CHAT MED OSS
Kundeservice

  Belsac Svart Liten Damelommebok i Kalveskinn - 18 Kort

  Belsac Svart Liten Damelommebok i Kalveskinn - 18 Kort  Liten lærlommebok med mange kortlommer

  Smart liten damelommebok i elegant design med vakre detaljer. Denne lærlommebok kan enkelt tas med hvor som helst, siden den er liten og har mye plass. I tillegg har denne lommeboken plass til 17 kredittkort! Den har også god plass til kontanter og førerkort.

  Det danske merket Belsac ble grunnlagt i 1971 av Poul Hansen, som hadde stort fokus på den klassiske nordiske designtradisjonen. I dag drives Belsac av Camilla Dalager som også tilfører et snev av modernisme, femininitet og hverdagsmodighet til alle design.

  Udvendig 

  • Farge: Svart
  • Mål: 11,5 X 9,5 X 3,2 cm (B X H X D)
  • Klikklås åpning

  Innvendig 

  • 1 seddelrom 
  • Dobbelt møntrum med glidelåslås 
  • 17 rom til kreditkort
  • 1 fotokortlomme for f.eks. førerkort

  Mer informasjon

  • Materiale: Italiensk kalveskinn
  • Merke: Belsac

  Svart liten lommebok: Liten dame lommebok med plass til mange kredittkort

  Denne smarte lille dame lommeboken med vakker design og flotte detaljer er det perfekte valget for den moderne kvinnen. Denne svarte lille lommeboken i skinn kan enkelt bæres hvor som helst, da den er liten, men samtidig har plass til hele 17 kredittkort! Det er også rikelig med plass til kontanter og førerkort. Merket Belsac har en lang historie og har alltid strebet etter å tilby produkter av høy kvalitet. Denne svarte lille lommeboken er intet unntak, og designet gjenspeiler den nordiske designttradisjonen som Belsac verdsetter. Det moderne og minimalistiske utseendet, kombinert med funksjonell design, gjør denne lommeboken til et utmerket valg for den stilbevisste kvinnen.

  Svart liten lommebok: Eksteriør og mål

  Eksteriøret på denne svarte lille lommeboken er like imponerende som interiøret. Den svarte fargen er klassisk og tidløs, noe som gjør den enkel å matche med andre tilbehør og antrekk. Målene 11,5 x 9,5 x 3,2 cm (B x H x D) gjør den kompakt og bærbar, samtidig som trykk-låsen gir enkel tilgang til lommebokens innhold. Kombiner den med et elegant håndlaget belte fra Regovs Stockholm for en komplett look.

  Svart liten lommebok: Innvendige funksjoner

  Innvendig tilbyr denne svarte lille lommeboken en rekke funksjoner som gjør den svært praktisk. Den har 17 kredittkortlommer, en dobbelmyntlomme med glidelås og en fotokortlomme for eksempel førerkort. De mange lommene gjør det enkelt å holde orden på alle kortene dine og kontanter. Få mest mulig ut av din svarte lille lommebok ved også å investere i en Nordpol Basic Plus sovepose for dine utendørs eventyr.

  Svart liten lommebok: Materiale og merke

  Denne svarte lille lommeboken er laget av italiensk kalveskinn, noe som garanterer holdbarhet og en luksuriøs følelse. Belsac, som har vært aktiv siden 1971, har alltid fokusert på å skape produkter av høy kvalitet med et nordisk preg. Denne svarte lille lommeboken er et utmerket eksempel på merkets dedikasjon til kvalitet og stil.

  Svart liten lommebok: Kundeanmeldelser

  Mange kunder har rost denne svarte lille lommeboken fra Belsac for dens holdbarhet, funksjonalitet og stilrene design. De setter pris på hvor enkelt det er å organisere og få tilgang til eiendelene sine, samt lommebokens lette vekt og kompakte størrelse. Kundeanmeldelser vitner om høy tilfredshet, og mange anbefaler denne svarte lille lommeboken til andre. Det er et utmerket valg for dem som søker en pålitelig, stilfull og funksjonell lommebok for sine daglige behov eller for spesielle anledninger. Dessuten kompletterer denne svarte lille lommeboken stilen din med sitt elegante og tidløse utseende og hjelper deg med å holde orden.

  Sort liten lommebok: Kombiner med andre tilbehør

  Denne lille svarte lommeboken kan enkelt kombineres med andre tilbehør for en komplett look. Hvorfor ikke matche den med et par elegante skinnhansker fra H.K med ullfôr? Eller kanskje med en elegant håndveske fra samme merke? Mulighetene er uendelige, og denne lille svarte lommeboken vil sikkert bli en favoritt i tilbehørssamlingen din. Den kompakte størrelsen gjør den til et praktisk valg som enkelt kan passe i de fleste vesker eller lommer, samtidig som den gir rikelig med plass til alle dine viktige ting.

  Sort liten lommebok: Kjøp i dag og opplev kvaliteten

  Ikke nøl med å investere i denne lille svarte lommeboken fra Belsac i dag og opplev kvaliteten og funksjonaliteten som følger med et anerkjent merke. I tillegg kan du snart glede deg over den nye lommeboken din og alt den har å tilby, med rask og pålitelig levering fra Regovs. Benytt også sjansen til å utforske andre produkter fra Belsac og fullføre tilbehørssamlingen din med produkter av høy kvalitet og stil som hjelper deg med å holde deg organisert og se bra ut hver dag.