CHAT MED OSS
Kundeservice

  Stetson Fedora Natur Toyo Stråhatt / Sommerhatt

  Populær
  Stetson Fedora Natur Toyo Stråhatt / Sommerhatt


  •  1.329,00 kr

  Farger:
  • Stetson Fedora Natur Toyo Stråhatt / Sommerhatt
  • Stetson Fedora Svart Toyo Stråhatt / Sommerhatt
  Størrelse:
  Velg antall:

  Varenummer: 2198512-76
  check Mengde på eget lager: +7


  Elegant Toyo stråhatt herre / sommerhatt fra Stetson

  Denne nydelige stråhatt herre bringer uunngåelig tankene til Humphrey Bogart. Med sin behagelige passform og fleksible materiale er dette en fin lett lue å ha på seg. Stråhatten har et fint flettet uttrykk samt svettebånd på innsiden og et lekkert bredt hattebånd med det tradisjonelle Stetson emblemet på.

  Informasjon

  • Farge: Natur
  • Skjermbredde: 6 cm
  • Kronehøyde: 12 cm
  • Grosgrain hattebånd med stetson emblem
  • Svettebånd i bomull

  Mer informasjon

  • Vekt: 140 g
  • Materiale: 100% Toyostrå / japansk rispapir
  • Modell: Fedora
  • Merke: Stetson

  Stetson er langt mer enn den legendariske cowboyhatten, selv om det var cowboyhatten som reddet Stetson gjennom hattekrisen på 1950-1960-tallet. I dag er Stetson også kjent for sine mange andre hatter og selvfølgelig for sine stilige og smarte flatcaps. Felles for alle Stetson-luer er at de virkelig kan brukes - når de brukes beholder de fortsatt formen og det flotte utseendet. Stetsons hatter er og blir kvalitet fra ende til annen.

  Stråhatt herre: Kvalitet og Komfort

  Denne strå­hatt herre fra Stetson er laget av 100% Toyo­strå, også kjent som japansk rispapir, som er kjent for sin holdbarhet og lette følelse. Med en kantbredde på 6 cm og en kronehøyde på 12 cm, tilbyr denne hatten omfattende solbeskyttelse samtidig som den beholder en elegant profil. Det innebygde svettebåndet i bomull sikrer at du forblir komfortabel selv på de varmeste dagene. Det klassiske grosgrain hattbåndet med Stetson-emblemet fullfører looken og viser merkets dedikasjon til kvalitet og tradisjonell design.

  Stråhatt herre: Stetsons Historie

  Stetson er ikke bare et navn, det er en legende. Merket har en rik historie som strekker seg tilbake til 1800-tallet, og er mest kjent for sine ikoniske cowboyhatter. Selv om cowboyhatten reddet Stetson gjennom hattkrisen på 1950-60-tallet, har merket med tiden utviklet et mangfold av andre hatte­stiler. Denne strå­hatt herre er et strålende eksempel på Stetsons kontinuerlige streben etter innovasjon og kvalitet innen hattmakerfaget.

  Stråhatt herre: Match med andre Stetson-produkter

  For den motebevisste mannen tilbyr Stetson en rekke andre produkter som kompletterer denne strå­hatt herre perfekt. For et komplett look, vurder å kombinere din Stetson Fedora med en av våre elegante kalveskinnsvesker eller en av våre eksklusive kortholdere. Uansett om du er på vei til et forretningsmøte eller en avslappet kveld ute, vil denne strå­hatten for herrer legge til en sofistikert touch til antrekket ditt.

  Stråhatt herre: Kjøpsinformasjon og Pleieanbefalinger

  Å investere i en Stetson strå­hatt herre er et klokt valg for den stilmessig bevisste mannen. Hatten er en one-size-modell, men med sin fleksible konstruksjon og justerbare innsiden kan du enkelt finne en behagelig passform. For å forlenge levetiden til hatten, anbefaler vi at du oppbevarer den et tørt og kjølig sted når den ikke er i bruk. Når du reiser, vurder å oppbevare hatten i en av våre robuste kofferter for å beskytte den mot skader. Med riktig pleie vil din Stetson Fedora Natur Toyo strå­hatt for herrer forbli en favorittaccessory i garderoben din i mange år fremover.