CHAT MED OSS
Kundeservice

  Sykkelveske Vanntett: Vaude Aqua Back Rød Sykkelveskesett i Vanntett Materiale -2X24L

  Vanntett
  Sykkelveske Vanntett: Vaude Aqua Back Rød Sykkelveskesett i Vanntett Materiale -2X24L  Fantastisk Vanntett sykkelveskesett med 2 bagger for sykkelturen!

  Aqua Back Vanntett sykkelvesker fra Vaude er en virkelig slitesterk, gjennomtenkt bag for den inkarnert syklisten eller de som bare ikke vil gå på akkord med kvalitet og funksjonalitet.

  Miljøvennlig, Aqua Back er laget i Tyskland i 100 % vanntett, slitesterkt, PVC-fritt, presenningsmateriale og er utstyrt med en avtagbar skulderstropp som gjør vesken lett å bære når den ikke henger på sykkelen.

  Aqua Back har et stort hovedrom samt en innerlomme for å holde styr på de små tingene dine. Det er også refleksdetaljer på sykkelveskene, slik at du blir bedre sett i mørket.

  Posene festes superenkelt til sykkelen ved hjelp av det brukervennlige QMR 2.0-systemet. Det er enkelt å justere, sette på og ta av posene. Posene kan tilpasses ulike tykkelser på rør på bagasjebæreren (8-16 mm) ved å bruke de medfølgende adapterne, slik at bagen sitter super godt selv når du kjører over ujevnheter.

  Utvendig

  • Farge: Rød
  • Dimensjoner: 37 X 33 X 19 cm (L X B X H)
  • Justerbar monteringsbrakett for bagasjebærer
  • Justerbar skulderstropp
  • Reflekser for bedre synlighet i dårlig vær

  Innsiden

  • 1 innvendig glidelåslomme
  • Volum: 24 L per pose (48 L totalt)

  Mer informasjon

  • Vekt: 970 g per pose (1940 g totalt)
  • Maks lastekapasitet: 12,5 kg per pose (totalt 25 kg)
  • Materiale: Vanntett PVC-fri polyester
  • Merke: Vaude

  Sykkelveske Vanntett: Miljøvennlig produksjon og funksjonelt design

  Med en avtagbar skulderrem er den vanntette sykkelvesken fra Aqua Back enkel å bære når den ikke er montert på sykkelen. Det smarte designet inkluderer en stor lomme samt en innerlomme for effektiv organisering av småtingene dine. De reflekterende detaljene på sykkelveskene øker synligheten din i mørket, noe som er en viktig sikkerhetsfunksjon for enhver syklist.

  Sykkelveske Vanntett: Enkel montering med QMR 2.0-systemet

  En av de fremragende funksjonene ved denne vanntette sykkelvesken er det brukervennlige QMR 2.0-systemet, som gjør det enkelt å justere, feste og fjerne sykkelvesken fra sykkelen din. Uansett tykkelsen på bagasjebærerens rør blir vesken super tett, selv når du sykler over ujevnheter, takket være de medfølgende adapterne. Dette sikrer at eiendelene dine forblir trygge og tørre, og gjør den til en uunnværlig del av sykkelutstyret ditt.

  Sykkelveske Vanntett: Utvendige og innvendige funksjoner

  Veskens utside er like imponerende som innsiden, med justerbare skulderremmer og justerbart feste for bagasjebæreren. De reflekterende detaljene forbedrer synligheten din i dårlig vær, noe som er viktig for sikkerheten din. Inni finner du en innerlomme med glidelås og en samlet volum på 24 liter pr. veske, totalt 48 liter, noe som gir god plass til oppbevaring av personlige eiendeler.

  Sykkelveske Vanntett: Merket Vaude og dets bidrag til miljøet

  Merket Vaude er kjent for sin miljøvennlighet og kvalitet, og denne vanntette sykkelvesken er intet unntak. Vaude er engasjert i bærekraftig produksjon og tilbyr produkter som ikke bare er funksjonelle og holdbare, men også miljøvennlige. Denne vanntette sykkelvesken fra Vaude er et perfekt eksempel på merkets forpliktelse til kvalitet og miljø. For mer varierte lagringsløsninger kan du sjekke den elegante tre teboksen fra Zeller Present eller den praktiske og stilsikre lær dataveske fra House of Sajaco. For en annen unik lagringsløsning kan du utforske filtkurver fra Zeller Present, som tilbyr en blanding av funksjonalitet og estetikk.