også mulighet for å lukke toppen slik at tøyet holder seg på plass dersom du skal frakte tøyet over både korte avstander fra rom til rom eller lengre turer fra hus til hus, slik at du ikke mister tøyet på veien , men så det er fortsatt en mulighet til å la tøyet puste.

  De to håndtakene gjør denne Skittentøyskurven  med 2 rom enda enklere å bære rundt på, slik at du har mindre å flytte rundt på og trenger å mase mindre med tøyet.

  Skittentøyskurven  kan brukes mange steder og har mange funksjoner

  Selv om dette i utgangspunktet er en Skittentøyskurven  med 2 rom, hvis hovedfunksjon er å fylles med tøy, er det helt opp til deg hvordan du velger å bruke den.

  Du kan tross alt velge å bruke denne oppdelte Skittentøyskurven  som en beholder du har forskjellig utstyr i, som kan være alt fra til bruk på syrommet til når du skal ha oversikt over noen kluter ute på verkstedet.

  Dette er også en billig Skittentøyskurven, noe som gjør den praktisk for den prisbevisste kjøperen, som heller ikke har mye plass å gjøre godt med hjemme.

  Derfor passer den til alt fra små studentboliger til de helt store villaene, hvor du kanskje har flere vaskerom å gjøre godt med.

  Er det flere under samme tak som skal dele vasketøy, er en praktisk Skittentøyskurv som denne også en smart enhet å bruke når man også vil dele opp tøyet etter hvem som skal vaske og på den måten bruke skille de respektive rommene for de gitte personene. På den måten får du heller ikke blandet tøyet.

  Da er du lei av stinkende tøy som enten hoper seg opp for fort eller aldri blir vasket, deretter må du sortere det i flere mindre hauger og vaske det over flere omganger, så er det bare å investere i Skittentøyskurven  vår her, som har riktig størrelse for alt fra enslige til hele familier som ønsker å få vasket tøy etter en perfekt belastning uten å måtte dele tøyet først.

  Det har aldri vært enklere å ta en vaskerunde når du har tøyet fordelt i vår Skittentøyskurv  med 2 rom, som du – som nevnt – også kan bruke til oppbevaring av mange forskjellige ting, derfor er det ikke krav om at denne kurven skal være plassert på vaskerommet.

  Å vaske tøy er kanskje ikke akkurat gøy, men med denne Skittentøyskurven  er det ganske nærme!