CHAT MED OSS
Kundeservice

  Belsac Svart Rumpetaske Crossover i Kalveskinn 2,2 L

  Populær
  Belsac Svart Rumpetaske Crossover i Kalveskinn 2,2 L  Stilig på farten med Belsac svart belteveske / crossover

  Belsac svart belteveske i kalveskinn med kryss er en stilig og praktisk løsning for lagring underveis. Veskenes elegante svarte nyanse gir et tidløst uttrykk som enkelt kan kombineres med ethvert antrekk. Med glidelåslommene har du muligheten til å organisere eiendelene dine mens du holder dem trygt på plass. Dette gjør vesken ideell for å oppbevare nødvendighetene dine som telefon, nøkler og penger mens du er på farten.

  Den justerbare belteremmen gir deg muligheten til å tilpasse vesken til ønsket passform, noe som gjør den behagelig å ha på hele dagen. Uansett om du er på vei til jobb, skole eller en avslappet dag i byen, legger Belsac beltetasken til en moderne og funksjonell dimensjon til stilen din.

   

  Utvendig

  • Farge: Svart
  • Mål: 13,5 X 29 X 9 cm (H X B X D)
  • Justerbar beltestropp: 80 - 135 cm
  • 2 glidelåslommer på front
  • Glidelås i topp

  Innvendig

  • Farge: Svart
  • Volum: 2,2 L 
  • 1 glidelåslomme

  Mer informasjon

  • Vekt: 270 g 
  • Materiale: Kalveskinn
  • Merke: Belsac
  Belsac svart belteveske - Eksklusiv kvalitet for alle anledninger

  Beltetasken har for lengst gjennomgått en imponerende transformasjon fra å være en enkel oppbevaringsløsning til å bli et uunnværlig motetilbehør. Når vi snakker om bæltetasker, er Belsac et merke som skaper førsteklasses beltetasker kjent for sin høye kvalitet og eksklusivitet i kalveskinn. Belsac beltetasker er laget av førsteklasses kalveskinn, noe som gir dem en uovertruffen følelse av luksus. Dette naturlige materialet er ikke bare utrolig holdbart, det eldes også vakkert, noe som gjør din Belsac beltetaske til et langvarig tillegg til garderoben din.

  Det som virkelig skiller Belsac beltetasker fra andre er deres funksjonalitet og oppmerksomhet på detaljer. Med et mangfold av lommer og glidelåser kan du lagre og organisere de viktigste eiendelene dine på en strukturert måte. Uansett om du er på vei til en spennende reise, en tur i naturen, en pulserende festival eller bare en dag med shopping, vil din Belsac beltetaske holde styr på nødvendighetene dine.

  Belsac er kjent for å kombinere funksjonalitet med godt design. Beltetaskene deres er ikke bare praktiske, de er også stilig, noe som gjør dem til det perfekte tilbehøret til ethvert antrekk. Belteremmen er justerbar, slik at du kan tilpasse vesken etter behovene og stilen din.

  I dag, der praktisk oppbevaring og stil går hånd i hånd, er Belsac beltetasker det opplagte valget. Med sin høye kvalitet, den luksuriøse følelsen av kalveskinn, mange lommer og bruksområder, samt en elegant design med justerbar belterem, er de det ultimate valget for alle som ønsker å kombinere funksjonalitet og mote. Gjør din neste opplevelse enda mer behagelig med en Belsac beltetaske – din trofaste følgesvenn for alle anledninger.

  Bagger og skuldervesker - Mer plass, samme komfort

  Er du på jakt etter mer lagringsplass enn det en beltepose kan tilby, er vesker og skuldervesker det ideelle valget. Disse veskene kombinerer stil og funksjonalitet, noe som gjør dem passende for daglig bruk, shopping eller reiser.

  Skuldervesker er praktiske og kan bæres enkelt over skulderen, noe som frigjør hendene og legger til en dimensjon av bekvemmelighet. De kommer i ulike størrelser og design, slik at kundene kan velge en som passer deres individuelle behov og personlige stil.

  Større håndvesker er perfekte for de som trenger ekstra plass for å organisere eiendelene sine. Disse veskene kan romme daglige nødvendigheter som lommebok, telefon, nøkler og mer, noe som gjør dem ideelle både for arbeid og fritid.

  Uansett om det er en elegant skulderveske eller en romslig håndveske, tilbyr vårt utvalg av vesker flere alternativer for de som ønsker mer plass og komfort i sin daglige livsstil.