CHAT MED OSS
Kundeservice

  Travelite Kick Off Antrasitt Reisetoalettmappe - 4 L

  Travelite Kick Off Antrasitt Reisetoalettmappe - 4 L


  •  239,00 kr

  Farger:
  • Travelite Kick Off Antrasitt Reisetoalettmappe - 4 L
  • Travelite Kick Off Petrol Toalettmappe - 4 L
  • Travelite Kick Off Rosa Toalettmappe - 4 L
  • Travelite Kick Off Rød Toalettmappe - 4 L
  Gaveinnpak.:
  Velg antall:

  Varenummer: 6920-04
  check Mengde på eget lager: +7


  Klassisk og enkel toalettveske / toalettmappe / reisetoalettmappe for den stilfulle reisende

  Er du på jakt etter en klassisk og enkel toalettmappe? Da er denne toalettmappen fra Travelites kick-off-serie det perfekte valget for deg! Denne reisetoalettmappen kombinerer stil og funksjonalitet på en enestående måte og er ideell for enhver reisende.

  Utvendig

  • Farge: Antrasitt (Grå)
  • Dimensjoner: 24 X 15 X 12 cm (B X H X D)
  • Hank i siden
  • 2 glidelåsåpninger øverst
  • 1 glidelåslomme foran

  Innsiden

  • Farge: Svart
  • Volum: 4 L
  • 2 store rom
  • 2 lommer

  Mer informasjon

  • Vekt: 210 g
  • Materiale: Vannavvisende kvalitetspolyester
  • Merke: Travelite

  En uunnværlig reisekamerat: Travelites klassiske toalettmappe og reisetoalettmappe

  En god toalettmappe er ikke bare et praktisk oppbevaringsmiddel, men også en uunnværlig reisekamerat som kan gjøre dine opplevelser mer behagelige og velorganiserte. Toalettmappe er det essensielle redskapet for enhver som ønsker å reise lett og effektivt. Med smart design og optimale oppbevaringsløsninger er toalettmappe det ideelle tilbehøret for dine reiseeventyr. Den gjør det lett å holde styr på dine personlige hygieneartikler og sørger for at du alltid har det du trenger, rett ved hånden.

  Travelites toalettmapper er designet med fokus på funksjonalitet og stil. Den er din pålitelige reisepartner som sikrer at dine personlige hygieneartikler og essensielle produkter alltid er innen rekkevidde. Med smarte lommer, rominndelinger og en robust konstruksjon er en toalettmappe fra Travelite det perfekte valget for enhver som ønsker å reise med letthet og eleganse.

  Toalettmappe og reisetoalettmappe fra Travelite: Perfekt for enhver reise

  En toalettmappe fra Travelite er ikke bare ideell for lengre reiser; den er også perfekt for weekendturer. Når du skal pakke lett og smart for en kortere reise, er en toalettmappe et must-have. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å ta den med overalt, og dens effektive oppbevaringsløsninger gjør den til den perfekte følgesvenn for enhver helgetur.

  Gjør oppbevaring lekende lett med en Travelite toalettmappe og reisetoalettmappe

  Oppbevaring trenger ikke å være vanskelig, og med Travelite toalettmappe blir det en lek. Uansett om du er på forretningsreise, familieferie eller romantisk helgeopphold, kan du stole på at denne toalettmappe møter dine behov. Den er ikke bare et oppbevaringsmiddel; den er en stilig detalj som gjør hele forskjellen i dine reiseopplevelser.

  Den praktiske utformingen av toalettmappe gjør det enkelt å opprettholde orden på dine eiendeler. Uansett om det er tannbørste, sjampo eller små tilbehør, kan du oppbevare alt sikkert og organisert i denne toalettmappe. Aldri mer vil du miste tid på å lete etter dine toalettsaker - de vil alltid være innen rekkevidde og klare til bruk.

  Opplev reisekomfort med en Travelite toalettmappe og reisetoalettmappe

  Så hvorfor gå på kompromiss med din reisekomfort? Velg en toalettmappe fra Travelite og opplev hvordan praktikk og stil går hånd i hånd. Hold orden på dine eiendeler, uansett hvor du går, og gjør hver reise til en velorganisert og hyggelig opplevelse. Invester i kvalitet, invester i en Travelite toalettmappe, og la den være din pålitelige følgesvenn på alle dine eventyr. Gjør oppbevaring enkel, stilig og praktisk med en toalettmappe fra Travelite!

  Reis med Travelite

  Men det stopper ikke her! Hvis du også leter etter reisevesker eller en helgetaske, har vi et bredt utvalg av Travelite-produkter som passer til dine behov. Deres reisevesker og helgetasker kombinerer også klassisk design og praktisk funksjonalitet for å gjøre reisen enda mer behagelig. Uansett om du leter etter en elegant og romslig reiseveske eller en kompakt helgetaske, har Travelite det perfekte valget for deg.