CHAT MED OSS
Kundeservice

  MJM Ane W - Natur Dame Stråhatt - One Size

  Restsalg
  -40%
  MJM Ane W - Natur Dame Stråhatt - One Size  Nydelig Ane W dame stråhatt i strå

  En deilig sommerlue fra MJM i fin kvalitet med nyanse og eksklusivt pyntebånd i ekte skinn. Ane damehatt i bast er en skikkelig god sommerlue for deg, hvis du vil beskytte ansiktet mot solens farlige stråler – uten at hatten blir for stor. Halsskyggen er kort og ansiktsskyggen bred, ca 8 cm. På det bredeste punktet. Størrelsen er en størrelse som kan justeres med den innebygde strengen i svettebåndet.

  Informasjon

  • Farge: Natur
  • Skjermbredde: 8 cm
  • Kronehøyde: 12 cm
  • Luebånd laget av ekte skinn
  • Justerbart grosgrain svettebånd

  Mer informasjon

  • Vekt: 105 g
  • Materiale: 100% palmehalm
  • Serie: Ane
  • Merke: MJM

  Dame stråhatt: Materiale og design

  Hatten er laget av 100% palme­strå, et materiale kjent for sin holdbarhet og naturlige følelse. Det ekte lærhatte­båndet tilfører en ekstra touch av eleganse og holdbarhet. Denne dame strå­hatt fra MJM Ane W er ikke bare estetisk tiltalende, men også funksjonell. Den er designet for å gi optimal beskyttelse mot solen samtidig som den beholder en chic og moderne estetikk. Den nøytrale fargen gjør den lett å matche med ulike antrekk, og det tidløse designet garanterer at du kan nyte hatten år etter år.

  Dame stråhatt: Merket bak designet

  MJ Michaelsen, eller MJM, er Danmarks mest klassiske og eksklusive hattemerke som har vært i bransjen siden 1829. Opprinnelig arbeidet de med å importere stoffer, men i 1903 startet et samarbeid med det italienske hatt­selskapet Borsalino, og MJM ble en hatte­grossist. Selv om bedriften tidligere var kjent for å kun selge herrehatter, har de siden 2007 også hatt hatter for kvinner. Denne dame strå­hatt er et utmerket eksempel på MJMs engasjement for kvalitet og design.

  Dame stråhatt: Match med andre tilbehør

  Denne hatten er et utmerket tilskudd til sommer­tilbehøret ditt. Kombiner den med et par elegante skinnhansker på kjølige dager, eller match den med en stilig fedora for en komplett look. Uansett anledning vil denne dame strå­hatt løfte antrekket ditt og holde deg komfortabel og beskyttet mot solen.

  Dame stråhatt: Kjøpsinformasjon og pleieanbefalinger

  Å investere i en kvalitetshatt som denne fra MJM Ane W er et smart valg for den motebevisste kvinnen. Denne dame strå­hatt er en one-size-modell, men størrelsen kan justeres for en personlig passform takket være den innebygde snoren i svettebåndet. For å holde hatten i best mulig stand, anbefales det å regelmessig rengjøre den med en myk børste for å fjerne støv og smuss. Hvis lær­båndet blir skittent, kan du enkelt rengjøre det med en fuktig klut og mild såpeløsning. Unngå å bruke hatten under ekstremt regnfulle dager, da vann kan skade palme­strået og læret over tid. For lengre levetid, oppbevar hatten på et kjølig og tørt sted borte fra direkte sollys når den ikke er i bruk. Denne dame strå­hatt fra MJM Ane W er en investering i stil og komfort som vil belønne deg gjennom mange somre. Det tidløse designet og den høykvalitetskonstruksjonen gjør den til en pålitelig følgesvenn for alle dine sommereventyr. Den matcher perfekt med andre tilbehør og klær og er et utmerket tillegg til garderoben din. Benytt sjansen til å skaffe deg denne elegante dame strå­hatt og nyt solfylte dager med selvtillit og stil.

  I tillegg til denne vakre hatten tilbyr MJM et bredt utvalg av andre hatte­stiler og tilbehør som passer til alle anledninger og værforhold. Oppdag den komplette kolleksjonen og finn den perfekte hatten som kompletterer din unike stil. MJM er ikke bare et merke; det er en tradisjon av kvalitet og eleganse som har blitt verdsatt av motebevisste kunder i over et århundre.

  Utforsk vårt utvalg av dame strå­hatt og andre stilige tilbehør på nettsiden vår og finn de perfekte tilleggene til garderoben din. Med riktig tilbehør kan du enkelt uttrykke din personlige stil og føle deg komfortabel uansett vær. Husk, en god hatt er mer enn bare en moteerklæring - det er en refleksjon av din personlige stil og en praktisk ressurs for å beskytte deg mot solen.

  M. J. Michaelsen er Danmarks mest klassiske, eksklusive hattemerke grunnlagt i 1829. I starten jobbet de med import av stoffer. I 1903 startet et samarbeid med det italienske hattefirmaet Borsalino og MJM ble nå også hattegrossist. MJM løftet gradvis hatten engros-delen. Bedriften var tidligere kjent for kun å selge hatter for menn, men har siden 2007 også hatt hatter for kvinner. Samtidig åpnet salget til friluftsbransjen for alvor. MJM mottok Dagbladet Børsens prestisjetunge gasellepris i 2010 og fulgte opp suksessen i 2011 med nok en pris. MJM lager Danmarks populære hatter år etter år.