CHAT MED OSS
Kundeservice

  Travelite Next Sølv Aluminiumskoffert 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100 L

  Populær
  Mengderabatt
  Travelite Next Sølv Aluminiumskoffert 4 Hjul - 52 X 77 X 29 - 100 L


  •  7.559,00 kr
  • Ved kjøp av 2 like
   Pris pr. stk.:
   7.181,05 kr
   Ved kjøp av 3 like
   Pris pr. stk.:
   6.803,10 kr

  Velg antall:

  Varenummer: KM-79949-56
  check Mengde på eget lager: 2


  Eksklusiv Hardcase Koffert med TSA-lås og deilige detaljer i aluminium

  På denne kofferten fra Travelite er detaljene virkelig ivaretatt og du får en høykvalitets koffert med et eksklusivt og tidløst utseende med en horisontal kontinuerlig rillestruktur. Siden kofferten er laget av aluminium har den en stor fordel med tanke på belastning under turen og kofferten kan egentlig holde til hva som helst. Det funksjonelle innebygde pakkesystemet gjør det veldig enkelt å pakke kofferten. I stedet for ett stort rom har du en god mulighet til å organisere bagasjen direkte i kofferten. Kofferten har også en TSA-lås, en lås som kreves ved reise til USA, men som også aksepteres på andre store flyplasser i Østerrike, Belgia, Canada, Kina, Tsjekkia, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Nederland, Sør-Korea, Sveits og Togo. Det smarte med en TSA-lås er nettopp at tollerne lett kan komme inn i kofferten din uten å ødelegge den.

  Utvendig

  • Farge: Sølv
  • Mål: 52 X 77 X 29 cm (B X H X D)
  • Teleskophåndtak øverst, trinn delt 91 cm / 99 cm / 106 cm
  • Håndtak øverst
  • Håndtak på siden
  • TSA LOCK® kombinasjonslås
  • 4 store doble hjul

  Innsiden

  • Farge: Mørkeblå
  • Funksjonell rominndeling med elastiske pakkestropper, romdeler med lomme for skjorter og avtakbar veske for sokker og underbukser
  • Volum: 100 L

  Mer informasjon

  • Vekt: 5,9 kg
  • Materiale: Aluminium
  • Serie: Next
  • Merke: Travelite

  Sølv aluminiumskoffert: Eksklusiv aluminiumskoffert med TSA-lås

  På denne sølv aluminiumskofferten fra Travelite blir detaljene virkelig tatt vare på, og du får en høykvalitetskoffert med et eksklusivt og tidløst utseende med en horisontal kontinuerlig sporstruktur. Siden kofferten er laget av aluminium, har den en stor fordel når det gjelder belastning under reisen, og kofferten kan virkelig takle hva som helst. Det funksjonelle innebygde pakkesystemet gjør det veldig enkelt å pakke kofferten. I stedet for ett stort rom har du en flott mulighet til å organisere bagasjen din direkte i kofferten. Travelite har vært en pålitelig partner for mange reisende verden over siden 1949, og denne sølv aluminiumskofferten er intet unntak. Dens høykvalitetskonstruksjon og elegante design gjør den til en ideell følgesvenn for både korte og lange reiser.

  Sølv aluminiumskoffert: Utvendige funksjoner

  Denne sølv aluminiumskofferten har en rekke utvendige funksjoner som gjør den både praktisk og tiltalende for øyet. Med målene 51 x 76 x 30 cm (B x H x D) og en vekt på 5,9 kg gir den tilstrekkelig plass til alle dine reisebehov samtidig som den er lett å manøvrere. Teleskophåndtaket på toppen har tre trinn delt på 91 cm, 99 cm og 107 cm, og sammen med håndtakene på toppen og siden gjør det det enkelt å bære og trille kofferten. TSA LOCK®-kombinasjonslåsen garanterer sikkerheten for verdisakene dine, mens de fire store doble hjulene muliggjør smidig forflytning uansett underlag.

  Sølv aluminiumskoffert: Innvendige egenskaper

  Innvendig imponerer denne sølv aluminiumskofferten med sin funksjonelle rominndeling. De elastiske pakkebåndene, romdeleren med lomme for skjorter og den avtagbare vesken for sokker og undertøy hjelper deg med å holde eiendelene dine organisert og lett tilgjengelige. Med et volum på 100 L er det god plass til alt du trenger på reisen. Den blå innvendige foringen fullfører den sølvfargede ytre finishen og gir en estetisk tiltalende kontrast.

  Sølv aluminiumskoffert: Materiale og holdbarhet

  Denne sølv aluminiumskofferten er laget av robust aluminium, noe som gir den enestående holdbarhet og beskyttelse mot daglig slitasje. Aluminiumet gir ikke bare en attraktiv estetikk, men tilbyr også en sterk og holdbar konstruksjon som takler belastningen ved hyppige reiser. Den horisontale kontinuerlige sporstrukturen på overflaten bidrar ytterligere til kofferten styrke og gir den et distinkt og moderne utseende.

  Sølv aluminiumskoffert: Merket Travelite

  Travelite har lenge vært kjent for å produsere pålitelige og funksjonelle reisekofferter. Denne sølv aluminiumskofferten er en del av Travelite Next-serien, som representerer merkets streben etter innovasjon og kvalitet. Travelite er kjent for kontinuerlig å forbedre og oppdatere sine kolleksjoner for å møte de økende behovene til moderne reisende. Denne sølv aluminiumskofferten er en perfekt illustrasjon av merkets dedikasjon til kvalitet, funksjonalitet og estetisk design.

  Sølv aluminiumskoffert: Bruksområder og kompatibilitet

  Denne sølv aluminiumskofferten er designet for å være din pålitelige følgesvenn på en rekke ulike reiser. Uansett om du reiser i jobbsammenheng, for fornøyelse eller begge deler, vil denne kofferten oppfylle og overgå dine forventninger. Den er utstyrt med en TSA-lås, noe som er et krav når du reiser til USA og aksepteres også på mange andre større flyplasser over hele verden, inkludert Østerrike, Belgia, Canada, Kina, Tsjekkia, Danmark, Finland, Tyskland, Israel, Japan, Nederland, Sør-Korea, Sveits og Togo. Det smarte med en TSA-lås er at tollerne enkelt kan få tilgang til kofferten din uten å ødelegge den. Denne sølv aluminiumskofferten er ikke bare en koffert, den er en investering i mange bekymringsfrie reiser i fremtiden.

  Sølv aluminiumskoffert: Kjøp i dag

  Skaff deg denne elegante og funksjonelle sølv aluminiumskofferten fra Travelite og opplev en ny grad av komfort og sikkerhet under dine reiser. Det sofistikerte designet og de mange praktiske funksjonene gjør denne kofferten til et utmerket valg for den moderne reisende. Benytt også sjansen til å utforske andre produkter som Zeller Present bambus nøkkelskap, Fabrizio svart kabinveske eller hvorfor ikke ta en titt på hele sortimentet fra The Monte og oppdag et bredt utvalg av kvalitetskofferter og reisevesker som vil berike dine reiseopplevelser.