CHAT MED OSS
Kundeservice

    Figuretta RFID-safe Air Tag Svart Lommebok - 7-9 Kort

    Figuretta RFID-safe Air Tag Svart Lommebok - 7-9 Kort



    Figuretta Kortholder lærlommebok - Plass til AirTag

    Smart stor lommebokmodell fra Figuretta. Denne lommeboken er RFID-sikker, noe som betyr at informasjonstyver ikke kan stjele kortenes informasjon mens de er i lommeboken din. Det betyr at kontaktløs betaling ikke kan skje når kortet ditt er i lommeboken eller annen form for automatisk avlesning! Super smart! Når du så tar kortene ut av lommeboken, kan du selvsagt bruke dem til å foreta kontaktløse betalinger selv.

    En annen fin ting med denne kortholderen er at den har plass til en AirTag. AirTag ble utviklet av Apple for å spore tingene dine. AirTag er designet for å fungere som en nøkkelfinner for å hjelpe deg med å finne dine personlige gjenstander.

    I selve kortholderen gjelder dette: Dine kredittkort, førerkort, medlemskort mm. plassert i åpningen og presset på plass. Når et kort skal brukes, trykker du bare på den svarte knappen nederst og voila, du finner enkelt kortet ditt. Avhengig av tykkelsen på kortene og om de er preget eller ikke (på f.eks. Dankort og visakort er navn og kortnummer fysisk uthevet) kan det være inntil 6 kort i holderen: - med preging maks. 4 kort og uten preging maks. 6 kort. Kortene kommer ut av Figuretta Cardprotector, som en vifte, og det er på den måten veldig enkelt å ta ut ønsket kort. Når den skal på plass igjen er det bare å sette den tilbake og trykke alle kortene på plass. Det patenterte systemet sikrer dermed at kortene ikke glir mot hverandre, og reduserer dermed slitasje på magnetstripen og brikken. Et enkelt klikk gir deg rask og enkel tilgang til de viktigste kortene dine. I tillegg til plassen i kortbeskytteren er det også plass til flere kort, sedler og bilag. Lommebok lukkes med en trykknapp.

    Utvendig

    • Farge: Svart
    • Dimensjoner: 10 X 7 X 1,2 cm (H X B X D)Lukkes med trykknapp
    • Plass til 2 kredittkort
    • Plass til AirTag (ikke inkludert)

    Innsiden

    • RFID safe - hindrer kontaktløs betaling / beskytter kortene dine mot automatisk avlesning
    • 1 kortlomme
    • Plass til 6 kredittkort (4 med preging) i selve kortholderen
    • 1 seddelrom

    Mer informasjon

    • Materiale: Aluminium og kalveskinn
    • Vekt: 120 g
    • Merke: Figuretta

    Figuretta lager veskene sine til en høy kvalitet, og er laget og produsert i deilige og kvalitetsbevisste materialer. Cardprotector Miniwallet og Largewallet er sikre lommebøker laget med et aluminiumsdeksel, som alltid brukes i Figurettas originale kortholdere. Målet med Figuretta er å gi kundene et kvalitetsprodukt som er nøye testet før levering. Figuretta lommebøker og kortholdere er RFID-sikre.