CHAT MED OSS
Kundeservice

  Regovs Kiruna Svart Håndlaget Damebelte - B:2,5 / L:50-120

  Regovs Kiruna Svart Håndlaget Damebelte - B:2,5 / L:50-120


  •  629,00 kr

  Farger:
  • Regovs Kiruna Svart Håndlaget Damebelte - B:2,5 / L:50-120
  • Regovs Kiruna Brunt Håndlaget Damebelte - B:2,5 / L:50-120
  • Regovs Kiruna Rød Håndlaget Damebelte - B:2,5 / L:50-120
  • Regovs Kiruna Konjakk Håndlaget Damebelte - B:2,5 / L:50-120
  Gaveinnpak.:
  Midjemål:
  Velg antall:

  Varenummer: KT-S-25-15
  VIKTIG! Finn midjen din her: Klikk her

  MERK! Sendes i løpet av 5-7 virkedager

  check Mengde på eget lager: +7


  Dansk håndlaget lærbelte / damebelte  i henhold til ditt midjemål

  Belte

  • Farge: Svart
  • Stroppbredde: 2,5 cm
  • Materiale: Solid okseskinn

  Spenne

  • Farge: Messing
  • Mål: 5 X 4 cm
  • Materiale: Nikkelfritt metall

  Mer informasjon

  • Vedlikeholdes med skinnfett / skinnpleie
  • Design: Regovs
  • 5 års garanti

  HUSKE! Velg riktig størrelse ved bestilling.

  Beltet er laget av vår egen beltemaker, som legger stor vekt på håndverket sitt. Bare de beste materialene brukes til beltet ditt. Han bruker for eksempel kun kjerneskinn, som er skinn i et sammenhengende lag.

  Under produksjonen måler beltemakeren lærbeltet til din midjestørrelse, hvoretter beltet forkortes. Der spennen din er montert tar han litt av den sterke stroppen slik at skinnet rundt spennen får perfekt tykkelse. Til slutt lager han en trence, som er den lille lærremmen som holder enden av beltet på plass, og han følger med kantfarge og skinnfett, slik at beltet ditt blir komplett.

  Du får et lærbelte som passer akkurat deg.

  Svart damebelte: Eksklusivt materialevalg og design

  Materialet i dette svarte damebeltet er solid okseskinn, kjent for sin holdbarhet og evne til å eldes vakkert over tid. Spennen er laget av nikkel-fri metall med en elegant messingfarge, som tilfører en touch av eleganse til beltet. Dette beltet er ikke bare vakkert, men også funksjonelt med en bredde på 2,5 cm, noe som gjør det til et utmerket valg for å holde buksene på plass eller legge til en stilig touch til antrekket ditt.

  Svart damebelte: Håndverk og tradisjon

  Håndverket som går inn i hvert svarte damebelte fra Regovs er beundringsverdig. Beltet er laget av vår egen beltemaker som er svært dedikert til sitt håndverk. Kun de beste materialene brukes til beltet ditt. For eksempel brukes kun kjerne-lær, som er skinn i ett sammenhengende stykke. Under produksjonen måler beltemakeren beltet etter midjemålet ditt, hvorpå det skjæres til. Der spennen skal monteres, fjerner han litt av den kraftige remmen slik at læret ved spennen får perfekt tykkelse. Til slutt lager han en lærslynge, den lille remmen i lær som holder enden av beltet på plass. Deretter går han over beltet med kantfarge og lærsmøring slik at beltet ditt får en fin finish.

  Svart damebelte: Varig investering

  Å investere i et svart damebelte fra Regovs er å investere i et produkt som varer over tid. Med riktig pleie vil dette beltet være en del av garderoben din i mange år fremover. Med 5 års garanti kan du være sikker på at du får et produkt du kan stole på. Dette beltet tilbyr ikke bare funksjonalitet, men også et tidløst design som vil forbli relevant og stilig gjennom årene.

  Svart damebelte: Kompletter stilen din

  Dette svarte damebeltet er en utmerket måte å komplettere stilen din på. Enten du kler deg avslappet eller formelt, vil dette beltet legge til det lille ekstra til antrekket ditt. For mer elegante oppbevaringsløsninger, sjekk ut vår stablebare skohylle i bambus. Eller hvis du er på farten og trenger en pålitelig veske, ta en titt på vårt vanntette sykkelveske sett. For å holde orden på teene dine, se på vår tre tebokser. Hvert produkt fra Regovs er designet med tanke på din komfort og bekvemmelighet.

  Svart damebelte: Velg riktig størrelse

  Det er viktig å velge riktig størrelse når du bestiller ditt svarte damebelte fra Regovs. Med størrelser fra 50 til 120 cm er det et belte for nesten alle. Å ha et belte som passer riktig er avgjørende for komfort og funksjonalitet. Følg de enkle trinnene for å måle midjen din og velg den størrelsen som passer best for deg. Med Regovs får du et belte som ikke bare ser bra ut, men som også passer perfekt.