CHAT MED OSS

  Bomullspleider og bomullstepper til stue og sofa

  Hvorfor bomull? Naturmaterialet bomull kommer fra frøhåret til bomullsplanten og er utrolig slitesterkt. Videre er det superenkelt å vaske en bomullspledd eller bomullsteppe. Noe av det bomullsprodusentene legger vekt på er at bomull er utrolig mykt og derfor ekstremt behagelig. Presentable, myke og vakre plagg til sofaen din - og deg. Bomullspleider og bomullstepper av høy kvalitet, høres det ut som noe for deg?

  Hos oss på Regovs.no finner du bomullstepper fra merket: Compliments

  Bomullspleider: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Våre tepper er både varmeledende og utrolig myke og behagelige. Regovs bomullspleider og bomullstepper finnes i forskjellige farger, mønstre og størrelser, slik at du kan bestemme hvilket utseende du ønsker. Det betyr at du kan finne pledden som passer akkurat din sofa – og deg.

  Bomullspledd og bomullstepper i god størrelse

  De fleste bomullspleider og bomullstepper hos Regovs har en god størrelse på 140 X 200 cm og egner seg derfor til bruk i en stue hjemme eller i sommerhuset. En bomullspledd eller et bomullsteppe er deilig, mykt og godt egnet til bruk i sommerhuset og på terrassen.

  Lofjerner for ditt bomullspledd eller bomullsteppe

  Du kommer ikke utenom at et bomullsteppe eller en bomullspledd etter hvert vil frigjøre litt overflødig ull som legger seg som lo eller lo på teppet eller andre ting. Hos Regovs kan du kjøpe lofjerner / lofjerner fra Severin. Vår egen test viser at den fungerer bra og samler overflødig bomull og ull pent i lobeholderen. Du kan også forsiktig fjerne lo og lo med en ullkam/ullbørste, men Regovs anbefaler å bruke lofjerneren fra Severin, fordi oppgaven med å fjerne lo fra teppet ditt blir mye enklere.

  Bomullspledd for hygge i husholdningen

  Du har endelig kommet hjem etter en hard arbeidsdag, og du har gledet deg til å kunne slappe av i kjente omgivelser i fanget til familien.
  Som en vanlig ingrediens i denne koselige stunden finner du din favoritt bomullspledd som du har brukt lenge

  Du har faktisk tatt så godt vare på denne pledden at selv om du kan se at det er bruksmerker på den, er disse mer en patina som har gitt bomullspledden personlighet fra deg, slik at alle i hjemmet vet at dette er din pledd, som du bruker utelukkende og bare sjelden overleverer til noen andre.

  Det føles faktisk ikke helt som kvelden hvis du ikke kan gjemme deg under denne bomullspledden. Og det beste er at du har funnet ut hvordan du skal bruke den hele året!

  Om vinteren er det helt perfekt å kunne høre snøstormen utenfor mens du gjemmer deg under bomullspladen som du drar helt opp under haken mens du har en kopp varm kakao stående ved siden av deg på bordet.

  Når det er sommer tar du pledden med ut, hvor du dekker den over bena, slik at du virkelig kan få fullt utbytte av de lyse nettene når familie og venner er samlet rundt bålet i hagen.

  Hjemme har du faktisk både bomullspleider til alle familiemedlemmene og du har til og med bomullstepper fordi du fant så mange nyttige funksjoner for dem; de var flotte å pynte med, og plutselig ville alle familiemedlemmene ha sitt eget personlige pledd og teppe.

  Man føler seg nesten som en hel klan når man i fellesskap tar frem sine bomullspletter og tepper, som man koser seg med.

  Noe har virkelig skjedd siden den tiden da bomullspleider var forbeholdt de eldre i husholdningen og ble forbundet med en litt konservativ og kjedelig livsstil.

  Nå har de fleste hjem med respekt for seg selv bomullsplitter og tepper.

  Bomullspledd for komfort og dekorasjon

  Hvorfor bruke tid på å hekle endeløse bomullspleider når du kan kjøpe mye hos oss i forskjellige størrelser og i deilige farger med frynser?

  Disse ligner mye på noe din kjære bestemor kanskje har laget, men her sparer du bryet med å få dem laget når du kan bestille bomullstepper og bomullspleider direkte hos oss og få de levert.

  Selv om du ikke synes at et bomullsplagg eller bomullsteppe er noe du liker å kose deg i eller bare ha på deg, er vårt utvalg av bomullstepper og bomullsplader også noe du kan dekorere med mange rom.

  De passer inn i stuen med lenestolen og sofaen, hvor produktene våre er behagelige å sitte på og lene seg mot når du skal sitte ekstra komfortabelt. Hvis de rett og slett skal brukes som dekorasjon til interiøret i stuen, så er det også ferme i bruk til den slags. De er også flotte å legge over sengen på soverommet, når du ikke trenger sengen å sove i, men den skal være innbydende å krype inn i. Du kan også bruke disse plaggene og teppene til å dekke bord og andre møbler.

  Disse bomullsteppene og bomullspleidene kan til og med henges på veggene, slik at du kan skape en distraksjon i fargene i hjemmet. Du kan lage flere mønstre på veggene på den måten, og blir du lei av utseendet, er rutene og teppene enkle å ta ned igjen og velge andre å henge opp.

  Våre bomullstepper og tepper er enkle å vedlikeholde, og de vil beholde fargen og formen i lang tid, slik at de virkelig kan bli skatter som blir en del av ditt hjems DNA.

  Videre anbefales det å anskaffe en lofjerner til disse bomullsproduktene, slik at de alltid er presentable å vise frem – vi har også en slik lofjerner!

  Bomullspledd og tepper kan brukes mange steder

  Du trenger ikke å holde bruken av disse fantastiske plaggene og teppene til hovedboligen din, fordi de er flotte å bruke mange andre steder.

  Du kan bare oppbevare dem i et anneks, for når du må sitte ute på varme dager til langt på natt, hvor du vil holde varmen, enten plaidene og teppene skal dekke det meste av kroppen, eller du bare har en kropp del , som trenger litt ekstra varme.

  Kanskje er dere en familie som liker å gå lange turer, der dere camper i shelter eller i telt. Her er det nærliggende å ta med seg tepper og plagg av bomull, da de er enkle å pakke sammen og gir god varme.

  Har du båt eller campingvogn er disse teppene og plaggene av bomull fordelaktige å ha med seg, fordi de enkelt kan brettes sammen uten å krølle, som du ser med dyner, og de tar ikke mye plass, så du kan ha dem liggende i selv små rom – og så passer de inn i innredningen, siden du kan få pladene og teppene hos oss i ulike størrelser og mange farger.

  Selv i bilen er det smart å ha et pledd eller et bomullsteppe liggende, så du kan bare legge det over deg selv i baksetet når du skal ta en lur eller bare er litt kald.

  Hos oss finner du garantert et pledd eller et pledd av bomull, som alle i familien vil synes er spennende og interessant å ha som sin kjære eiendel. I tillegg er det alltid en fantastisk gaveide å gi et slikt bomullsteppe eller en bomullspledd i gave, enten det er til voksne eller barn.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Mål:
  Modell: