CHAT MED OSS
Kundeservice

  Travelite Next Svart Aluminiumskoffert 4 hjul -52X77X29 -100L

  Travelite Next Svart Aluminiumskoffert 4 hjul -52X77X29 -100L  Eksklusiv Hardcase Koffert med TSA-lås og deilige detaljer i aluminium

  På denne kofferten fra Travelite er detaljene virkelig ivaretatt og du får en høykvalitets koffert med et eksklusivt og tidløst utseende med en horisontal kontinuerlig rillestruktur. Siden kofferten er laget av aluminium har den en stor fordel med tanke på belastning under turen og kofferten kan egentlig holde til hva som helst. Det funksjonelle innebygde pakkesystemet gjør det veldig enkelt å pakke kofferten. I stedet for ett stort rom har du en god mulighet til å organisere bagasjen direkte i kofferten. Kofferten har også en TSA-lås, en lås som kreves ved reise til USA, men som også aksepteres på andre store flyplasser i Østerrike, Belgia, Canada, Kina, Tsjekkia, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Nederland, Sør-Korea, Sveits og Togo. Det smarte med en TSA-lås er nettopp at tollerne lett kan komme inn i kofferten din uten å ødelegge den.

  Utvendig

  • Farge: Svart
  • Mål: 52 X 77 X 29 cm (B X H X D)
  • Teleskophåndtak øverst, trinn delt 91 cm / 99 cm / 106 cm
  • Håndtak øverst
  • Håndtak på siden
  • TSA LOCK® kombinasjonslås
  • 4 store doble hjul

  Innsiden

  • Farge: Mørkeblå
  • Funksjonell rominndeling med elastiske pakkestropper, romdeler med lomme for skjorter og avtakbar veske for sokker og underbukser
  • Volum: 100 L

  Mer informasjon

  • Vekt: 5,9 kg
  • Materiale: Aluminium
  • Serie: Next
  • Merke: Travelite
   

  Sort aluminiumskoffert: Utmerket utvendig design

  Det utvendige designet på denne sorte aluminiumskofferten imponerer med sin tidløse svarte farge og kvalitetskonstruksjon. Den svarte fargen gir et klassisk og tidløst utseende som passer for alle anledninger. Med målene 51 x 76 x 30 cm (B x H x D) tilbyr kofferten rikelig med plass til alle reisebehov. Det justerbare teleskophåndtaket på toppen, med trinn delt til 91 cm / 99 cm / 106 cm, gjør det enkelt å trekke kofferten uansett din høyde. Håndtakene på toppen og siden gir ekstra bærekomfort. TSA LOCK®-kombinasjonslåsen garanterer sikkerheten for dine eiendeler, mens de 4 store doble hjulene gir smidig og enkel manøvrering gjennom flyplasser og hotellkorridorer.

  Sort aluminiumskoffert: Smart innvendig design

  Innvendig er denne sorte aluminiumskofferten designet for å gjøre pakking og organisering enklere. Den blå innvendige fargen gir en fin kontrast og gjør det enkelt å finne dine eiendeler. Funksjonell rominndeling med elastiske pakkestropper, romdeler med lomme for skjorter og en avtagbar pose for sokker og undertøy gjør pakkingen strukturert og organisert. Med en samlet volum på 100L er det rikelig med plass til alt du trenger på reisen.

  Sort aluminiumskoffert: Mer produktinformasjon

  Kofferten veier 5,9 kg, noe som er en god balanse mellom robusthet og bærbarhet. Aluminiumsmaterialet garanterer koffertens holdbarhet og evne til å motstå påkjenningene som reiser ofte medfører. Serien 'Next' fra Travelite tilbyr moderne design og funksjonalitet, og denne sorte aluminiumskofferten er en stolt representant for denne serien. Merket Travelite er kjent for å produsere kvalitetskofferter og denne modellen er intet unntak.

  Sort aluminiumskoffert: Suppler reiseutstyret ditt

  For å gjøre reiseopplevelsen din enda mer behagelig og stilig, hvorfor ikke supplere den sorte aluminiumskofferten din med andre smarte reisetilbehør? En lekkasjefri vannflaske fra Camelbak holder deg hydrert under reisen, mens en Funktion Rustfri Termokanne holder drikken din varm eller kald. Og for å beskytte dine finansielle opplysninger, bør du vurdere en RFID-sikker lommebok fra Pia Ries som et utmerket tillegg til den sorte aluminiumskofferten din.