CHAT MED OSS

  Smarte iPad deksler, etuier og covers

  Godt beskyttelsesdeksel / deksel / etui til din nye iPad. Kjøp en god iPad cover og iPad ditt er godt beskyttet mot smuss og støt. Nettbrett er ikke den billigste typen elektronisk utstyr å investere i. Derfor er det naturligvis en ekstra god idé å ta godt vare på dem. Heldigvis finnes det iPad nettbrettetuier og deksler som de nedenfor som håndterer dette etuiet uten problemer.

  iPad-cover: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:
   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Finn ditt nye deksel til iPad her

  Som en stor bonus beskytter dekslene og veskene ikke bare nettbrettene dine, de ser også bra ut og har et innbydende design.

  Hos Regovs.no finner du iPad deksler og nettbrettdeksler fra merke: Belsac

  Beskyttelse for din iPad eller nettbrett i skinn og skinn

  En nydelig eksklusiv veske, iPad deksel, sleeve til nettbrettet ditt er den fra belsac i skinn. Trekket har beskyttelse på sidene og er utstyrt med kvalitets YKK glidelås. Et iPad deksel fra Belsac er et stilig deksel i skinn. Kjøp ditt nye skinnveske til iPad og nettbrett hos Regovs i dag.

  Hva ser du etter? Veske for iPad-deksel, iPad-holder eller iPad-omslag

  Det er annerledes hva folk kaller en bag for en iPad eller nettbrett. Det kan kalles en bag for iPad eller nettbrett eller iPad-deksel, iPad-holder eller iPad-omslag. Kjært barn har mange navn.

  Beskytt din iPad eller nettbrett mot vann og skitt når du er på ferie eller tur

  Trenger du å ta med deg iPaden eller nettbrettet på ferie, tilbyr aLoksak deksler til både iPad, nettbrett og mobiltelefon. Holder tett ned til 60 meters vanndybde, er fleksibel ned til minus 40 °C, fungerer med berøringsskjermer, smarttelefoner, ipads og ulike nettbrett. De er vanntette, støvtette og lufttette. Brukes til mobiler, kameraer, ipads, nettbrett, kort, papir, kluter og mye mer.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale: