CHAT MED OSS
Kundeservice

    H.K. Svart Skinnhansker for Kvinner med Ullfôr og Dekorativ Søm

    H.K. Svart Skinnhansker for Kvinner med Ullfôr og Dekorativ Søm


    •  629,00 kr

    Størrelse:
    Gaveinnpak.:
    Velg antall:

    Varenummer: 70918007-Black
    Finn hanskestørrelsen din! Klikk her

    check Mengde på eget lager: +7


    Flotte lammeskinns skinnhansker med ullfôr og dekorativ søm fra Handskekompagniet

    Myke og deilige kvalitetshansker. Gode ​​klassiske standard skinnhansker for det kalde været. Hansken har et godt langt håndtak og strikk ved håndleddet, som alle bidrar til å holde varmen i det kalde været – også en god gaveide til henne.

    Informasjon

    • Farge: Svart
    • Farge på ullfôr: Sand
    • Lengde på hanskene: Ca. 26 cm
    • Elastikk ved håndleddet

    Mer informasjon

    HUSK Å VELGE STØRRELSE

    Sorte skinnhansker: Materiale og konstruksjon

    Når det gjelder sorte skinnhansker, er valg av materiale og konstruksjon av største betydning for å sikre både komfort og holdbarhet. Det myke lammeskinnet kombinert med den varme ullfôret tilbyr optimal komfort og beskyttelse mot kulden, mens den elastiske remmen rundt håndleddet garanterer en perfekt passform. Kvaliteten på materialer og konstruksjon gjenspeiler Handskkompaniets dedikasjon til håndverk og designekspertise.

    Sorte skinnhansker: Vedlikeholdsråd

    For å bevare skjønnheten og funksjonaliteten til dine sorte skinnhansker, anbefales det å unngå å utsette dem for ekstrem varme eller fuktighet. Riktig vedlikehold vil forlenge levetiden til hanskene og sikre at de fortsetter å se bra ut og fungere godt sesong etter sesong.

    Sorte skinnhansker: Mote og funksjonalitet

    Disse sorte skinnhanskene tilbyr den perfekte blandingen av mote og funksjonalitet. De er ikke bare behagelige for øyet, men også praktiske for daglig bruk i de kaldere månedene. Den tidløse designen gjør dem til et enkelt tilbehør å matche med en rekke forskjellige stiler og antrekk. Legg til andre vintertilbehør som en elegant damehatt eller en stilig fedora for å skape et helhetlig og stilbevisst vinterutseende.

    Sorte skinnhansker: Kundevurderinger og tilbakemelding

    Kundevurderinger og tilbakemelding viser at disse sorte skinnhanskene er svært verdsatt for deres høye kvalitet, komfort og stil. Mange kunder setter pris på det tidløse designet og det varme ullfôret som holder hendene varme på kalde dager. Deres positive tilbakemeldinger bekrefter at et par kvalitetshansker fra Handskkompaniet er en klok investering for vintergarderoben.