CHAT MED OSS

  Smarte og praktiske skinnvesker og herrevesker i ekte, velduftende lær og andre materialer.

  Herrevesker og skinnvesker er en bra gave som holder i mange år, enten man jobber på kontor, eller om den er til reisebruk. Flere herrevesker og skinnvesker fås med innebygd plass til laptop, hvilket etter hvert er i ferd med å bli en fast del av påkledningen til kontoransatte.

  Herrevesker og vesker til menn: Les mer nedenfor

  Søkeresultat:

  Vis: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:

  Herrevesker og skinnvesker til menn i de helt perfekte materialene

  Under kan du se vårt store utvalg herrevesker og skinnvesker. Kjøp for eksempel dokumentmapper, reisemapper, PC-vesker eller reisevesker. Blant reiseveskene vil vi fremheve MontanaPacsafeSpikes and SparrowCoriumReisenthelTravelite og The Monte som er helt unike i uttrykket. Dette er stilige og flotte vesker laget i lekkert okse- eller kalveskinn. Montanas reiseveske er laget av kraftig kalveskinn, som gjør at den med tiden får en veldig flott patina og holder seg pen i veldig mange år. Husk at skinn er et levende materiale som kun blir penere og får en råere look når det er i bruk.

  Vesker til menn i høy kvalitet i lær og skinn

  Vi har for eksempel PC-vesker og dokumentmapper fra Montana i høy kvalitet med fine detaljer og pent design. Veskene er håndsydde av bærekraftig vegetabilsk garvet lær, hvilket understreker at man har tenkt på den høye kvaliteten. Herreveskene fra The Monte er også vesker i skinn av høy kvalitet og svært godt design.

  De samme produktene i vår danske nettbutikk: Regovs.dk

  De samme produktene i vår svenske nettbutikk: Regovs.se


  Filter
  Farge:
  Materiale:
  Mål:
  Modell:
  Type:
  Mobiltype:
  Antall kort:
  Størrelse: