CHAT MED OSS

  Se de flotte skinnveskene

  Når du begynner å kjenne på vesker i lær, kjenner du nok den gode kvaliteten med en gang, og når du ser på veskens design, oppdager du den moderne og flotte looken – kanskje blir du nesten litt forelsket? Damevesker og skuldervesker i høy kvalitet!

  Skinnvesker: Les mer nedenfor

  Damevesker i velduftende lær/skinnvesker

  De aller fleste av disse veskene er laget av kalveskinn, hvilket innebærer lang levetid og et eksklusivt og lekkert uttrykk.

  Se det store utvalget damevesker

  En god kvalitetsdameveske i lær blir bare penere med tiden og får en flott og rustikk look. Dersom den har blitt litt for rustikk, kan du gi den en omgang lærpleie, hvilket vil fremheve den opprinnelige fargen og gi vesken fornyet glans. En god skinnveske, skulderveske eller dameveske er svært godt egnet som en gave som varer lenge.

  Trendy vesker designet i lær.

  På Regovs.no finner du lær- og skinnvesker til dame fra følgende merker: The MonteTreatsBelsacAxelsen & SønMontanaPia Ries og House of Sajaco.

  Mormors vakre skinnveske

  Det jeg husker best med mormor er skinnveska hennes. Skinnveska var det eneste man kunne være sikker på at hun alltid hadde med. Denne veska var som sydd fast til henne – det eneste tidspunktet hun satte den fra seg var når vi spiste eller når vi gikk rundt juletreet på julaften. Jeg var nok 4 år gammel, liten og trøtt, og ville helst stå over da de andre skulle gå rundt juletreet. Mens jeg satt på stolen, kom mormor bort til meg og spurte om jeg ville passe på veska hennes. I begeistring ropte jeg «Ja, for den lukter». Det var sant nok, for når det er ekte lær, kan man lukte det. Jeg glemmer aldri den lukten. Så, noen år senere, gikk det opp for meg hvorfor mormor var så glad i skinnveska si: den er lojal og kan være ute til langt på natt, uten å se sliten ut neste dag.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se