CHAT MED OSS

  Håndlavede læderbælter ved Regovs.dk

   

  Regovs.no har egen lærfabrikk, der vi lager lærbelter etter dine ønsker, og derfor kan vi tilby deg svært gode priser. De håndlagde beltene fremstilles av italiensk kjerneokselær med trendy og solide spenner. Bredden på beltene er fra 1,5 til 5 cm og tykkelsen er mellom 2,8 og 3,5 mm. 

  Beltene er svært solide, og derfor gir vi 5 års garanti på egenproduserte belter. Regovs lærbelter er som regel laget i et klassisk design og passer derfor til de aller fleste bukser.

  Utover belter, har vi også vår egen kleskurv med to separate rom. Denne kleskurven er godt ...

  egnet til sortering av klesvask, oppbevaring av leker, strikketøy eller annet. For å holde prisen nede har vi fått inn en større levering kleskurver, til gagn for alle. 

  Regovs har også lommebøker, herrelommebøker og lærlommebøker

  Lærlommebøker og kortholdere er også noe av det vi har spesialisert oss på. Regovs har valgt ut noen av de beste modellene i herrelommebøker og lærlommebøker til menn. Lommebøkene er også forsynt med RFID-sikker funksjon, sånn at de forhindrer ufrivillig kontaktløs betaling og avlesing av kortene dine.  

  Ryggsekker i lær fra Regovs

  Via dyktig og anerkjent produsent får Regovs laget egne skuldervesker og ryggsekker. Flere av veskene er designet av Rudi & Harald Nielsen som blant annet er kjent fra fotball og de gamle Far til fire-filmene. Det er flotte og eksklusive ryggsekker og skuldervesker laget i lekkert kalveskinn. En av de mest kjente veskemodellene fra Rudi & Harald er veskene med glidelåser i flere forskjellige farger. Kjøp din nye lærveske i lekkert design fra Regovs i dag.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se