CHAT MED OSS
Kundeservice

  Reisenthel Svart ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L

  Populær
  Mengderabatt
  -10%
  Reisenthel Svart ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L


  •  219,00 kr
  • Ved kjøp av min. 2 stk.
   Pris pr. stk.:
   197,10 kr

  Farger:
  • Reisenthel Svart ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L
  • Reisenthel Herringbone Dark Blue ISO Thermocase - Kjølebag 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Rød ISO Thermocase - Kjølebag 1,5 L
  • Reisenthel Dots White ISO Thermocase - Kjølebag 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Twist Blue ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Navy ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Multi Dots ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L
  • Reisenthel Mixed Dots Red ISO Thermocase / Kjølebag - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Rosa ISO Thermocase - Kjølebag 1,5 L - RECYCL
  • Reisenthel Twist Pink ISO Thermocase - Kjølebag 1,5 L - RECYCLED
  Gaveinnpak.:
  Velg antall:

  Varenummer: D-KM-OY7003
  check Mengde på eget lager: +7


  Kjølebag, kjøleboks fra Reisenthel

  Vil du holde matpakken kald lenge? Da er denne kjølebagen ideell til dette, så slipper du en lunken matpakke.

  Holder seg kaldt i opptil 6 timer.

  Kjølebagen holder seg kjølig i opptil 6 timer når den er 75 % full og det er brukt kjøleelementer i posen.

  Utvendig

  • Fargen: Svart
  • Dimensjoner: 20 X 14 X 6,5 cm (L X H X D)
  • Glidelåsåpning i sidene
  • 1 håndtak på siden

  Innsiden

  • Volum: 1,5 L
  • Isolert
  • 1 nettlomme

  Mer informasjon

  • Vekt: 115 g
  • Materialer: Sterk og vannavstøtende polyester
  • Design: Reisenthel

  En kjølebag for en lett matpakke

  Du kan sikkert huske de endeløse lange kjøreture sørover om sommeren, når hele familien ble presset inn i en varm bil, og kursen var satt mot en destinasjon langt sørover, og man prøvde å holde varmen unna i bilen.

  Det var derfor en kjærkommen pause når man stoppet for å få lunsj, som selvfølgelig hadde blitt smurt hjemmefra.

  Men så dukket skrekken opp igjen når man husket hvordan maten ble pakket: brødskiver innrullet i sølvpapir, som ble lagt ned i en bag sammen med noe lesestoff som hadde ligget mellom bena på den ene forelderen hele veien. Hvorfor hadde de ikke brukt en kjølebag?

  Maten var derfor deretter. Brødet var klissete, pålegget var smurt, og smaken hadde i praksis forsvunnet, men man trengte næring.

  Denne feilen lærte du som voksen, så du alltid kjøpte mat på farten, enten du var i bilen eller skulle ta offentlig transport uten å bruke en kjølebag.

  Men det endte også med å bli en stor utgift for deg i det lange løp, så du ville egentlig heller smøre din egen matpakke, slik at du kunne velge den rimeligste maten, som du visste du likte og tålte.

  Av barndommens redsler husker du at det ikke er lønnsomt å ta med maten i en pose eller en ryggsekk når du er på reise - maten blir bare som du husker det fra skrekkscenarioet hjemme som barn.

  Du vurderer å bruke en kjølebag, men den eneste du eier, er en stor en som egentlig egner seg bedre når familien skal på piknik, og den er altfor stor å ta med når du skal besøke andre, på forretningsmøter eller på skolen, der du også må ha med andre ting.

  Løsningen er en mindre kjølebag, der du kan ta med lunsjen din!

  Denne kjølebagen er for alle

  Det er praktisk å beholde den store kjølebagen når anledningen byr seg, men se på denne kjølebagen, som er lett og praktisk å ha med, og som kan holde maten kald i opptil seks timer når den er tre fjerdedeler full.

  Så kan du planlegge lengre reiser uten å bekymre deg for at maten blir dårlig på veien, og du kan til og med fylle bagen med både mat og drikke hvis du skulle bli sulten og tømme bagen for sitt opprinnelige innhold underveis.

  Innholdet pakkes tett uten å bli klemt, og du kan ha drikkeflasker, snacks, godteri, frukt og hjemmelaget mat med deg, enten det er smørbrød eller restene fra gårsdagens måltid som skal utgjøre måltidet ditt på farten.

  Kjølebagen har en glidelås som holder tett, og håndtaket gjør den enkel å bære rundt og ha med seg. Hvis du pakker innholdet fornuftig, trenger du ikke å bekymre deg for at det går hull i det eller blir sølt.

  Denne kjølebagen kan derfor tas med i bilen, bussen, ferja og alle andre transportmidler, siden den ikke tar opp mye plass, men gir plass til den maten som skal gi deg energi på farten, enten det er et fullverdig måltid fra matpyramiden, eller bare en slurk vann og en snack for å holde sukkernivået oppe.

  Hvis mulig kan du også pakke mat til en partner eller venn i kjølebagen, hvis dere kan dele maten. Det er mange muligheter med bagen hvis man er flink til å sortere og fordele innholdet - og som nevnt kan man alltids bytte det ut underveis.

  Anledninger til å bruke kjølebagen

  Denne lille kjølebagen for matboksen kan som kjent brukes i mange transportmidler, så det er mange tidspunkter og anledninger der du kan bruke kjølebagen med mat og snacks.

  Skal du på skolen, har du en fersk matpakke når det nærmer seg lunsjtid, der maten fortsatt smaker frisk siden du smurte den samme morgenen, og drikken er fortsatt kald og forfriskende.

  Kanskje tenker du å ta en tur i skogen der du vil ha noe deilig å drikke og slappe av, og hvis en venn tilfeldigvis dukker opp, har du også pakket til to!

  Men hvis du også skal ut på lengre reiser på tvers av landet eller til nærliggende land, kan du spare penger på maten på ferger og togstasjoner ved å ha forberedt deg hjemmefra, der du har smurt og pakket matboksen for denne lille kjølebagen som du kan ha under armen eller langs siden av kroppen.

  Kjøleelementene i kjølebagen sørger for å opprettholde en passende kjølig temperatur for den medbrakte maten, slik at innholdet ikke blir iskaldt eller bare lunken, men akkurat passe.

  Du kan ha den lille kjølebagen i en annen koffert hvis det vil gå lang tid før du skal spise noe, og det blir også enklere å holde styr på reiseartiklene du har med når alt er samlet.

  Noen matvarer kan legges direkte i kjølebagen, som frukt med skall, men de fleste matvarer er best pakket litt inn for å bevare saft og smak.

  Det kan faktisk være en fordel for deg å investere i et par av disse små kjølebagene, slik at du kan bruke dem avhengig av om du skal på en kort tur eller en lengre tur.