CHAT MED OSS
Kundeservice

  Håndlavede læderbælter ved Regovs.dk

   

  Regovs.no har egen lærfabrikk, der vi lager lærbelter etter dine ønsker, og derfor kan vi tilby deg svært gode priser. De håndlagde beltene fremstilles av italiensk kjerneokselær med trendy og solide spenner. Bredden på beltene er fra 1,5 til 5 cm og tykkelsen er mellom 2,8 og 3,5 mm. 

  Beltene er svært solide, og derfor gir vi 5 års garanti på egenproduserte belter. Regovs lærbelter er som regel laget i et klassisk design og passer derfor til de aller fleste bukser. Se også vårt utvalg av damebelter.

  Utover belter, har vi også vår egen kleskurv med to separate rom. Denne kleskurven er godt egnet til sortering av klesvask, oppbevaring av leker, strikketøy eller annet. For å holde ...

  prisen nede har vi fått inn en større levering skittentøyskurver, til gagn for alle. 

  Regovs har også lommebøker, herrelommebøker og lærlommebøker

  Lærlommebøker og kortholdere er også noe av det vi har spesialisert oss på. Regovs har valgt ut noen av de beste modellene i herrelommebøker og lærlommebøker til menn. Lommebøkene er også forsynt med RFID-sikker funksjon, sånn at de forhindrer ufrivillig kontaktløs betaling og avlesing av kortene dine.  

  Ryggsekker i lær fra Regovs

  Via dyktig og anerkjent produsent får Regovs laget egne skuldervesker og ryggsekker. Flere av veskene er designet av Rudi & Harald Nielsen som blant annet er kjent fra fotball og de gamle Far til fire-filmene. Det er flotte og eksklusive ryggsekker og skuldervesker laget i lekkert kalveskinn. En av de mest kjente veskemodellene fra Rudi & Harald er veskene med glidelåser i flere forskjellige farger. Kjøp din nye lærveske i lekkert design fra Regovs i dag.

  Regovs – Når Kvalitet og Funksjonalitet Går Hånd i Hånd

  I en verden hvor mote og funksjonalitet ofte skifter kontinuerlig, står Regovs støtt med et løfte om kvalitet som varer i årevis. Merket Regovs representerer en blanding av elegant design og praktisk brukervennlighet, noe enhver moteentusiast og funksjonssøker kan sette pris på.

  Lærbelter – Et Stilfullt Uttrykk Belter har alltid vært mer enn bare et praktisk verktøy for å holde buksene oppe. De er en uttalelse, et uttrykk for ens personlige stil. Og når det kommer til belter, står Regovs’ lærbelter i en klasse for seg. Hvert belte er laget med en dyp forståelse for lær sin naturlige skjønnhet og den håndverksmessige finesse som garanterer holdbarhet.

  Lærlommebøker – En Fusjon av Eleganse og Holdbarhet En lommebok er ikke bare et nødvendighet; den er også en forlengelse av ens stil. Regovs’ lærlommebøker bringer det beste fra begge verdener – estetikk og funksjonalitet. Med en solid konstruksjon som lover holdbarhet og et design som oser av klasse, vil du finne deg selv tiltrukket av disse lommebøkene gang på gang.

  Kjølebager – Når Funksjonalitet Møter Stil Våre daglige rutiner krever ofte at vi trenger en praktisk løsning for å oppbevare mat og drikke. Regovs' kjølebager tilbyr ikke bare effektiv kjøling, men også en stil som skiller seg ut fra mengden. Disse kjølebagene sikrer at maten din forblir fersk mens du gir et stilfullt inntrykk.

  Skittentøyskurver – Organiser med Stil Glem kjedelige plastkurver og tenk oppbevaring med en vri. Regovs' Skittentøyskurver er designet med mål om å kombinere funksjonalitet med et moderne og stilig design. Nå kan du organisere vasketøyet ditt på den mest elegante måten.

  Konklusjon - Regovs forstår betydningen av kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. Enten det er belter, lommebøker, kjølebager, eller vasketøykurver, leverer Regovs produkter som ikke bare er funksjonelle, men også stilfulle. Invester i kvalitet, velg Regovs.