CHAT MED OSS

  Stort utvalg av ullpledd, plagg og ullplisser til sofa og senger.

  Se våre flotte pledder fra Regovs Uld og velg mellom mange forskjellige farger og design.

  Pleddene og uldpledd: Les mer nedenfor

  Nydelige nye ulltepper, pledder og ulltepper til stuen, sofaen og sengen

  Hvis du vil tilføre stua varme og hygge nå som høsten og vinteren banker på døren uten å måtte skru opp varmen, kan en rutete absolutt utgjøre en forskjell. Kaster og ulltepper er perfekte å kose seg i når du skal holde varmen. Hos Regovs.no finner du et stort utvalg plaider fra bl.a. Regovs Uld i de vakreste farger, mønstre og kvaliteter.

  Hos Regovs.no kan du bl.a. kjøp noen veldig fine kvalitets ullpledder fra Regovs Uld, som lager noen av de beste plaidene i Danmark. Du kan velge mellom ullpledder i mange forskjellige kvaliteter, mønstre og farger. Det kan være lyse farger i off-white, lysegrå og sandfargede nyanser som passer veldig bra til et hjem innredet i nordisk design. Et godt bud på dette kan være en Lys Grå Dana fra Regovs Uld. Plaiden er laget av 100% ull fra skandinavisk sau. Denne pledden er ekstra slitesterk, slik at du kan ha din varme ullpledd i mange år.

  Plaider fra Regovs Uld er et must-have for å skape hygge og varme mot vinterens kulde og mørke, og uansett hva du leter etter kan du definitivt finne en rutete som passer rett inn i hjemmet ditt.

  Pleddene, ullpleddene og ulltepper i vakre farger og design fra Regovs Uld

  I alpakkaull finner du både ensfarget, mønstret og fargerik pledd. Danaja-pledden er veldig populær, den er fyldige, myke og varme pledder og ulltepper med smarte og vakre mønstre. Det finnes virkelig mange varme, deilige og myke plagg, som alltid er hyggelige å ha for hånden, både når det er litt kjølig, til en sommerkveld eller høstkveld på terrassen, og som en integrert del av møblene dine.

  En behagelig pledd og ullpledd er en del av kosen

  Det er fantastisk å sitte en vinterdag med et ullteppe godt opp over beina, med en kopp kakao eller kaffe med boller og en god venn. Det er gleden ved livet. Det kan være at vi skal se en god film på TV eller kanskje spille et spill, og sentrum for all moroa er det gode selskap og pledd. Plaiden er den som skaper de gode omgivelsene for hygge, da den er både varm, myk og deilig. Finn varme, deilige plaider til deg selv eller en du er glad i her på Regovs.

  Flotte ulltepper, plagg og ulltepper i riktig kvalitet

  Ønsker du en ny kvalitetspledd som er spesielt varm, deilig og myk, og samtidig smart og moderne, har du kommet til rett sted. Ullpledden finnes i mange fantastiske, vakre forskjellige farger og vakre mønstre. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for mulighetene for å finne et godt rutete eller ullteppe som passer deg. Du kan enkelt velge det som passer ditt hjem og ditt design. Hele familien kan ha glede av gode, smarte ullkast. Se hele vårt store utvalg ovenfor, og finn rutete- eller sofateppet som passer perfekt inn i hjemmet ditt.

  Barndomsminner om ullpledd, pledd og ullpledd

  Julen før min bestefar døde ønsket han en ting: et skikkelig godt og fint ullpledd/ullteppe. Han syntes det var dumt å kaste bort mye penger på ham, vel vitende om at hans tid snart kom. Bestefaren min fikk også det han ønsket seg: en skikkelig god og deilig ullpledd. Han fikk bruke den i rundt et halvt år før han gikk bort. Tenk at bestefars siste ønske var et deilig varmt ullteppe, og at det var det som gjorde ham glad. Senere fant jeg ut at jeg må se de store tingene i de helt små tingene. Når du føler deg varm, koselig og komfortabel, føler du deg komfortabel.

  Om ull

  Begrepet ull brukes om naturens eget materiale for veving. Det kan komme fra sauer, yakoker, alpakka, geiter og andre dyr og planter. Ull har blitt brukt av mennesker flere årtusener før vår tidsregning.

  Hos Regovs er vi stolte av å selge pledd fra Regovs Uld.

  I tillegg til å kunne kose seg med en fin pledd når det er kaldt, bidrar pledd også til å fremheve interiøret ditt og si noe om hvem du er.

  Om alpakkaull:

  Alpakka som det er skrevet på engelsk (lama pacos) ble domestisert av indianerne før inkaimperiets fremvekst. Alpakka lever på slettene i 3000 - 4500 meters høyde i Andesfjellene, og derfor drar den stor nytte av ullens gode isolerende egenskaper.

  Ullen klippes for første gang når alpakkaen er 12 - 14 måneder gammel og besitter derfor den fantastiske mykheten som vi også kjenner fra håret til helt små barn.

  Babyalpakka ligner på kashmir, men er mer holdbar. Den blanke og glatte overflaten gir et vakkert og luksuriøst utseende.

  Selve sorteringen av ullen er en kunst som er gått i arv gjennom generasjoner, og det møysommelige arbeidet utføres av indianerne frem til i dag, slik det har blitt gjort i tusenvis av år. Den nøye sorteringen sørger for at finstoff og farger er svært ensartede.

  Alpakkaull er helt babymyk og inneholder ikke lanolin, så den kan brukes av de fleste allergikere.

  Om saueull:

  Sauen har vært kjent i Midtøsten siden ca. 8000 f.Kr Våre eldgamle primitive sauer i nord – kalt vikingsauene – var utbredt i Nord-Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland og Nord-Russland under steinalderen. Avlsarbeidet i disse landene har gått i ulike retninger, slik at det er ulike raser og farger. Sauen fulgte også bøndene til Færøyene (saueøyene), Shetland, Orknøyene, Island og Grønland. Disse rasene kalles: Spælsau.

  De fleste naturlig fargede ullpleddene er fra skandinaviske sauer og derfor økologisk produsert, selvfølgelig uten fargestoffer. Teppene har ikke miljøsertifikat, da det er ganske dyrt å anskaffe. Men de er produsert med tanke på miljøhensyn.

  Ullen produseres etter de gamle håndverkstradisjonene i design som er tidløse og i naturens egne farger og vakre mønstre inspirert av de nordiske tradisjonene.

  • Visste du at den beste måten å rengjøre pledden på er å legge den ut i snøen.
  • Visste du at overflødig ull fjernes med en børste og at det er helt naturlig at det dannes med gode ullkvaliteter.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk:  Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se