CHAT MED OSS
Kundeservice

  Zeller Present Grå Dobbel Skittentøyskurv med 2 Rom - 86 L

  Populær
  Zeller Present Grå Dobbel Skittentøyskurv med 2 Rom - 86 L  Eksklusiv dobbel skittentøyskurv med 2 Rom fra Zeller Present

  Stilistisk dobbel skittentøyskurv. I tillegg til det praktiske formålet er denne kurven også en fryd for øyet. Den grå fargen kombinert med tre er prikken over i-en.

  Utvendig
  • Farge: Grå
  • Mål: 33 X 53,4 X 50 cm (L X B X H)
  • 2 åpninger for lettere grep
  • Kraftig bambusring øverst
  • 4 stivere av bambus - 1 i hvert hjørne
  • 2 lokk
  Innsiden
  • Volum: 86 L (2 separate rom på 43 L)
  Mer informasjon

  Dobbel skittentøyskurv med 2 rom: Praktiske funksjoner

  Denne doble skittentøyskurven med 2 rom kommer med mange praktiske funksjoner. For det første hjelper de to separate rommene deg med å sortere klesvasken allerede når du kaster inn den skitne skittøyet, en funksjon som er spesielt nyttig for store familier eller de med en hektisk hverdag. For det andre gjør den robuste bambusringen øverst og de sterke håndtakene det enkelt å bære skittøyet til og fra vaskerommet. Og med målene 33 x 53,4 x 50 cm er denne skittentøyskurven med 2 rom kompakt nok til å passe inn i de fleste rom, samtidig som den gir god plass til klesvasken din.

  Dobbel skittentøyskurv med 2 rom: Merket Zeller Present

  Zeller Present har vært en pålitelig leverandør av kjøkken- og husholdningsartikler i over 30 år. Siden oppstarten i 1983 har de fokusert på å tilby produkter som er både praktiske og estetisk tiltalende. Denne doble skittentøyskurven med 2 rom gjenspeiler Zeller Presents engasjement for kvalitet og design. Med sin kombinasjon av funksjonalitet og stil er denne skittentøyskurven en utmerket investering for ditt hjem.

  Dobbel skittentøyskurv med 2 rom: Ytterligere produktinformasjon

  Med en vekt på bare 1210 g er denne doble skittentøyskurven med 2 rom lett nok å flytte rundt på, men robust nok til å holde klesvasken din trygg og organisert. De to separate rommene på 43 liter hver gjør det enkelt å skille lyse og mørke klær, mens den kraftige bambusringen øverst og de sterke håndtakene gjør den enkel å bære. Laget av holdbart polyester og bambus er denne skittentøyskurven med 2 rom designet for å vare. Den moderne designen gjør den til et stilig og praktisk tillegg til hjemmet ditt.

  Dobbel skittentøyskurv med 2 rom: Bruksområder og andre produkter

  Denne doble skittentøyskurven med 2 rom er svært allsidig og kan brukes til ulike formål. I tillegg til å holde klesvasken organisert, kan den også brukes til å oppbevare andre husholdningsartikler som tekstiler, garn eller leker. Hvis du er interessert i å ytterligere forbedre organiseringen i hjemmet ditt, kan du også overveie å skaffe deg andre smarte oppbevaringsløsninger fra Regovs. For eksempel er Zeller Present krydderstativ med 6 glass en utmerket løsning for å holde krydderiene dine organisert og lett tilgjengelige. Og når du er på farten, vil Travelite City grønn kabinveske sørge for at du kan pakke alle nødvendighetene dine på en organisert og moteriktig måte. Uansett vær, vil Smati transparent stor paraply holde deg tørr og beskyttet. Alle disse produktene er designet med både funksjonalitet og estetikk i tankene, akkurat som denne doble skittentøyskurven med 2 rom.

  Denne skittentøyskurven er bærbar og praktisk å bruke til enhver tid, og imponerer med sin moderne design. Det gjør at de skitne klærne dine forsvinner under lokket og sikrer dermed alltid et ryddig hjem. Takket være 2-romsinndelingen kan du sortere tøyet etter farge. De to lokkene gjør veien til vaskemaskinen enklere.

  Skittentøyskurven egner seg for plassering mange steder i hjemmet. For eksempel i et rom, bad eller vaskerom. Skittentøyskurven kan også brukes til strikking, garn eller leker når du skal rydde opp. Kjøp din nye flotte skittentøyskurv fra Zeller Present hos Regovs i dag.

  Om Zeller Present over tid

  I over 30 år har utvalgte kjøkken- og husholdningsartikler, samt hjemmetilbehør for alle områder av en husholdning, vært Zeller Presents' mål og lidenskap.

  Zeller Present ble grunnlagt i 1983 som et salgsselskap Zeller Present, produksjon og salg, de fokuserte sitt produktspekter på gaver og praktisk kjøkkenutstyr, fremhevet fra naturlige materialer tre og kork.

  Suksesshistorien begynte med slagordet «Wood is the key» med distribusjon av bokshyller, skjærebrett og andre bokser.

  I dag er selskapet omdøpt til Zeller Present Handels GmbH og fokuserer videre på nyttige og vakre ting som bringer glede, lettelse og orden til hjemmet og husholdningen, gjennom årene har Zeller Present spesialisert seg på det omfattende produktutvalget som du ser i dag.