CHAT MED OSS
Kundeservice

  Regovs Stockholm Brun Håndlaget Belte, B:4 / L:50-160

  Kampanje
  -20%
  Regovs Stockholm Brun Håndlaget Belte, B:4 / L:50-160


  •  749,00 kr
  • 599,20 kr
  • (Spar: 149,80 kr)

  Farger:
  • Regovs Stockholm Brun Håndlaget Belte, B:4 / L:50-160
  • Regovs Konjakk Håndlaget Lærbelte, B:4 / L:50-125
  • Regovs Stockholm Svart Håndlaget Lærbelte, B:4 / L:50-160
  Gaveinnpak.:
  Midjemål:
  Velg antall:

  Varenummer: KT-B-40-73
  VIKTIG! Finn midjen din her: Klikk her

  MERK! Sendes i løpet av 5-7 virkedager

  check Mengde på eget lager: +7


  Dansk håndlaget belte i henhold til ditt midjemål

  Belte

  • Farge: Brun
  • Beltebredde: 4 cm
  • Materiale: Okseskinn

  Spenne

  • Farge: Messing
  • Mål: 7 X 5 cm
  • Materiale: Metall

  Ytterligere informasjon

  • Vedlikeholdes med skinnfett / skinnpleie
  • Design: Regovs
  • 5 års garanti

  HUSK! Velg riktig størrelse ved bestilling.

  Beltet er laget av vår egen beltemaker, som legger stor vekt på håndverket sitt. Bare de beste materialene brukes til beltet ditt. Han bruker for eksempel kun kjerneskinn, som er skinn i et sammenhengende lag.

  Under produksjonen måler beltemakeren lærbeltet til din midjestørrelse, hvoretter beltet forkortes. Der hvor spennen er montert tar han litt av det kraftige skinnet, slik at skinnet rundt spennen får perfekt tykkelse. Til slutt lager han en trence, som er den lille lærremmen som holder enden av beltet på plass, og han følger opp med kantfarge og skinnfett for å fullføre beltet ditt.

  Du får et skinnbelte som passer akkurat deg.


  Bruntt lærbelte mål

  Dette brune lærbeltet har en bredde på 4 cm, som er den perfekte størrelsen for å passe gjennom beltesporene på de fleste bukser og jeans. Beltet er laget av høykvalitets oksehudslær, noe som gir det en robust og holdbar struktur. I tillegg suppleres beltet med en elegant messingspenne med målene 7 x 5 cm, som tilfører en distinkt og sofistikert touch til antrekket ditt. Den klassiske designen og de fine detaljene gjør dette brune lærbeltet til et must i enhver garderobe.

  Bruntt lærbelte: Spenne og detaljer

  Spenningen på dette brune lærbeltet er laget av robust metall og har en stilig messingfarge. Den har dimensjonene 7 x 5 cm og tilbyr en solid og sikker lås som holder beltet på plass hele dagen. Spenningens design kompletterer den klassiske stilen til lærbeltet, og sammen skaper de et elegant og tidløst tilbehør som kan løfte ethvert antrekk.

  Bruntt lærbelte: Pleie og vedlikehold

  For å bevare den gode kvaliteten på ditt brune lærbelte, anbefales det å behandle det regelmessig med lærpleieprodukter som lærfett. Dette bidrar til å holde læret mykt og fleksibelt samtidig som det forlenger beltets levetid. Med riktig pleie kan dette brune lærbeltet vare i mange år og forblir en stilfull del av garderoben din.

  Bruntt lærbelte: Garanti og merkekvalitet

  Med ditt kjøp av dette brune lærbeltet fra Regovs får du også 5 års garanti som vitner om den utmerkede kvaliteten og håndverket bak hvert belte. Regovs er kjent for sine høykvalitetsprodukter, og dette beltet er intet unntak. Hvert brunt lærbelte er håndlaget med en unik touch og øye for detaljer, noe som gjør det til et utmerket valg for den stilbevisste. Suppler ditt brune lærbelte med et par elegante skinnhansker eller stilfulle lærhansker med dekorative sømmer for et elegant og gjennomført utseende. Denne kombinasjonen av tilbehør vil definitivt forbedre stilen din og gi et profesjonelt og polert inntrykk, enten det er til daglig bruk eller spesielle anledninger.

  Bruntt lærbelte: Kombiner med andre produkter

  Dette brune lærbeltet kan med fordel kombineres med andre produkter fra Regovs-sortimentet. En Nordpol Basic Plus sovepose kan være det perfekte tillegget til utendørseventyrene dine, mens beltet gir en stilig touch til antrekket ditt. Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen, og med dette brune lærbeltet kan du være sikker på at du alltid ser stilig og velkledd ut.

  Bruntt lærbelte: Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

  De som har kjøpt dette brune lærbeltet, roser kvaliteten, komforten og det tidløse designet. Mange setter pris på håndverket og omsorgen som ligger bak hvert belte, samt muligheten til å få et håndlaget belte skreddersydd til egen midje. Kundetilfredsheten gjenspeiler den høye standarden og den utmerkede kundeservicen som Regovs står for. Investér i et brunt lærbelte fra Regovs og opplev forskjellen selv!

  Bruntt lærbelte: Hvorfor velge Regovs?

  Å velge et brunt lærbelte fra Regovs er et valg av kvalitet, stil og holdbarhet. Med over 50 års erfaring innen lærsøm tilbyr Regovs et produkt som er laget for å vare og en design som aldri går av moten. Dette brune lærbeltet er ikke bare et praktisk tilbehør, det er også en investering i stilen din og et produkt som er skapt med lidenskap og dyktighet. Ikke gå glipp av sjansen til å eie et ekte håndlaget belte fra Regovs.